Νέα

Σεξ σε κανονικό ξενοδοχείο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VariemeNaPsaxnwName1245
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πιστεύω πρέπει να υπήρχε ένα παραπάνω αξίωμα από το τιμημένος μονο για τον απόλυτο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πιστεύω πρέπει να υπήρχε ένα παραπάνω αξίωμα από το τιμημένος μονο για τον απόλυτο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα παρω και παρασημο τυπε? :grin:
648753078_3_Big.jpg

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αμα εισαι ενηλικος μια χαρα γινεται.
αστους να λενε.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
τυπε μου να ερθω κι εγω μαζι να παρω αυτι?

Ρε, μην τον πάτε στα προχωρημένα αμέσως το μικρό...Άστε να πάει βήμα βήμα. Σε λίγο θα τον ρωτήσετε αν θέλει να του την  :knockinb: :fuck2: :pipa3: :fuck1: :pipa2: :2on1: και αυτός να κοιτάζει :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είστε όλοι απαράδεκτοι...ρε,τι ρώτησε το παλληκάρι? αντί να πάει την κοπέλλα σε ξενοδοχείο-γαμιστρώνα,να την πάει σε ένα κανονικό ξενοδοχείο,να αισθανθεί πιο άνετα κι εκείνη....Δηλαδή,όσοι πανε σε ένα κανονικό ξενοδοχείο,π.χ. για διακοπές,δεν γαμάνε?

Φίλε μου,αφού έχετε επέτειο,πήγαινε την σε ένα καλό ξενοδοχείο,ας πούμε 4 αστέρων.Η σε ένα 3 αστέρων περιποιημένο.Θα δόσεις 80-100 ευρώ,σαν να έμενες μια βραδιά.Μπορείς να παραγγείλεις και φαγητό στο δωμάτιο,η έστω 2 ποτάκια....Κάνε την κοπέλλα να αισθανθεί άνετα,ανθρώπινα.Και μετά,όλα καλά θα πάνε...Εντάξει,μην αρχίσετε και να ουρλιάζετε,είναι το ίδιο σαν να βάλεις την τηλεόραση στη διαπασών....θα σου κάνουν παρατήρηση....

OP
OP
V
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Είστε όλοι απαράδεκτοι...ρε,τι ρώτησε το παλληκάρι? αντί να πάει την κοπέλλα σε ξενοδοχείο-γαμιστρώνα,να την πάει σε ένα κανονικό ξενοδοχείο,να αισθανθεί πιο άνετα κι εκείνη....Δηλαδή,όσοι πανε σε ένα κανονικό ξενοδοχείο,π.χ. για διακοπές,δεν γαμάνε?

Φίλε μου,αφού έχετε επέτειο,πήγαινε την σε ένα καλό ξενοδοχείο,ας πούμε 4 αστέρων.Η σε ένα 3 αστέρων περιποιημένο.Θα δόσεις 80-100 ευρώ,σαν να έμενες μια βραδιά.Μπορείς να παραγγείλεις και φαγητό στο δωμάτιο,η έστω 2 ποτάκια....Κάνε την κοπέλλα να αισθανθεί άνετα,ανθρώπινα.Και μετά,όλα καλά θα πάνε...Εντάξει,μην αρχίσετε και να ουρλιάζετε,είναι το ίδιο σαν να βάλεις την τηλεόραση στη διαπασών....θα σου κάνουν παρατήρηση....

Ακριβώς η απάντηση που έψαχνα, ευχαριστώ φίλε μου  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom