You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex σε jacuzzi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Μια πρώην μου την είχα πάρει σε jacuzzi στον Μίδα αν θυμάμαι καλά, σε ένα τεράστιο δωμάτιο υπερπαραγωγή για πολύ γύρισμα τσόντας ήταν θυμάμαι σε έκανε να το νιώθεις ότι είναι κρίμα και αμαρτία να μην εκμεταλλευτει το δωμάτιο για καμιά επική παρτουζα
Πολυ ωραιο πραγμα ! (ακαποτα, δε δοκιμασα με καποτα)
Βεβαια στο τελος το μετανιωσα λιγο για τη κοπελα μου γιατι ειχε βγαλει βρωμοαλατα στο νερο, μαλλον ειχε καιρο να δουλεψει και ειχαν μαζευτει αλατα... Ισως ηταν σοβαρη αιτια μολυνσης αλλα ευτυχως 2 μηνες εχουν περασει και δεν εχει εμφανιστει τιποτα ! (ξενοδοχειο στη Καλιθεα)
Βεβαια στο τελος το μετανιωσα λιγο για τη κοπελα μου γιατι ειχε βγαλει βρωμοαλατα στο νερο, μαλλον ειχε καιρο να δουλεψει και ειχαν μαζευτει αλατα... Ισως ηταν σοβαρη αιτια μολυνσης αλλα ευτυχως 2 μηνες εχουν περασει και δεν εχει εμφανιστει τιποτα ! (ξενοδοχειο στη Καλιθεα)
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
αυτά είναι εγώ ακόμα δεν έχω δοκιμασειΜια πρώην μου την είχα πάρει σε jacuzzi στον Μίδα αν θυμάμαι καλά, σε ένα τεράστιο δωμάτιο υπερπαραγωγή για πολύ γύρισμα τσόντας ήταν θυμάμαι σε έκανε να το νιώθεις ότι είναι κρίμα και αμαρτία να μην εκμεταλλευτει το δωμάτιο για καμιά επική παρτουζα
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
πολλάκις παναγο ;) και το καλυτερο υποβρυχια χάνειςαυτά είναι εγώ ακόμα δεν έχω δοκιμασει
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Όχι ποτέ. Το κάνουν και σε στούντιο αυτό και σίγουρα και σε οίκους φαντάζομαι εεεεε;;;Το έχετε κάνει; εμπειρίες προβλήματα. Εγώ έχω πάρει γυναίκες εκεί μόνον κολπικά και δεν έχω καταφέρει να τελειώσω. Μέγα πρόβλημα ή κυρία να μην θέλει να βρέξει τα μαλλιά της.
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τα πιο καθαρα τζακουζι σε ολη την αθηνα πριαμος ηλιουπολη και σαλεμ μακρόθεν ;) το πιο βρωμικο πριαμος παγρατι
Μάλιστα κουμπάρε ..τα νερά ειναι ιαματικά;τα πιο καθαρα τζακουζι σε ολη την αθηνα πριαμος ηλιουπολη και σαλεμ μακρόθεν ;) το πιο βρωμικο πριαμος παγρατι
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οχι βρε απλος τα απολυμαινουν ;) εχει τυχη να το δω μετα ματια μουΜάλιστα κουμπάρε ..τα νερά ειναι ιαματικά;
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
μια υποβρύχια πιπα σαφώς θα την είχα ανάγκη δε μπορώ να πω όπως και να δώσω ένα υποβρύχιο γλειφομουνι για να κάνω και εξάσκηση της αναπνοής για τα μακροβούτιαπολλάκις παναγο ;) και το καλυτερο υποβρυχια χάνεις
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
για να το λες εσύ τόσο έμπειρος θα σε εμπιστευτώ εξάλλου κοντά στο νοσοκομείο Συγγρού είμαι οπότε δε θα τρέχω και πολλυτα πιο καθαρα τζακουζι σε ολη την αθηνα πριαμος ηλιουπολη και σαλεμ μακρόθεν ;) το πιο βρωμικο πριαμος παγρατι
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
ναι ρε το καυτό μουνοχυμα είναι απολυμαντικό συμφωνώ δια πάσα νοσον και πάσα μαλακιανοχι βρε απλος τα απολυμαινουν ;) εχει τυχη να το δω μετα ματια μου
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε δεν μας τα λες καλα :- τον αναπνευστηρα με τις φιάλες τον εχεις εσυ εσυ τι αλλο να κανεις δεν μπορειςμια υποβρύχια πιπα σαφώς θα την είχα ανάγκη δε μπορώ να πω όπως και να δώσω ένα υποβρύχιο γλειφομουνι για να κάνω και εξάσκηση της αναπνοής για τα μακροβούτια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις