athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.313
- Πόντοι
- 12.756
ΝΑΙτι εννοας μοριακο θα πρεπει να πληρωσω κιολας σε ιατρικο?![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στα ουρα ειδε αιμα ρε μην ειστε παραπληροφορηση.![]()
ΝΑΙτι εννοας μοριακο θα πρεπει να πληρωσω κιολας σε ιατρικο?![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στα ουρα ειδε αιμα ρε μην ειστε παραπληροφορηση.![]()
ΚΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
νομιζα οτι ειπε στο κατουρημα αιμα.δεν βλεπεις κιολας![]()
![]()
δεν βλεπεις κιολας![]()
![]()
ρε ειναι επικινδυνονομιζα οτι ειπε στο κατουρημα αιμα.![]()
![]()
δλδ ο τυπος απο παραμονη κριστμας εχει ρεψει στη μαλακια για τσεκαρισμα.
![]()
τυπαρα νηματοθετη που χάθηκες να πουμε;Γεια σας και λόγω των ημερών και Χρόνια Πολλά!
Τα χριστούγεννα (24 το βράδυ) πάνω σε μία cowgirl φάση η γκόμενα με στούμπηξε για τα καλά και έκτοτε βγάζω λίγο αίμα με το σπέρμα. Ο γιατρός μου λείπει μέχρι 3 Γενάρη. Ούτε πόνος ούτε πρήξιμο. Το έχει πάθει κανένας;
μα ο μαλακας περιμενε τρεις μερες για να μας εμπιστευθει.ρε ειναι επικινδυνο
ΕΤΣΙ τωρα γραφεις σωστα εμπεριστατωμενα και επιστημονικαμα ο μαλακας περιμενε τρεις μερες για να μας εμπιστευθει.![]()
6ον, που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά?τσεκ απ πρεπει να κανει ο ανθρωπος οπως προειπα θα πρεπει να δει ποσες μοιρες αποκλισει εχει το πεος του,δευτερον θα πρεπει να τραβηξει μια μαλακια για να δει
πρωτον εχει στυση
δευτερον εχει επιπονη στυση
τριτον η στυση του ειναι σαν σπασμενο κλαρακι
τεταρτον εχει και αιματοσπερμια
πεμπτον να μου αποστειλει τα 50 ευρω συν 20 ευρω για τις τωρινες συμβουλες.![]()
εχω πτυχια απο το μπου για καθε ειδικοτητα.6ον, που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά?
Παθών και μαθών?![]()
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΒΑΤΑΡ ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕεχω πτυχια απο το μπου για καθε ειδικοτητα.![]()
![]()
![]()
εσυ τραβα για την εβδομη δοση.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΒΑΤΑΡ ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕ![]()
![]()
![]()
εννοειταιεσυ τραβα για την εβδομη δοση.![]()
Ευχαριστώ, τύπε George71.Περαστικα τυπε καλογερε. Μεντορετα ηταν η κορασιδα;
Ευχαριστώ, τύπε George71.
Όχι, μία παλαβιάρα από ένα οικολογικό χωριό. Είχες ρίξει μία ιδέα το καλοκαίρι για εργασιοπορνοτουρισμό η οποία μου άρεσε, αλλά δεν μου έβγαινε κάτι επαγγελματικά λόγω κορωνοκατάστασης. Ψάχνοντάς το γενικότερα για εναλλακτικές μορφές διαβίωσης, στο youtube κυρίως, έπεσα σε κάτι videos με οικολογικά χωριά, collapsology και λοιπούς ψεκασμένους. Πήγα σε ένα εναλλακτικό χωριό, πούλησα παραμύθι ως συνήθως και νταραβερίζομαι με μία.
Οι πιο χαζές είναι οι κολαψολόγες που προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου και άμα πας με τα νερά τους γαμάς άνετα.
φοβερό θέμα. Πρέπει να γίνει σχετικό νήμα! Οι μπουρδελιάρηδες πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα!Ευχαριστώ, τύπε George71.
Όχι, μία παλαβιάρα από ένα οικολογικό χωριό. Είχες ρίξει μία ιδέα το καλοκαίρι για εργασιοπορνοτουρισμό η οποία μου άρεσε, αλλά δεν μου έβγαινε κάτι επαγγελματικά λόγω κορωνοκατάστασης. Ψάχνοντάς το γενικότερα για εναλλακτικές μορφές διαβίωσης, στο youtube κυρίως, έπεσα σε κάτι videos με οικολογικά χωριά, collapsology και λοιπούς ψεκασμένους. Πήγα σε ένα εναλλακτικό χωριό, πούλησα παραμύθι ως συνήθως και νταραβερίζομαι με μία.
Οι πιο χαζές είναι οι κολαψολόγες που προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου και άμα πας με τα νερά τους γαμάς άνετα.
Ναι τύπε, αιμοσπερμία η οποία βελτιώνεται σιγά σιγά. Επίσης και λίγη αιματουρία με ελαφρό τσούξιμο στο κατούρημα που κι αυτό βελτιώνεται.Έχεις αιμοσπερμια ,χρειαζεσαι άμεσα γιατρό η δυνατόν και σήμερα ,έχω πάθει και εγώ και ταλαιπωρήθηκα παρά πολύ