The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.767
- Πόντοι
- 25.467
Σύγκρουσις, αποθεμελίωση και χαλασμένα υδραυλικά πέους...
Λέτε να έσπασε κάνα σιφόνι;
Σύγκρουσις, αποθεμελίωση και χαλασμένα υδραυλικά πέους...
εγω το ειπα και να πλακωσαν οι ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ.το 80% της διαγνωσης το εχω κανει εγω,ας παει τωρα σε κανεναν αλμπανη να του πει τις λεπτομερειες.
παρε ενα δονητη με καμψη,ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ και πες μετα για την νοσοεγω το ειπα και να πλακωσαν οι ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ.
χαλαρα θα τσουλησει μεχρι ν αρχισει το σαρβαιβορ οπου θα μεταφερθει η επιστημονικη ομαδααπατο θα παει
δεν ξερω εγω απο τετοια αλλα μαλλον εσυ εχεις κουρμπαδορο για κωλο.παρε ενα δονητη με καμψη,ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ και πες μετα για την νοσο
Να πηδάτε με σπασουάρ ρε παπάρες...
Μόνο εμβόλια ξέρετε να κάνετε
ελα εφυγες γαμημενε με διπλωμα απο το Μογκαντισου...ασχολησου με ατσαλινες ασε τα ιατρικα για αυτους που τα κατεχουνδεν ξερω εγω απο τετοια αλλα μαλλον εσυ εχεις κουρμπαδορο για κωλο.
ποιους?ελα εφυγες γαμημενε με διπλωμα απο το Μογκαντισου...ασχολησου με ατσαλινες ασε τα ιατρικα για αυτους που τα κατεχουν
Μυρίζομαι πολύ παρά...
Την παρθενιά σου πήρα ...αίμα ....τι άλλο θες να δεις ....έγινες άντρας τωρα
τωρα που γυριζει και με βρηκες μποσικο αν εχεις κανα θεμα ιατρικο ριχτο να σου κανω ΔΩΡΕΑΝ διαγνωση
Έχεις αιμοσπερμια ,χρειαζεσαι άμεσα γιατρό η δυνατόν και σήμερα ,έχω πάθει και εγώ και ταλαιπωρήθηκα παρά πολύΓεια σας και λόγω των ημερών και Χρόνια Πολλά!
Τα χριστούγεννα (24 το βράδυ) πάνω σε μία cowgirl φάση η γκόμενα με στούμπηξε για τα καλά και έκτοτε βγάζω λίγο αίμα με το σπέρμα. Ο γιατρός μου λείπει μέχρι 3 Γενάρη. Ούτε πόνος ούτε πρήξιμο. Το έχει πάθει κανένας;
ειμαι ταυρος με προβληματιζει μονο η ομικρον,δλδ αν φτερνιζομαι παιρνω 7ημερη αδεια?τωρα που γυριζει και με βρηκες μποσικο αν εχεις κανα θεμα ιατρικο ριχτο να σου κανω ΔΩΡΕΑΝ διαγνωση
Έχασε τα λόγια του ... τώρα από την ελλεηνίδα ? από τον πόνο στο πουλί ?κατσε ρε τυπε...
συμφωνα με την αναλυση σου ο τυπος εδωσε το πουλι του στην ελλεηνιδα και αυτη του το εβαλε σε ενα γουδι και το κοπανουσε μεχρι να τριφτει...
ΟΧΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ...ΜΟΡΙΑΚΟ τεστ και αν ειναι καθαρο θα λιωνεις παλι στην δουλεια 12ωραειμαι ταυρος με προβληματιζει μονο η ομικρον,δλδ αν φτερνιζομαι παιρνω 7ημερη αδεια?
τι εννοας μοριακο θα πρεπει να πληρωσω κιολας σε ιατρικο?ΟΧΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ...ΜΟΡΙΑΚΟ τεστ και αν ειναι καθαρο θα λιωνεις παλι στην δουλεια 12ωρα