Νέα

Sex powerup

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nanama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Eatme

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0

Βρε Τάλε, γι'αυτό που παρατήρησες κι εσύ και οι φίλοι σου, όπως λες: έχεις ακούσει ποτέ για το σύνδρομο της Μαντόνας-πόρνης; Πολλές φορές, μου φαίνεται, είναι οι ίδιοι οι άντρες (Έλληνες) που αλλιώς αντιμετωπίζουν μία γυναίκα ως γκόμενα και αλλιώς την ίδια γυναίκα ως σύζυγο. Αν, δε, γίνει και μάνα παίζει να τη βάλουν στο βάθρο δίπλα στη δική τους μάνα και να την ξεγράψουν από αντικείμενο σεξουαλικού πόθου.

Τέλος πάντων, μία ιδέα. Πάντως όσο πιο νέος είναι κάποιος, τόσο πιο πιθανό είναι (πάλι, μου φαίνεται)να μην ξέρει πώς να αποφύγει αυτλην την κακοτοπιά.

Και θα συμφωνήσω με τον φίλο που μίλησε για τελείως ανοιχτή συζήτηση αυτών των θεμάτων - εντελώς κα..α.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τουλάχιστον από τον εαυτό μου και από φίλους που ξέρω όλοι ήθελαν και περισσότερα από ότι ελεύθερο ζευγάρι αλλά πουυυυυυ.....το αντίθετο μάλιστα από τις κυρίες.....αλλά μάλλον ψάχνουμε ψύλλους στ άχυρα....καλά που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις......και καταλαβαίνουμε τι εστί σέξ πραγματικό.......

OP
OP
N

nanama

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βρε Τάλε, γι'αυτό που παρατήρησες κι εσύ και οι φίλοι σου, όπως λες: έχεις ακούσει ποτέ για το σύνδρομο της Μαντόνας-πόρνης; Πολλές φορές, μου φαίνεται, είναι οι ίδιοι οι άντρες (Έλληνες) που αλλιώς αντιμετωπίζουν μία γυναίκα ως γκόμενα και αλλιώς την ίδια γυναίκα ως σύζυγο. Αν, δε, γίνει και μάνα παίζει να τη βάλουν στο βάθρο δίπλα στη δική τους μάνα και να την ξεγράψουν από αντικείμενο σεξουαλικού πόθου.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...και εσείς τα αρσενικά μην αντιμετωπίζετε το θέμα μονόπλευρα.
Επί παραδείγματι, τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας ο σύντροφός μου μου άλλαζε τα φώτα. Φτάναμε στο σημείο, μάλλον έφτανε γιατί εγώ δεν άντεχα, έως και 10 φορές την ημέρα. Με έφτανε σε σημείο να προσποιούμαι την αδιάθετη γιατί το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
Τώρα, εκείνος επιστρέφει 10 η ώρα το βράδι πτώμα, τρώει και καθηλώνεται σε οποιαδήποτε μαλακία προβάλλει η τηλεόραση. "Βρε έλα λίγο μέσα να ξαπλώσουμε παρέα", "μπα άσε λίγο βρε μωρό να με ηρεμήσει λίγο η τηλεόραση, κοιμήσου εσύ, θα ρθω κι εγώ".

Το πρόβλημα με το γάμο ουσιαστικά είναι ότι σε φέρνει στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα. Οπως και να το κάνουμε, όντας ελεύθερος δεν έχεις τα ίδια προβλήματα. Τουλάχιστον δεν έχεις τόσο έντονο το οικονομικό, που έτσι και ανοίξεις σπίτι είναι το μεγαλύτερο αγγούρι.
Επιπλέον, όντας νέος, το πρόβλημά σου είναι το σεξ, ειδικά οι άντρες βγαίνοντας ραντεβού αναλογίζονται πού και πώς θα ξεμοναχιάσουν την κοπέλα. Ε, όταν την έχεις σύζυγο, το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι πώς θα φέρεις ψωμί στο σπίτι.
Οσο για το σεξ, έχει χάσει αυτή την ένταση και την αγωνία του. Γιατί το έχεις δίπλα σου ανα πάσα στιγμή, δεδομένο και μάλλον επειδή δε χρειάζεται να το κυνηγήσεις, χάνει τη γοητεία του.

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί το έχεις δίπλα σου ανα πάσα στιγμή, δεδομένο και μάλλον επειδή δε χρειάζεται να το κυνηγήσεις, χάνει τη γοητεία του.

αμα το γουσταρεις, το κηνηγας και μεσα στο γαμο. το θεμα ειναι να υπαρχει και θυραμα. αν ξεφευγει συνεχεια ή εσενα δε σου λεει κατι και να το πιασεις, αποτελεσμα μηδεν.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπράβο κούκλα μου. Τόσοι παντρεμένοι ή χωρισμένοι εδώ και κανείς δε τα είπε καλύτερα. Πολύ περισσότερο μυαλό ορισμένες γυναίκες. Ωραία είναι που και χαβαλεδιάζουμε εδώ και ξεσκάμε εδώ αλλά για σοβαρά up to point πολλές φορές οι κυρίες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...και εσείς τα αρσενικά μην αντιμετωπίζετε το θέμα μονόπλευρα.
Επί παραδείγματι, τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας ο σύντροφός μου μου άλλαζε τα φώτα. Φτάναμε στο σημείο, μάλλον έφτανε γιατί εγώ δεν άντεχα, έως και 10 φορές την ημέρα. Με έφτανε σε σημείο να προσποιούμαι την αδιάθετη γιατί το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
Τώρα, εκείνος επιστρέφει 10 η ώρα το βράδι πτώμα, τρώει και καθηλώνεται σε οποιαδήποτε μαλακία προβάλλει η τηλεόραση. "Βρε έλα λίγο μέσα να ξαπλώσουμε παρέα", "μπα άσε λίγο βρε μωρό να με ηρεμήσει λίγο η τηλεόραση, κοιμήσου εσύ, θα ρθω κι εγώ".

Το πρόβλημα με το γάμο ουσιαστικά είναι ότι σε φέρνει στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα. Οπως και να το κάνουμε, όντας ελεύθερος δεν έχεις τα ίδια προβλήματα. Τουλάχιστον δεν έχεις τόσο έντονο το οικονομικό, που έτσι και ανοίξεις σπίτι είναι το μεγαλύτερο αγγούρι.
Επιπλέον, όντας νέος, το πρόβλημά σου είναι το σεξ, ειδικά οι άντρες βγαίνοντας ραντεβού αναλογίζονται πού και πώς θα ξεμοναχιάσουν την κοπέλα. Ε, όταν την έχεις σύζυγο, το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι πώς θα φέρεις ψωμί στο σπίτι.
Οσο για το σεξ, έχει χάσει αυτή την ένταση και την αγωνία του. Γιατί το έχεις δίπλα σου ανα πάσα στιγμή, δεδομένο και μάλλον επειδή δε χρειάζεται να το κυνηγήσεις, χάνει τη γοητεία του.
το θέμα μετά από κάποιοα χρόνια σχέσης-γάμου δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα του σέχ...σίγουρα δεν θα γίνεται 10 φορές την ημέρα[υπερβολή ακόμα και στην αρχή] αλλά όλα ή σχεδον όλα τα παντρεμένα ζευγάρια 2-3 φορές την εβδομάδα το κάνουν.......το θέμα βέβαια είναι πως το κάνουν,αγγαρεία ή το χαίρονται?...αν είναι αγγαρεία τότε νερόβραστα πράγματα..αν το χαίρονται θα υπάρχει και ποιότητα...και επειδή υπάρχει και η φθορά από τα χρόνια και την καθημερινή ρουτίνα να προσπαθούν να το πλουτίζουν ---όποτε μπορούν ---με φαντασία,χωρίς ταμπού ..και μυξοπαρθενιές.....στο σέξ τίποτα δεν είναι βρώμικο,και τηλεόραση θα δούν ,και νεύρα θα έχουν,και τα παιδιά θα κλαίνε...αλλά αυτές οι λίγες στιγμές ασ είναι κάτι άλλο.....για όσους και όσες μπορούν.....το πάθος με τα χρόνια πεθαίνει..ας φροντίσουμε να το κρα;τάμε αναμένο όποτε μπορούμε με πινελιές αισθησιασμού και οι δύο....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σκατά..μου το έφαγε το πόστ........

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αυτο ειναι το λαθος των σημερινων κοινωνιων, χτιζονται σπιτια πανω σε οικογενειες, με αποτελεσμα να διαλυονται ΚΑΙ τα δυο ( και το σπιτι να το παιρνει καμια τραπεζα, η οικογενεια τον πουλο, και μετα το καθε ατομο ξεχωριστα να τραβαει τον δρομο του διαλυμενο οικονομικα-ψυχικα κτλ κτλ ) και οχι οικογενειες πανω στα σπιτια.

Ξεκινανε δηλαδη με την θεληση που εχει ο ενας για τον αλλον πρακτικα για γαμησι και συμβιωση, και καταληγουν στο δρομο απο τα χρεη, αγαμητοι, με κανα δυο κουτσουβελα, και με χιλια αλλα προβληματα.

Εφοσον υπαρχουν οικονομικα στενεματα, τοτε το σεξ θα το βρισκεις με το κυαλι, εκτος και αν αποφασισεις να δρασεις εκτος γαμου.

OP
OP
N

nanama

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ μιλάς για πήδημα του μεν και του δε.
Εγώ μιλάω για την τόνωση της σεξουαλικής διάθεσης ΜΕΣΑ στο ανδρόγυνο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εσύ μιλάς για πήδημα του μεν και του δε.
Εγώ μιλάω για την τόνωση της σεξουαλικής διάθεσης ΜΕΣΑ στο ανδρόγυνο.

Λαθος καταλαβες.

Απλα μην περιμενεις οταν υπαρχουν οικονομικα και ενα σωρο αλλα προβληματα να δοθει αρκετη βαρυτητα στο σεξ. Λογικο δεν ειναι?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Αυτο ειναι το λαθος των σημερινων κοινωνιων, χτιζονται σπιτια πανω σε οικογενειες, με αποτελεσμα να ...................................καταληγουν στο δρομο απο τα χρεη, αγαμητοι, με κανα δυο κουτσουβελα, και με χιλια αλλα προβληματα.
Εφοσον υπαρχουν οικονομικα στενεματα, τοτε το σεξ θα το βρισκεις με το κυαλι, εκτος και αν αποφασισεις να δρασεις εκτος γαμου.

Εγω το εχω πει σημερα παντρευονται ή οι ΠΟΛΥ πλουσιοι ή οι ΠΟΛΥ αφραγκοι. (οι πολυ πλουσιοι για να ικανοποιησουν τους γονεις και να συνεχιζει να πεφτει το χρημα, οι αγραγκοι γιατι δεν εχουν αλλη επιλογή)
Γιατι αν εχεις σπιτι να μεινει μονος ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι να παντρευτεις? γκομενιαζεις 1-2.........5-6-7-10 χρόνια!!!!

Ο ΚΥΡ το εχει πει καλυτερα
"Οι ανθρωποι παντρευονται για να αντιπετωπίσουν απο κοινόυ τα προβληματα ΠΟΥ ΔΕΝ θα ειχαν αν δεν ειχαν παντρευτει"

Ασε που ΣΥ-ΖΥΓΟΣ σημαινει οτι κουβαλάται τον ιδιο ζυγο(βαρος).

οσο για την συζητηση που λέτε ωραιο ειναι να γίνεται αλλα πρεπει να ξέρεις και την καταληξη της συζήτησης!!

Οι συζητησεις γινονται συνηθως οταν η κατασταση εχει μπλοκάρει τελειως οποτε μια πιθανη καταληξη ειναι και η διασταση.

και ρωταω Ποσες φορες σας ειπε γκόμενα "Πρεπει να συζητησουμε!!!" και ήταν για καλό?
Εμενα πάντως 3 χυλόπιτες ετσι ξεκίνησαν!!!

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Το θέμα του sex στο γάμο έχει ενα και μοναδικό πρόβλημα. Ο γάμος σημαίνει μονογαμικότητα και αυτό είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση τόσο για τους αντρες που ολοι μας πολυ καλά ξέρουμε οτι δεν ισχύει όσο και για τις γυναίκες και ας φωνάζουν οι κυρίες οτι ειναι μονογαμικές και διαφορετικές απο εμάς. Η μονογαμικότητα είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση. Υπάρχουν χιλιάδες κοινωνικοί και ηθικοί περιορισμοί για να καταπιέσουν την σεξουαλικότητα μας για ενα και μόνο λόγο. Το sex ειναι δύναμη και ανεξέλεκτο sex ειναι δυναμίτης στα θεμέλια της κοινωνίας. Πως λύνεται τώρα αυτό το παράδοξο πρακτικά στην οικογενειακή ζωή? Σίγουρα ολοι μας εχουμε επιθυμήσει αλλες γυναίκες απο τη γυναίκα μας και να ειστε σιγουροι και οι γυναίκες μας αλλους αντρες. Πόσοι ή πόσες όμως εχουν τολμήσει να το παραδεχτούν και να το συζητήσουν με τον/την συντροφό τους? ΚΑΝΕΙΣ! Η λύση είναι η επικοινωνία , να μιλάμε, να λέμε το πρόβλημα και ΑΝ υπάρχει αγάπη ειλικρινής όλα λύνονται. Οπως εχω ξαναπεί ειναι λίγα τα ζευγάρια που είναι σε τετοιο επίπεδο και οταν το φτάνει κανείς ειναι στην απόλυτη ευτυχία και τότε ειναι δυνατόν να είναι ενα πολυγαμικό όν ικανοποιημένο σεξουαλικά μέσα σε μια μονογαμική ζωή.
Οσοι ενδιαφέρονται υπάρχει ένα καταπληκτικό βιβλίο που εξηγεί πολλά για την σεξουαλική συμπεριφορά του ανθρώπου ," Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ" - Ευάγγελος Καφετζόπουλος ΕΚΔΟΣΕΙΣ Κάτοπτρο , που εξηγεί πως η Εξελικτική Ψυχολογία εφαρμόζεται στην σεξουαλική συμπεριφορά του ανθρώπου και απαντά με λογικό τρόπο σε πολλά πράγματα που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά. Δεν ειναι οι γυναίκες ούτε πουτάνες ούτες "μάνες" είναι ανθρώπινα πλάσματα κα εχουν και αυτές επιθυμίες ( ανομολόγητες ίσως μερικές φορές) και μόνο όταν δίπλα τους υπάρχει κάποιος που μπορεί να τις καταλάβει τις εχουν καλό sex μέσα στο γάμο, αλλιώς το ψάχνουν αλλού ανάλογα βέβαια με τον χαρακτήρα τους ή την ηθική τους , άλλες το καταπιέζουν άλλες το εκδηλώνουν , και επειδή τα κοινωνικά εμποδια σήμερα λιγοστεύουν ολο και περισσότερες σημερα το ψάχνουν αλλού. Οργανωθείτε, ενδιαφερθείτε και θα δείτε πόσο απλό είναι....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ανδρες τί θα θέλατε να κάνει η σύντροφός σας για να σας βγάλει από την καθημερινότητα και να σας ξύπνήσει το θηρίο μέσα σας;

ΩΡΑΙΑ έκπληξη είναι να σε πετύχει ο άντρας σου "τυχαία" να κάνεις φάση με καμιά ωραία φίλη σου... και τελικά να καταλήξει το σκηνικό σε τρίο... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πάντως όπως και να έχει , τουλάχιστον η κοπέλα
την "ψάχνει" και αυτό  είναι ελπιδοφόρο ....

Η πλάκα θα'ναι να ψάχνεται εξίσου και ο σύζηγος... φαντάζεστε να είναι Μέλος εδώ ???

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
ένα σημείο που για πολλούς εννοείται ως δεδομένο ενώ για άλλους πάλι όχι, είναι το εξής: το σεξ γίνεται στα σκοτεινά, στο ημίφως ή με όλα τα φώτα ανοιχτά???
αν όπως λεει η φίλη μας, σαν ζευγάρι είναι συντηρητικοί, βάζω στοίχημα ότι κάνουν σεξ με τα φώτα κλειστά.....οι άντρες είμαστε οπτικοί τύποι, όποιον και να ρωτήσεις θα στο επιβεβαιώσει αυτό...προσωπικά πια δεν μπορώ να λειτουργήσω στο σκοτάδι! δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να βλέπεις το όργανο σου μπροστά σου να μπαίνει στο μ@@@ί της παρτενέρ σου...
Βέβαια προυποθέτει να τα έχετε καλά με το σώμα σας, να το γουστάρετε και να μην το ντρέπεστε.
Επίσης όταν κάθεται ο σύζυγος στο καναπέ και χαζεύει τηλεόραση, γιατί πρέπει να τον καλέσεις στο κρεββάτι να ξαπλώσετε παρέα?????? γιατί δεν σκύβεις να του πάρεις πίπα εκεί μπροστά????!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οταν κάθεται ο σύζυγος στο καναπέ και χαζεύει τηλεόραση, γιατί πρέπει να τον καλέσεις στο κρεββάτι να ξαπλώσετε παρέα?????? γιατί δεν σκύβεις να του πάρεις πίπα εκεί μπροστά????!!!!!!!

βάζοντας και καμιά κα-υ-λή τσοντούλα στο βίντεο... ;)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Παίξτο και νιώσε πουτάνα, αυτό αρκεί. Μην σκέφτεσαι τι πρέπει και όχι, γίνε σκύλα, μίλα πρόστυχα, ντύσου πρόστυχα και προπάντων....φέρσου πρόστυχα.......Γυναίκα είσαι άλλωστε, κάτι θα σκεφτείς.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Παίξτο και νιώσε πουτάνα, αυτό αρκεί. Μην σκέφτεσαι τι πρέπει και όχι, γίνε σκύλα, μίλα πρόστυχα, ντύσου πρόστυχα και προπάντων....φέρσου πρόστυχα.......Γυναίκα είσαι άλλωστε, κάτι θα σκεφτείς.

Και μετά το γαμήσι... ζήτα και μερικά ευρώ για να πας για ψώνια ν' ανανεωθείς η γυναίκα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom