Τηλε-φονικη κλανια !αφου ξερεις οτι ο μορτ ειναι εκκεντρικος τυπος
του αρεσει να εκδικειται τις γκομενες
με βασανιστηρια οπως η τηλε-φονικη κλανια
το τηλε-φονικο χυσιμο μαζι με χτυπημα του πουτσου στο τηλ
Αχαχαχαχαχααχαχα!
Βολδ ...φονιά !
Τηλε-φονικη κλανια !αφου ξερεις οτι ο μορτ ειναι εκκεντρικος τυπος
το τηλε-φονικο χυσιμο μαζι με χτυπημα του πουτσου στο τηλ
αφου ξερεις οτι ο μορτ ειναι εκκεντρικος τυπος
το [glow=red,2,300]τηλε-φονικο χυσιμο[/glow] μαζι με χτυπημα του πουτσου στο τηλ
Δεν απαντησεs....τεσπα
Αλλα μονο και μονο απ τα γραφομενα δεν αποκτα καποιοs ψυχολογικο...Μονο απ τιs πραξειs
Ρε αυτα ειναι τα λαιτ... τυπε... οταν θα πας να δουλεψεις σε σουβλατζιδικο η κρεπερι θα σου μαθω να κανεις καλα κολπακια στις ελλεηνιδες.
1. Ξυσιμο αρχιδιων και πιασιμο της πιττας (σκουπιζεσαι πανω σε αυτην σαν χαρτοπετσετα)
2. Φτυσιμο μεσα
3. Μαλακια αν σου χει ζητησει τυροκαυτερη η τζατζικι!
Ρε αυτα ειναι τα λαιτ... τυπε... οταν θα πας να δουλεψεις σε σουβλατζιδικο η κρεπερι θα σου μαθω να κανεις καλα κολπακια στις ελλεηνιδες.
1. Ξυσιμο αρχιδιων και πιασιμο της πιττας (σκουπιζεσαι πανω σε αυτην σαν χαρτοπετσετα)
2. Φτυσιμο μεσα
3. Μαλακια αν σου χει ζητησει τυροκαυτερη η τζατζικι!
τα οποια σχολια μου δε σχετιζονται με το φυλο,αλλα με τα λεγομενα...εχμ, λιγο να παρατηρησεις εδω μεσα, ποσες ατακες εχουν ειπωθει σε γκομενες, και δικες σου μαλιστα, τα αντιστοιχα ψυχολογικα προβληματα εχουν αποκτησει κι αυτες.
υπαρχει ισορροπια, δε λεω..
με τετοιες ατακες δε γαμας ουτε σε 300 χρονια...η ευγενεια ειναι παντα στην πρωτη γραμμη..Οταν λεμε για το στυλακι του Μποκολη ομως τυπε... και τις ατακες του τις τρομερες που πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να πεις σε καποια και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δηλαδη μας λετε και μαλακες καταλαβες δεν φτανει που παμε να σας ανοιξουμε τα ματια
Και από τις δυο "πλευρές".Δράση κι αντίδραση σα να λέμεεχμ, ποια γραφομενα? λενε οτι τα εχουν πει σε γκομενες. δεν εισαι σε θεση να ξερεις ποσο ευθραστη ή οχι ειναι η ψυχολογια του αλλου. κι εχουν ειπωθει τραγικα πραματα.
ρε πουστη. κοιτα τι χανω μη τρωγοντας γυρους και κρεπες!
Μπααααααααααα οταν ειναι face to face κλασομενταν ολοιεχμ, ποια γραφομενα? λενε οτι τα εχουν πει σε γκομενες. δεν εισαι σε θεση να ξερεις ποσο ευθραστη ή οχι ειναι η ψυχολογια του αλλου. κι εχουν ειπωθει τραγικα πραματα.
παντως αν θες εκδικηση βρε μια που την κλαιν οι ρεγγες και βγαλ της την παναγια και τον καριολη τον Δαιμονα αναποδα.
πρεπει να βρεις ομως το τρωτο της σημειο
μετα χτυπα την
Ποτε δεν ειναι αργα και ας εισαι στα 35ειμαι λιγο μεγαλος παιδια...κοντα 35.....ηθελα να βρω μια κοπελα να το κανω δεν γουσταρα μπουρδελο καταστασεις...η κοπελα δε με βοηθουσε μονο την καυλωνα με χαδια και μετα περιμενε να τα κανω ολα εγω...ουτε πιπα εκανε γιατι συχαινοταν λεει...και μολις εμπαινα μεσα τεζα ο μικρος αχαχαχχ....
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας μου δινετε κουραγιο....
τα οποια σχολια μου δε σχετιζονται με το φυλο,αλλα με τα λεγομενα...
τη μαλακια και τη βλακεια τη στηλιτευω ωμα,απο οποιον και αν προερχεται..
φυσικα καποιος που λεει μια μαλακια δε γινεται αυτοματα και μαλακας...ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο...
μη συγχεεις απροσωπα νικς στο νετ με προσωπικες σχεσεις και συμπεριφορες..
παρολα αυτα επειδη μιλας προσωπικα,ειδικα σε σενα και στη μπουμπα δεν εχω απευθυνθει σχεδον ποτε ασχημα...
τα οποια σχολια μου δε σχετιζονται με το φυλο,αλλα με τα λεγομενα...
τη μαλακια και τη βλακεια τη στηλιτευω ωμα,απο οποιον και αν προερχεται..
φυσικα καποιος που λεει μια μαλακια δε γινεται αυτοματα και μαλακας...ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο...
μη συγχεεις απροσωπα νικς στο νετ με προσωπικες σχεσεις και συμπεριφορες..
παρολα αυτα επειδη μιλας προσωπικα,ειδικα σε σενα και στη μπουμπα δεν εχω απευθυνθει σχεδον ποτε ασχημα...με τετοιες ατακες δε γαμας ουτε σε 300 χρονια...η ευγενεια ειναι παντα στην πρωτη γραμμη..
Ποτε δεν ειναι αργα και ας εισαι στα 35
οπως αναφερανε και αρκετοι συναγωνιστες σε studio η να παρεις cg, μπορη να μην γουσταρεις μπουρδελοκαταστασεις αλλα το προβλημα σου εκει θα λυθη
σε studio μπορη να συχαινεσε δεν ξερω αλλα η καλυτερη λυση (γνωμη μου) ειναι cg , μαζι θα κανετε ενα ντουζ θα σε φτιαξη αμεσως απο την αρχη και πλακωσε την στο γλυφωμουνι μεχρι να την τρελανης, ηφαιστειο θα σε κανει και εσενα και κανενας δεν δινη σημασια στο μεγεθος
καθολου πλακα
Το πως συμπεριφερονται οι αλλοι σε σενα είναι το καρμα τους.. Το πως εσυ αντιδρας είναι το δικο σου...
Κανετε πλακα ρε τυποι ή ειστε τοσο κομπλεξικα και φοβισμενα ανθρωπακια?
Αμα δεν τον αρεσει το σπορ δεν θα γαμησι ευκολα στο σημειο που εφτασεΣωστα ρε Γιωργη.....Ελα ομωs που δεν του αρεσει το σπορ
Αμα δεν τον αρεσει το σπορ δεν θα γαμησι ευκολα στο σημειο που εφτασε