Νέα

Σεξουαλικό ατύχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Λες δε θέλουν να τις βρει το τέλος του κόσμου παρθένες?
Πιστεύω ότι όσοι τη βρίσκουν με τέτοιες καταστάσεις εγκλωβίζονται με τον καιρό και συναναστρέφονται παρόμοια άτομα. Καταλήγουν να πηδιούνται με τα ίδια άτομα (ομοιδεάτες) γιατί περιορίζονται οι επιλογές τους, αφού ο πολύς κόσμος τους παίρνει για τρελούς.

Όταν μπει κάποιος καινούργιος-α στον κύκλο φαντάζει σαν εξωτικό άτομο και στρέφονται προς αυτόν-ήν για συζήτηση, πήδημα κλπ γιατί τους σπάει τη ρουτίνα.

Καθώς το collapse του συστήματος πλησιάζει (κάπου στο 2029 το τοποθετούν οι περισσότεροι) αυξάνεται και ο ερωτισμός (ό,τι προλάβουμε).

ΥΓ Το τονίζω επειδή δεν το έγραψα καλά παραπάνω ότι μιλάνε για κατάρρευση του συστήματος κι όχι για εξαφάνιση του κόσμου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.351
Πόντοι
3.556

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Γαμάτε δηλαδή γιατί καταρρέει το σύστημα. Εγώ πάλι νομίζω ότι έχουν δημιουργήσει ένα αφήγημα μόνο και μόνο για να παίζουνε αλλαξοκωλιές δίχως αύριο φίλε.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.682
Πόντοι
4.546
Γεια σας και λόγω των ημερών και Χρόνια Πολλά!

Τα χριστούγεννα (24 το βράδυ) πάνω σε μία cowgirl φάση η γκόμενα με στούμπηξε για τα καλά και έκτοτε βγάζω λίγο αίμα με το σπέρμα. Ο γιατρός μου λείπει μέχρι 3 Γενάρη. Ούτε πόνος ούτε πρήξιμο. Το έχει πάθει κανένας;

Από την στιγμή που ΔΕΝ βγάζεις αίμα από τον κώλο ΔΕΝ έχεις τίποτα τύπε !
Περαστικά.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Γεια σας και λόγω των ημερών και Χρόνια Πολλά!

Τα χριστούγεννα (24 το βράδυ) πάνω σε μία cowgirl φάση η γκόμενα με στούμπηξε για τα καλά και έκτοτε βγάζω λίγο αίμα με το σπέρμα. Ο γιατρός μου λείπει μέχρι 3 Γενάρη. Ούτε πόνος ούτε πρήξιμο. Το έχει πάθει κανένας;
Θα σου πω εγω τι θα κανεις.
Παρε μια τετραδα Φαντα..αδειασετα ολα μεσα σ ενα μεγαλο σκευος (μπολ ας πουμε) βαλε και παγο μεσα αν θελεις (προαιρετικα αυτο) παρε μετα το τσουτσουνι σου βαλτο αργα μεσα..μετα βγαλτο για λιγο και ξανα μεσα..επανελαβε την διαδικασια καμια 100 φορες περιπου..κατα τις 10 το βραδυ βγαλτο εξω, αν εχεις καλοριφερ στο σπιτι βαλτο πανω να στεγνωσει, αλλιως παρε χαρτοπετσετες και σκουπισε το..την αλλη μερα θα ειναι περδικι!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εξέταση ούρων για ανίχνευση κάποιων μικροβίων μου έγραψε και συστήνει και εξέταση για προστάτη.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom