baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.239
- Πόντοι
- 6.035
εγω μιλησα και οποιος ασπαστηκε την διαγνωση θα βρεθει ευγνωμων.να ερθει κλινικη αμεσσα το παληκαρι....εφημερευει βαρος υπογειο 3
εγω μιλησα και οποιος ασπαστηκε την διαγνωση θα βρεθει ευγνωμων.να ερθει κλινικη αμεσσα το παληκαρι....εφημερευει βαρος υπογειο 3
Κάνε έκπτωση κι εσύ δεν βγαίνουμεεγω μιλησα και οποιος ασπαστηκε την διαγνωση θα βρεθει ευγνωμων.μου χρωσταει και 50 ευρω.
να ερθει κλινικη αμεσσα το παληκαρι....εφημερευει βαρος υπογειο 3
πες να βγαλουν το αμαξι και να ετοιμαστει η ραμπα για τον συναδελφο καλογερο να ερθει για ισιωμαεγω μιλησα και οποιος ασπαστηκε την διαγνωση θα βρεθει ευγνωμων.μου χρωσταει και 50 ευρω.
γιατι μαζι εχετε την ψωλη?Κάνε έκπτωση κι εσύ δεν βγαίνουμε![]()
ενταξει...Άστον αυτόν!
Είναι μαλάκας. Θα του τον βάλει στην πρέσα και θα τρέχουμε.
Σκέφτηκα αν πάθω κι εγώ τίποτα να μαζεύω λεφτά από τώραγιατι μαζι εχετε την ψωλη?![]()
τον περιμενω καθως θα διαβαζω τους financial timesενταξει...
ρετιρε να συναντησει νιπλη για ψυχολογικα,οικονομικα
στις 3 διαγνωσεις η τριτη εχει εκπτωση 30%.Σκέφτηκα αν πάθω κι εγώ τίποτα να μαζεύω λεφτά από τώρα![]()
να φορας την ασπρη την ρομπα οχι την σατεν ΤΗΝ ΑΣΠΡΗτον περιμενω καθως θα διαβαζω τους financial times
με τα κουμπια πισω?να φορας την ασπρη την ρομπα οχι την σατεν ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ
κατσε ρε τυπε...Στουμπώνω = κοπανάω κάτι στο γουδί μέχρι να τριφτεί
Στουπώνω = φράζω δοχείο με στουπί δλδ βουλώνω
Το 2ο μάλλον θα θελε να πει ο νηματοθέτης αλλά κοιτώντας τα χάλια στο πουλί του μπέρδεψε τα λόγια του![]()
θα βαλω την σιελ , με φωτίζει πιο πολυνα φορας την ασπρη την ρομπα οχι την σατεν ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ
πολλα ρωτας , ΠΟΛΛΑκατσε ρε τυπε...
συμφωνα με την αναλυση σου ο τυπος εδωσε το πουλι του στην ελλεηνιδα και αυτη του το εβαλε σε ενα γουδι και το κοπανουσε μεχρι να τριφτει...
το εχω το βιντεο ρε!!!δεν υπαρχει "στουμπηγμα"!!!θα βαλω την σιελ , με φωτίζει πιο πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πολλα ρωτας , ΠΟΛΛΑ
βαλε την καμερα να γραφει !!! θα μαζευτει χρήμα παλι
δεν εχει σημασια , εμεις θα βαλουμε στο τιτλο και το ''στουπηγμα'' , τραβαει κλικαρισματα ..το εχω το βιντεο ρε!!!δεν υπαρχει "στουμπηγμα"!!!
Μ τιτλο στουμπηγμα παντως διεθνη καριερα το βιντεο δεν θα κανει...να τα λεμε ολαδεν εχει σημασια , εμεις θα βαλουμε στο τιτλο και το ''στουπηγμα'' , τραβαει κλικαρισματα ..
Μια χαρα εισαι τυπε...αφου δεν χεζεις απο τη πουτσα δεν ειναι κατι σοβαρο.Γεια σας και λόγω των ημερών και Χρόνια Πολλά!
Τα χριστούγεννα (24 το βράδυ) πάνω σε μία cowgirl φάση η γκόμενα με στούμπηξε για τα καλά και έκτοτε βγάζω λίγο αίμα με το σπέρμα. Ο γιατρός μου λείπει μέχρι 3 Γενάρη. Ούτε πόνος ούτε πρήξιμο. Το έχει πάθει κανένας;
βαλε τιτλοΜ τιτλο στουμπηγμα παντως διεθνη καριερα το βιντεο δεν θα κανει...να τα λεμε ολα
δεν πειραζει τυπε , μεχρι φεστιβαλ Θεσσαλονικης θελουμε να φτασουμε , το εχουμε ανετα πιστευωΜ τιτλο στουμπηγμα παντως διεθνη καριερα το βιντεο δεν θα κανει...να τα λεμε ολα