Νέα

Σεξουαλικό πρόβλημα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα libero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε δεν ειναι οτι δεν γουσταρω μπουρδελο καταστασεις....αλλα φοβαμαι μην κομπλαρω και κει...δεν εχω παρει τον αερα της γυναικας...

Νταξει....δεν τρεχει καστανο....δεν θα την δειs και αυριο
Μην τηs παρειs τον αερα....παρτηs το στρινγκακι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε δεν ειναι οτι δεν γουσταρω μπουρδελο καταστασεις....αλλα φοβαμαι μην κομπλαρω και κει...δεν εχω παρει τον αερα της γυναικας...

κοιτα, ο χιτ το πε απο την πρωτη στιγμη. τραβα σε κανα ανδρολογο να λυσεις το οποιο θεμα σου. εδω μεσα, παει αλλου το πραμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και για να κοστολογεις καλα τα πραγματα πρεπει να εισαι πολυ καλος ψυχολογος με τις γκομενες... αυτο το εξασκεις....

Κοιτα χθες ο απολυτος μου ειπε κατι πολυ σωστο.... με 2 ποστ καταλαβε οτι η γκομενα απλα θελει να μαλακιστω και να κυνηγησω και ελλεινιδιστικα προτυπα... ε αυτη δεν αξιζει τον κοπο.... οχι μονο πρεπει να ψυχολογεις σωστα αλλα και ΓΡΗΓΟΡΑ. να ξερεις τι σου γινεται οι περισσοτεροι πανε σαν τυφλοι και στο τελος σου λενε επεσα και θυμα ε καλα επαθες

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
παιδεσ καλημερα μηπωσ ξερει κανεισ για την προωρη εκσπερματωση καμια λυση υπαρχει καποιο κεντρο που ασχολειται με ανδρολογικεσ σεξουαλικεσ παθησεισ???????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Βαλτο καλα στο μυαλο σου και πες θα παω να γαμησω πιες και ενα δυο ποτηρακια πριν να σου φυγουν οι αναστολες και ορμα μετα σαν ταυρος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αν αποφασισεις τελικα να πας δεν θα σου ελεγα να πας σε στουντιο
εκει θα κομπλαρεις πιο πολυ με την μουναρα και την ολη καθαριοτητα
εσυ θες ενα σκηνικο πολυ cult να νοιωθεις οτι ειναι οτι χειροτερο
εκει πιστευω οτι θα λειτουργησεις καταλληλα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

ειδικα τα cg ειναι για να σου παρουν το αερα αυτες και οχι εσυ.φυσικα να μην πεσεις σε καμια ξεπετα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και για να κοστολογεις καλα τα πραγματα πρεπει να εισαι πολυ καλος ψυχολογος με τις γκομενες... αυτο το εξασκεις....

Κοιτα χθες ο απολυτος μου ειπε κατι πολυ σωστο.... με 2 ποστ καταλαβε οτι η γκομενα απλα θελει να μαλακιστω και να κυνηγησω και ελλεινιδιστικα προτυπα... ε αυτη δεν αξιζει τον κοπο.... οχι μονο πρεπει να ψυχολογεις σωστα αλλα και ΓΡΗΓΟΡΑ. να ξερεις τι σου γινεται οι περισσοτεροι πανε σαν τυφλοι και στο τελος σου λενε επεσα και θυμα ε καλα επαθες
τυπε εγω τα λεω αλλα με παρεξηγουν μερικοι :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

συμφωνω. οχι στουντιο, να παει λιοσιων καλυτερα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αααααααχαχαχαχαχα
αχαχαχαχα
ειναι γελοια εκφραση οταν ακουγεται απο μενα, αλλα εισαι τυπος! χαχαχα :2funny:

OP
OP
L

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επισης θελω να πω οτι μπορει να ακουγομαι σαν ανεκδοτο...ναι ρε γαμιαδες συμφωνω!!!και χαιρομαι που γαματε και να σαστε παντα ετσι μαγκες...απλα και γω πανω στην απελπισια που βρισκομαι δεν εχω σε ποιον να μιλησω...ειμαι απολυτα ειληκρινης δεν σας δουλευω...κακο ειναι που θελω να μπω και γω στο club????τι να κανω ξερω τα σκατα μου και τα λαθη μου...και εχω μεγαλες ενοχες γιαυτο παιδια πιστψτε με....σαν να ξυπνησα απο ληθαργο ενα πραγμα...γιατι κοιμομουν και αφησα το γαμοκομπλεξ να με τυφλωσει.....πηγα να ξεφυγω...και η δεσποινις το μονο που ειχε να πει ηταν οτι ειμαι λειψος στο τελος...φταιω οκ φταιω και γω....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παίχτη μια χαρά είσαι ειλικρινά απλά δες ένα ειδικό φίλε.Καλό θα σου κάνει όχι κακό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συμφωνω. οχι στουντιο, να παει λιοσιων καλυτερα
ειναι και ατυχος
πριν απο 2-3 χρονια ηταν εκει το φρικοπουρο που ψαρευε κοσμο απτο μπαλκονι
και η νυφη
προσοχη τυποι μου!μην μπερδευεστε οταν λεω νυφη δεν εννοω την ουμα θερμαν :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επισης θελω να πω οτι μπορει να ακουγομαι σαν ανεκδοτο...ναι ρε γαμιαδες συμφωνω!!!και χαιρομαι που γαματε και να σαστε παντα ετσι μαγκες...απλα και γω πανω στην απελπισια που βρισκομαι δεν εχω σε ποιον να μιλησω...ειμαι απολυτα ειληκρινης δεν σας δουλευω...κακο ειναι που θελω να μπω και γω στο club????τι να κανω ξερω τα σκατα μου και τα λαθη μου...και εχω μεγαλες ενοχες γιαυτο παιδια πιστψτε με....σαν να ξυπνησα απο ληθαργο ενα πραγμα...γιατι κοιμομουν και αφησα το γαμοκομπλεξ να με τυφλωσει.....πηγα να ξεφυγω...και η δεσποινις το μονο που ειχε να πει ηταν οτι ειμαι λειψος στο τελος...φταιω οκ φταιω και γω....

πηγαινε σε καμια καλη πουτανα ειτε σε μπουρδελο ειτε σε στουντιο... και κομπλαρισμα να φας που φοβασαι... παρε μαζι σου ενα 60 ευρο και μπες αλλες 2 φορες.... δεν μπορει καποια στιγμη θα ξεμπλοκαρεις. Και αν οχι συνεχιζεις μεχρι να ξεμπλοκαρεις... γινε βοδι ρε φιλε.. ασε τις ευαισθησιες.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για να μην σου λεει οτι εισαι λειψος τρελανε την με την γλωσσα να χανει τον ουρανο αστρακια να βλεπη

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Αν η ερώτηση σου είναι σοβαρή θα σου απαντήσω σοβαρά αλλιώς τον πούτσο σου θα τον κλαίνε φίλε μου λοιπόν,
Α)Πήγαινε σ'εναν καρδιολόγο και κάνε ένα πλήρες τσεκ απ.Ανάλογα με τα ευρήματα της κλινικής εξέτασεις και των βιοχημικών εξετάσεων θα σε κατατοπήσει εκείνος εάν πρέπει να σε εξετάσει και ιατρός απο άλλη ειδικότητα.
Β)Επειδή δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις των συναδέλφων εάν είσαι όντως 35 και δεν κάνεις τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο τσεκ απ αυτοκτονείς.
Αυτά είχα να σου πώ και καλή τύχη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:S
ρε συ, τι δικαιολογεισαι? εδω μεσα? πας καλα?
ηταν μαλακο αυτη και σε χτυπησε ενω ησουν πεσμενος. προσπαθησε να σε αγαπησεις.. εφοσον βλεπεις οτι εχεις θεμα, επισκεψου καποιον ειδικο επι τετοιων θεματων. δινεις τωρα σημασια, στην καθε μαλακια που σου λεμε.. ξεκολλα..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τον στελνεις στον "δρομο του Μεταξιου " ,προφανως!
Που'σαι ρε Κουεντιν Ταραντινο ,να δεις πραγματικο καλτ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom