....το λοιπον μαγκες, την τελευταια φορα που κατεβηκα Αθηνα περασα μια βολτα απο δυο sexshop που ηταν κοντα μου, το Vibrations και το Mega sex shop (και τα δυο χαμηλα στην Ιερα).
Το
Vibrations, εντυπωσιακο απ'εξω, καλαισθητο απο μεσα αλλα φτωχο σε προιοντα. Εχει μεν αρκετα αλλα οχι την ποικιλια που περιμενα, τα περισσοτερα στο ισογειο (μικρος χωρος ενω απ'εξω φαινεται πολυ μεγαλυτερος) κ μερικα στο παταρι, εδω περισσοτερο bdsm/gay κτλ.
Το
Mega sex shop, λιγο παραπανω, απ'εξω δεν σου γεμιζει το ματι (μικρη προσοψη-βιτρινα), με το ισογειο επισης μικρο σχετικα, περισσοτερο με cosplay κ bdsm κουστουμια κ αξεσουαρ. Κατεβαινοντας ομως στο υπογειο χανεις την μπαλα! Μεγαλυτερο απο το ισογειο, με χιλιαδες προιοντα δινοντας σου περισσοτερες επιλογες. Το κακο ειναι η στενοτητα του χωρου, γεματο με ραφια κ στενους διαδρομους (οπως τα supermarket) για να καταφερει να χωρεσει ολα αυτα τα προιοντα με αποτελεσμα να ειναι ολα στριμωγμενα κ να θελει χρονο κ ψαξιμο για να βρεις αυτο που θελεις.
Απο τιμες, σιγουρα ειναι πιο ακριβα απο τις online παραγγελιες (και στα δυο sex shop) αλλα αν υπολογισεις το κοστος αποστολης (εαν δν ειναι δωρεαν) κ το χρονο παραδοσης ερχεται κατα τι φθηνοτερα το online. Προσωπικα προτιμω να παω στο καταστημα για να εχω την δυνατοτητα να επεξεργαστο το προιον, να δω λεπτομερεις κ να εχω πληρεστερη ενημερωση. Το ιδανικο θα ηταν (οσοι μενετε Αθηνα σας βολευει) μια επισκεψη στο καταστημα, να βρειτε αυτα που σας καλυπτουν κ μετα να μπειτε online να τα παραγγειλετε!
Αυτα τα ολιγα απο 'μενα μαγκες!