Νέα

Σεξουαλικό πρόβλημα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα libero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αφου ξερεις οτι ο μορτ ειναι εκκεντρικος τυπος
του αρεσει να εκδικειται τις γκομενες
με βασανιστηρια οπως η τηλε-φονικη κλανια
το τηλε-φονικο χυσιμο μαζι με χτυπημα του πουτσου στο τηλ :2funny: :2funny:
Τηλε-φονικη κλανια !
Αχαχαχαχαχααχαχα!
Βολδ ...φονιά !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αφου ξερεις οτι ο μορτ ειναι εκκεντρικος τυπος
του αρεσει να εκδικειται τις γκομενες
με βασανιστηρια οπως η τηλε-φονικη κλανια
το [glow=red,2,300]τηλε-φονικο χυσιμο[/glow] μαζι με χτυπημα του πουτσου στο τηλ :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν απαντησεs....τεσπα
Αλλα μονο και μονο απ τα γραφομενα δεν αποκτα καποιοs ψυχολογικο...Μονο απ τιs πραξειs

εχμ, ποια γραφομενα? λενε οτι τα εχουν πει σε γκομενες. δεν εισαι σε θεση να ξερεις ποσο ευθραστη ή οχι ειναι η ψυχολογια του αλλου. κι εχουν ειπωθει τραγικα πραματα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε αυτα ειναι τα λαιτ... τυπε... οταν θα πας να δουλεψεις σε σουβλατζιδικο η κρεπερι θα σου μαθω να κανεις καλα κολπακια στις ελλεηνιδες.

1. Ξυσιμο αρχιδιων και πιασιμο της πιττας (σκουπιζεσαι πανω σε αυτην σαν χαρτοπετσετα)

2. Φτυσιμο μεσα

3. Μαλακια αν σου χει ζητησει τυροκαυτερη η τζατζικι!

ρε πουστη. κοιτα τι χανω μη τρωγοντας γυρους και κρεπες!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε αυτα ειναι τα λαιτ... τυπε... οταν θα πας να δουλεψεις σε σουβλατζιδικο η κρεπερι θα σου μαθω να κανεις καλα κολπακια στις ελλεηνιδες.

1. Ξυσιμο αρχιδιων και πιασιμο της πιττας (σκουπιζεσαι πανω σε αυτην σαν χαρτοπετσετα)

2. Φτυσιμο μεσα

3. Μαλακια αν σου χει ζητησει τυροκαυτερη η τζατζικι!

Δεν θα ξαναπατησουμε στα πιτογυρα
Οχι το εθνικο φαγητο ρε :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εχμ, λιγο να παρατηρησεις εδω μεσα, ποσες ατακες εχουν ειπωθει σε γκομενες, και δικες σου μαλιστα, τα αντιστοιχα ψυχολογικα προβληματα εχουν αποκτησει κι αυτες.
υπαρχει ισορροπια, δε λεω..
τα οποια σχολια μου δε σχετιζονται με το φυλο,αλλα με τα λεγομενα...
τη μαλακια και τη βλακεια τη στηλιτευω ωμα,απο οποιον και αν προερχεται..
φυσικα καποιος που λεει μια μαλακια δε γινεται αυτοματα και μαλακας...ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο...
μη συγχεεις απροσωπα νικς στο νετ με προσωπικες σχεσεις και συμπεριφορες..
παρολα αυτα επειδη μιλας προσωπικα,ειδικα σε σενα και στη μπουμπα δεν εχω απευθυνθει σχεδον ποτε ασχημα...
Οταν λεμε για το στυλακι του Μποκολη ομως τυπε... και τις ατακες του τις τρομερες που πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να πεις σε καποια και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δηλαδη μας λετε και μαλακες καταλαβες δεν φτανει που παμε να σας ανοιξουμε τα ματια  :rockon: :rockon:
με τετοιες ατακες δε γαμας ουτε σε 300 χρονια...η ευγενεια ειναι παντα στην πρωτη γραμμη..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εχμ, ποια γραφομενα? λενε οτι τα εχουν πει σε γκομενες. δεν εισαι σε θεση να ξερεις ποσο ευθραστη ή οχι ειναι η ψυχολογια του αλλου. κι εχουν ειπωθει τραγικα πραματα.
:thumbsup: Και από τις δυο "πλευρές".Δράση κι αντίδραση σα να λέμε

edit:Mακριά από μας φυσικά  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε πουστη. κοιτα τι χανω μη τρωγοντας γυρους και κρεπες!

ρε δεν τα εχω κανει αυτα ρε.... δεν εχω δουλεψει αλλωστε σε σουβλατζιδικο ποτε απλα σου λεω αν η αλλη ειναι βρωμα της αξιζει.. φυσικα δεν θα το κανεις σε ολες η ολους αυτο δεν ειμαστε παλαβοι ετσι? (τουλαχιστον οχι ακομα)

αλλα για ορεκτικο καλα ειναι και μετα ενα κυριως πιατο  με το τηλεφωνικο κλασιμο και το χτυπημα της πουτσας στο τηλεφωνο και για επιδορπιο ενα φτυσιμο στην μαπα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μπααααααααααα οταν ειναι face to face    κλασομενταν ολοι
Απο μακρυα ναι νταξει

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
φιλε λιμπερο, αν οντως εχεις μικρη πουτσα η λυση ειναι μια. να εχεις μεγαλο πορτοφολι.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
παντως αν θες εκδικηση βρε μια που την κλαιν οι ρεγγες και βγαλ της την παναγια και τον καριολη τον Δαιμονα αναποδα.
πρεπει να βρεις ομως το τρωτο της σημειο
μετα χτυπα την

:think:

Το πως συμπεριφερονται οι αλλοι σε σενα είναι το καρμα τους.. Το πως εσυ αντιδρας είναι το δικο σου...

Κανετε πλακα ρε τυποι ή ειστε τοσο κομπλεξικα και φοβισμενα ανθρωπακια?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ειμαι λιγο μεγαλος παιδια...κοντα 35.....ηθελα να βρω μια κοπελα να το κανω δεν γουσταρα μπουρδελο καταστασεις...η κοπελα δε με βοηθουσε μονο την καυλωνα με χαδια και μετα περιμενε να τα κανω ολα εγω...ουτε πιπα εκανε γιατι συχαινοταν λεει...και μολις εμπαινα μεσα τεζα ο μικρος αχαχαχχ....
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας μου δινετε κουραγιο....
Ποτε δεν ειναι αργα και ας εισαι στα 35

οπως αναφερανε και αρκετοι συναγωνιστες σε studio η να παρεις cg, μπορη να μην γουσταρεις μπουρδελοκαταστασεις αλλα το προβλημα σου εκει θα λυθη
σε studio μπορη να συχαινεσε δεν ξερω αλλα η καλυτερη λυση (γνωμη μου) ειναι cg , μαζι θα κανετε ενα ντουζ θα σε φτιαξη αμεσως απο την αρχη  :pipa1: και πλακωσε την στο γλυφωμουνι μεχρι να την τρελανης, ηφαιστειο θα σε κανει και εσενα  :pipa1: και κανενας δεν δινη σημασια στο μεγεθος

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φυσικα καποιος που λεει μια μαλακια δε γινεται αυτοματα και μαλακας...ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο...
παρολα αυτα επειδη μιλας προσωπικα,ειδικα σε σενα και στη μπουμπα δεν εχω απευθυνθει σχεδον ποτε ασχημα...

μονο εμμεσα, σε μενα τουλαχιστον ^_^

μαλλον δεν εκφραστηκα καλα εγω.
εννοουσα εχουν γραφτει ατακες, που ειπωθηκαν σε γκομενες irl.
κι εγω εδω μεσα, με τους περισσοτερους ειμαι καμπια και αποτομη..
καταλαβαινω οσα λες, απλα εννοουσα αλλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παρολα αυτα επειδη μιλας προσωπικα,ειδικα σε σενα και στη μπουμπα δεν εχω απευθυνθει σχεδον ποτε ασχημα...με τετοιες ατακες δε γαμας ουτε σε 300 χρονια...η ευγενεια ειναι παντα στην πρωτη γραμμη..

ρε τυπε συμφωνω μαζι σου αλλα αμα η αλλη ειναι βουι απο γεννησιμιου της θα γραψει στο βρωμομουνο της την ευγενεια σου πρωτον (φυσικα δεχομαι πως αυτο δεν σε επηρεαζει αν ξερεις τι κανεις) και δευτερον εδω μιλαμε για φασεις να κανεις πλακες και χαβαλε.... αν προκειται να κανω χαβαλε με τον οποιο θα γελαω ολο το βραδυ στα αρχιδια μου το γαμησι... μολις τελειωσω το γελιο παω σκαω και ενα 20ρικο και τελειωσα. Στο μουνι τους θα κρεμαστουμε? ειπαμε κηνυγος μεν ο αντρας αλλα οχι να χαθει και ο σεβασμος τυπε.... δεν αξιζει να κηνυγας καποια η οποια εξαρχης δεν δειχνει οτι θα σε σεβαστει ειτε εσενα ειτε το κηνυγητο σου και πιστεψε με υπαρχουν πολλες τετοιος διοτι θεωρουν το κηνυγι μας δεδομενο

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ποτε δεν ειναι αργα και ας εισαι στα 35

οπως αναφερανε και αρκετοι συναγωνιστες σε studio η να παρεις cg, μπορη να μην γουσταρεις μπουρδελοκαταστασεις αλλα το προβλημα σου εκει θα λυθη
σε studio μπορη να συχαινεσε δεν ξερω αλλα η καλυτερη λυση (γνωμη μου) ειναι cg , μαζι θα κανετε ενα ντουζ θα σε φτιαξη αμεσως απο την αρχη  :pipa1: και πλακωσε την στο γλυφωμουνι μεχρι να την τρελανης, ηφαιστειο θα σε κανει και εσενα  :pipa1: και κανενας δεν δινη σημασια στο μεγεθος

Σωστα ρε Γιωργη.....Ελα ομωs που δεν του αρεσει το σπορ

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
:think:

Το πως συμπεριφερονται οι αλλοι σε σενα είναι το καρμα τους.. Το πως εσυ αντιδρας είναι το δικο σου...

Κανετε πλακα ρε τυποι ή ειστε τοσο κομπλεξικα και φοβισμενα ανθρωπακια?
καθολου πλακα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απλα η μαλακια ειναι οτι καποιοι εχουν υπερεκτιμησει και δεν ξερουν να κοστολογουν τα πραγματα....

αν μπλεξω με ενα βοδι το μονο που εχω να κερδισω απο αυτο ειναι η πλακα που θα σπασω μαζι του... και οχι να το κυνηγησω για να το γαμησω... εκει θα εχω ζημια...αν θες να μιλησουμε και οικονομικα για αυτο και αρχιζω τα τηλεφωνικα κλασιματα αφου εχω πλακωσει τις φασολαδες αν ομως βρεις γκομενακι που ειναι και εμφανισιμο και σωστο οχι δεν κανεις τετοιες μαλακιες εκει οντως ζημια θα χεις αμα κανεις χαβαλε τετοιου ειδους και δεν το κυνηγησεις.

καταλαβατε? ολα ειναι θεμα κοστολογησης...οταν μαθουν να κοστολογουν με ρεαλιστικα κριτηρια οι τυποι θα παψουν να ειναι και θυματα απατης.

OP
OP
L

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε δεν ειναι οτι δεν γουσταρω μπουρδελο καταστασεις....αλλα φοβαμαι μην κομπλαρω και κει...δεν εχω παρει τον αερα της γυναικας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom