Πρίν από 20 χρόνια, αρχές δεκαετίας 90, όταν είχε έρθει το πρώτο κύμα κοριτσιών από το Ανατολικό μπλόκ, έκανα τσάρκα στο Μετάξι. Τότε αν θυμάμαι καλά υπήρχε μιά Τσέχα ή κάτι τέτοιο στο Ιάσωνος 43 και γινόταν λαϊκό προσκύνημα κάθε βράδυ. Γύρω στις 2 το πρωί, στην μέση της Ιάσωνος πέτυχα έναν τύπο, γύρω στα 45-50, ο οποίος είχε μπει με το αμάξι του στον πεζόδρομο, σταμάτησε μπροστά από τα σπίτια, και μπήκε μέσα σ ένα απ αυτά (νομίζω στο 20Β). Μετά από μερικά δευτερόλεπτα μπήκα κι εγώ στον οίκο και τον βλέπω να συζητάει στο σαλόνι με την κοπέλα (ΕλΛηνίδα νταρντάνα MILF, με σχετικά μακριά καστανά μαλλιά, δεν θυμάμαι το όνομα της). Ακούω την κοπέλα να του λέει "Βεβαίως !!! Αν δεν κάνουμε εμείς αυτή τη δουλειά, ποιός θα την κάνει?". Πηγαίνει μέσα στο δωμάτιο υπηρεσίας, ρίχνει μιά ρόμπα επάνω της και βγαίνουν έξω μαζί με τον κύριο. Μαζί βγήκα κι εγώ γιατί κατάλαβα οτι η κοπέλα δεν θα ασχολιόταν με τους υπόλοιπους πελάτες.
Λίγα μέτρα πιό κάτω ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και μέσα ήταν μάλλον ο γιός του κυρίου, ένα παλληκάρι περίπου 20-25 ετών, τον οποίο το έβγαλε ο πατέρας του και τον έβαλε να καθήσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Απομακρύνθηκα διακριτικά αλλά απ ότι κατάλαβα Το παιδί πρέπει να είχε και κάποιο νοητικό πρόβλημα, εκτός από το πρόβλημα της κίνησης. Με το που κάθησε στο αναπηρικό καροτσάκι, η κοπέλα πήγε δίπλα του και άρχισε να του μιλάει πολύ ζεστά και ανθρώπινα, και άρχισαν να κατευθύνονταν προς την είσοδο του οίκου. Με το που έφτασαν, η κοπέλα πήγε μπροστά και άνοιξε την πόρτα, ενώ μετά από λίγο φανερώθηκε από μέσα και η τσατσά, κάπως απρόθυμη, και βοήθησαν να σηκώσουν το καρότσι για να μπεί μέσα (αν θυμάμαι καλά είχε 1-2 σκαλάκια η είσοδος του συγκεκριμένου οίκου). Ο πατέρας σήκωνε το καρότσι από πίσω. Μετά από λίγο έσβησε και το κόκκινο φως.
Κατηφόρισα την Ιάσωνος εκεί που είχα παρκάρει το παπάκι μου σχεδόν βουρκωμένος.