μία καλή λύση είναι να του κάνεις λίγο την "δύσκολη",και όταν λέω την δύσκολη δεν εννοώ να του βγάλεις το λάδι του ανθρώπου,αλλά άναψε τον αρκετά,και κάνε λίγο πίσω(όχι πολύ και ξενερώσει).να είσαι σίγουρη ότι ο κυνηγός μέσα του θα ξυπνήσει,και θα "σε βάλει κάτω με το ζόρι".Και μόλις νιώσει κυνηγός και άρχοντας,πέρασε στην αντεπίθεση και κάνε συνέχεια εσύ το πρώτο βήμα,παίρνε πρωτοβουλίες."βάλε του χέρι" όσο πιο πολύ μπορείς,ξεκίνα πρώτη,και για αλλαγή άσε τα πολλά πολλά προκαταρκτικά και χάδια,και πέρνα αμέσως στο ψητό.δώσε του να καταλάβει πόσο τον γουστάρεις.
Σίγουρα δεν είναι τόσο θεαματικά όσο οι χειροπέδες και οι περούκες,αλλά η γνώμη μου είναι να αρχίσεις πρώτα από αυτά,να αλλάξει η ψυχολογία σας.να βγείτε από την ρουτίνα με αργά αλλά σταθερά βήματα.επίσης γνώμη μου είναι τα αξεσουάρ που πρόκειται να αγοράσεις,να τα χρησιμοποιείς με μία σχετική φειδώ,γιατί αν ως γνωστόν το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κ ο παπάς.
Σίγουρα δεν είναι τόσο θεαματικά όσο οι χειροπέδες και οι περούκες,αλλά η γνώμη μου είναι να αρχίσεις πρώτα από αυτά,να αλλάξει η ψυχολογία σας.να βγείτε από την ρουτίνα με αργά αλλά σταθερά βήματα.επίσης γνώμη μου είναι τα αξεσουάρ που πρόκειται να αγοράσεις,να τα χρησιμοποιείς με μία σχετική φειδώ,γιατί αν ως γνωστόν το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κ ο παπάς.