Νέα

Σεξ στην θάλασσα : Μύθοι και πραγματικότητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Michael Scott
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
Ας ανοίξουμε ένα δροσερό και κυριακάτικο θεματακι (σας το ανοίγω από σήμερα γιατί αύριο θα μου είστε μποτιλιαρισμενοι σε κάποιο δρόμο )
Μύθοι και πραγματικότητα γύρω από το σεξ στην θάλασσα.
Τι κινδύνους επιφυλάσσει?
Είναι αλήθεια τελικά ότι μπορείς να κολλήσεις και να γίνεις ξεφτίλα σε μια ολόκληρη πλαζ ή είναι μύθος που έχουν διαδώσει τα γεροντια ώστε να μην βγάζουμε τα μάτια μας ασυστολα στα ελληνικά νερά?

Αναπτυξτε ελεύθερα

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.440
Πόντοι
206
Είναι μία καλή καλοκαιρινή φαντασίωση που δεν την έχω πραγματοποιήσει. Ένας φίλος το δοκίμασε και είπε ότι ήταν άβολο και ανησυχούσαν για τα αδιάκριτα μάτια από την πλαζ

OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
Είναι μία καλή καλοκαιρινή φαντασίωση που δεν την έχω πραγματοποιήσει. Ένας φίλος το δοκίμασε και είπε ότι ήταν άβολο και ανησυχούσαν για τα αδιάκριτα μάτια από την πλαζ
Είναι ωραία φαντασίωση. Εχω μαγαρισει μερικές παραλίες της Χαλκιδικής. Το δύσκολο ειναι να προσπαθείς να κρατηθείς πάνω απο το νερο όταν έχει κυματακι.
Και να βλέπεις την δικιά σου να τελειώνει αλλα να προσπαθεί να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην την καταλάβουν

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Μια χαρά είναι να το δοκιμάσεις και να παίξεις μέσα στο νερό έτσι για την καύλα και την εκπλήρωση της φαντασίωσης, αλλά είναι πολύ άβολα. Το νερό δεν έχει καλή τριβή και γενικά στην αμμουδιά έξω είναι καλύτερα από μέσα στη θάλασσα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Στην αμμουδιά τύπε, μπορεί να μπουν κόκκοι της άμμου σε οποιαδήποτε τρύπα του κορμιού. Πολύ άβολα.
Στη θάλασσα είναι υπέροχα. Το έχω κάνει, μέσα στο νερό, σε ερημική παραλία, μέρα μεσημέρι. Θυμάμαι που έβλεπα τα σπέρματα να κολυμπούν, ωσάν γυρίνοι, πάνω στα κυματάκια...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Έχω πηδήξει μέσα στο νερό σε μια από τις μικρές παραλίες μετά την Αγία Μαρίνα Αθήνας.
Ήταν 2ο ραντεβού με μιλφάκι που γνώρισα σε μια συνάντηση με γνωστούς και πήγαμε για μπανάκι τα 2 μας.
Θυμάμαι κατέβαινες κάτι σκαλοπάτια, ανάμεσα σε κ΄άτι βίλες. Αν δεν ήξερες το μονοπάτι από εκεί, δεν θα το έβρισκες, ενώ από τον δρόμο δεν είχες απευθείας επαφή στην παραλία.
Βοτσαλάκι, κάτσαμε λίγο 'εξω και μόλις έφυγαν και οι τελευταίοι άσχετοι, μπήκαμε μέσα εγώ και το γκομεν΄'ακι.
Άρχισαν κ΄'ατι γλωσόφυλα, πήγε το χέρι της πιο κάτω και με κα'υλωσε τέρμα.
Έφυγαν μαγιώ στην άκρη, πήγα όρθιος και ενώ πατούσα κάτω να της το χώνω, αλλά δεν ένιωθα και πολλά. Ούτε αν ήταν υγρή, ούτε άνετα ήταν γενικά. Δεν μπόρεσα να τελιώσω πάντως θυμάμαι. Βγήκαμε έξω και η συνέχεια μετά σπίτι της.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Στην αμμουδιά τύπε, μπορεί να μπουν κόκκοι της άμμου σε οποιαδήποτε τρύπα του κορμιού. Πολύ άβολα.
Στη θάλασσα είναι υπέροχα. Το έχω κάνει, μέσα στο νερό, σε ερημική παραλία, μέρα μεσημέρι. Θυμάμαι που έβλεπα τα σπέρματα να κολυμπούν, ωσάν γυρίνοι, πάνω στα κυματάκια...
Ναι αυτό με το σπέρμα είναι ωραίο...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.812
Πόντοι
3.506
Το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να μην υγραίνεται επαρκώς ο κόλπος και να μειώνεται η απόλαυση. Επίσης είναι επίφοβο για κολπίτιδες.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Δεν ξέρω για κολπίτιδες κλπ ασθένειες, ούτε το κόλλημα ισχύει, αφού αν χαλαρώσεις ξεκολλάς. Το έχω κάνει 100+ φορές μέχρι και στην παραλία το Αστέρα. Οταν έχει πολύ κόσμο για ξεκάρφωμα πέφτει λίγο γέλιο, κουβέντα ...αλλά από κάτω γίνεται δουλειά.

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81
Σαν το υποθαλάσσιο τσιμπούκι δεν έχει...στα βαθιά όμως...το πολύ πολύ να πάρει μάτι κανενας ψαροντουφεκάς.

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
χαλια ειναι.
οποιαδηποτε λιπανση εξαφανιζεται μεσα στο αλατονερο, η αντισταση του νερου σε κουραζει γρηγοροτερα, και λογω του οτι σχεδον σε ολες τις στασεις η γκομενα δεν θα παταει, ολο το εργο πεφτει στον αντρα. Μεγαλη αγγαρεια.

ΑΛΛΑ, αυτο που γαμαει μεσα στο νερο ειναι το στοματικο εκατερωθεν. Επιπλεει η αλλη και εσυ χωνεις τη μουρη σου αναμεσα στα μπουτια της διακριτικα, ενω παραδιπλα κανουν μπανιο παππουδες και παιδακια, και μετα αραζεις εσυ ανασκελα στο νερο και αυτη με πλατη προς την παραλια μπουκωνεται με την ψωλη σου.

Στην πισινα τα πραγματα ειναι μαλλον χειροτερα (δεν εχω δοκιμασει), η ανωση σαφως μικροτερη, αρα η γκομενα πρεπει να κρατιεται απο πανω σου για να μην βουλιαξει. Ασε που αμα χυσεις μεσα στο νερο θα επιπλεει ενα "μακαρονι" σπερματος :tooth:

Να γαματε στην αμμο ή στα ρηχα λοιπον, εκτος αν ειστε ΟΥΚαδες :coffee:

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
543
Πόντοι
81
Δεν ξέρω αν ήταν μόνο δική μου εμπειρία, πάντως στα 25 μου με συνομήλικη γκόμενα μια χαρά έγινε η δουλειά, ούτε ανυπέρβλητη τριβή ούτε τίποτα. Βέβαια τα 25χρονα όχι μόνο στη θάλασσα, και μέσα στη λάβα μπορούν να πηδήξουν/πηδηχτούν. Σε αντίστοιχη απόπειρα μετά από 10 χρόνια, ήταν σαν να προσπαθώ να τρυπήσω ξύλινη σανίδα με το πουλί μου.

OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
χαλια ειναι.
οποιαδηποτε λιπανση εξαφανιζεται μεσα στο αλατονερο, η αντισταση του νερου σε κουραζει γρηγοροτερα, και λογω του οτι σχεδον σε ολες τις στασεις η γκομενα δεν θα παταει, ολο το εργο πεφτει στον αντρα. Μεγαλη αγγαρεια.

ΑΛΛΑ, αυτο που γαμαει μεσα στο νερο ειναι το στοματικο εκατερωθεν. Επιπλεει η αλλη και εσυ χωνεις τη μουρη σου αναμεσα στα μπουτια της διακριτικα, ενω παραδιπλα κανουν μπανιο παππουδες και παιδακια, και μετα αραζεις εσυ ανασκελα στο νερο και αυτη με πλατη προς την παραλια μπουκωνεται με την ψωλη σου.

Στην πισινα τα πραγματα ειναι μαλλον χειροτερα (δεν εχω δοκιμασει), η ανωση σαφως μικροτερη, αρα η γκομενα πρεπει να κρατιεται απο πανω σου για να μην βουλιαξει. Ασε που αμα χυσεις μεσα στο νερο θα επιπλεει ενα "μακαρονι" σπερματος :tooth:

Άμα δεν είσαι στα βαθιά να σκέφτεσαι τώρα θα πνιγώ, δεν έχει νοστιμαδα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
χαλια ειναι.

Οχι και αγγαρεία ...η άνωση σε βοηθάει και οι αντιστάσεις του νερού υφίστανται μόνο όταν κάνεις aqua aerobic. Στο πήδημα η παλινδρόμηση είναι της τάξης 5-6 εκ. το πολύ ...πόσο κούραση πια !
Το στοματικό στην επιφάνεια είναι ιδιαιτέρως προκλητικό για τους λουόμενους με αρκετό ρίσκο. Υποβρύχιο και μόνο για δύτες ...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Η ταπεινή μου γνώμη: ΔΕΝ αξίζει.

Πλεονέκτημα: ΜΗΔΕΝ έναντι του αεράτου σεξ. Δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ θαλάσσιο γαμήσι καλύτερο από αεράτο.
Μειονέκτημα: Κίνδυνος λοίμωξης.
Σε μία μάλιστα περίπτωση και εγώ και η κοπέλα κολλήσαμε μικρόβιο και τρομάξαμε να καθαρίσουμε.
Ειδικά για την κοπέλα τα συμπτώματα ήταν δραματικά.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Δεν ιδρώνεις, τώρα που θα έχει κάυσωνες

OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
Η ταπεινή μου γνώμη: ΔΕΝ αξίζει.

Πλεονέκτημα: ΜΗΔΕΝ έναντι του αεράτου σεξ. Δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ θαλάσσιο γαμήσι καλύτερο από αεράτο.
Μειονέκτημα: Κίνδυνος λοίμωξης.
Σε μία μάλιστα περίπτωση και εγώ και η κοπέλα κολλήσαμε μικρόβιο και τρομάξαμε να καθαρίσουμε.
Ειδικά για την κοπέλα τα συμπτώματα ήταν δραματικά.
Τι μικρόβιο τύπε??

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom