Νέα

Sex powerup

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nanama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mss

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μία καλή λύση είναι να του κάνεις λίγο την "δύσκολη",και όταν λέω την δύσκολη δεν εννοώ να του βγάλεις το λάδι του ανθρώπου,αλλά άναψε τον αρκετά,και κάνε λίγο πίσω(όχι πολύ και ξενερώσει).να είσαι σίγουρη ότι ο κυνηγός μέσα του θα ξυπνήσει,και θα "σε βάλει κάτω με το ζόρι".Και μόλις νιώσει κυνηγός και άρχοντας,πέρασε στην αντεπίθεση και κάνε συνέχεια εσύ το πρώτο βήμα,παίρνε πρωτοβουλίες."βάλε του χέρι" όσο πιο πολύ  μπορείς,ξεκίνα πρώτη,και για αλλαγή άσε τα πολλά πολλά προκαταρκτικά και χάδια,και πέρνα αμέσως στο ψητό.δώσε του να καταλάβει πόσο τον γουστάρεις.
Σίγουρα δεν είναι τόσο θεαματικά όσο οι χειροπέδες και οι περούκες,αλλά η γνώμη μου είναι να αρχίσεις πρώτα από αυτά,να αλλάξει η ψυχολογία σας.να βγείτε από την ρουτίνα με αργά αλλά σταθερά βήματα.επίσης γνώμη μου είναι τα αξεσουάρ που πρόκειται να αγοράσεις,να τα χρησιμοποιείς με μία σχετική φειδώ,γιατί αν ως γνωστόν το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κ ο παπάς.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.772
Πόντοι
12.056
μία καλή λύση είναι να του κάνεις λίγο την "δύσκολη",και όταν λέω την δύσκολη δεν εννοώ να του βγάλεις το λάδι του ανθρώπου,αλλά άναψε τον αρκετά,και κάνε λίγο πίσω(όχι πολύ και ξενερώσει).να είσαι σίγουρη ότι ο κυνηγός μέσα του θα ξυπνήσει,και θα "σε βάλει κάτω με το ζόρι".Και μόλις νιώσει κυνηγός και άρχοντας,πέρασε στην αντεπίθεση και κάνε συνέχεια εσύ το πρώτο βήμα,παίρνε πρωτοβουλίες."βάλε του χέρι" όσο πιο πολύ  μπορείς,ξεκίνα πρώτη,και για αλλαγή άσε τα πολλά πολλά προκαταρκτικά και χάδια,και πέρνα αμέσως στο ψητό.δώσε του να καταλάβει πόσο τον γουστάρεις.
Σίγουρα δεν είναι τόσο θεαματικά όσο οι χειροπέδες και οι περούκες,αλλά η γνώμη μου είναι να αρχίσεις πρώτα από αυτά,να αλλάξει η ψυχολογία σας.να βγείτε από την ρουτίνα με αργά αλλά σταθερά βήματα.επίσης γνώμη μου είναι τα αξεσουάρ που πρόκειται να αγοράσεις,να τα χρησιμοποιείς με μία σχετική φειδώ,γιατί αν ως γνωστόν το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κ ο παπάς.

Να παρεις και την δικια μου να τις τα πεις αυτα....

ΔΑΣΚΑΛΑΑΑΑΑΑ!!!!

mss

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μην ανησυχείς,μόλις εντρυφήσετε στις χαρές της μακροχρόνιας σχέσης,θα τα μάθει από μόνη της ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.772
Πόντοι
12.056
Μετα απο 12 χρονια...δεν νομιζωωωω.... :headbang: :headbang: :headbang:

Μονο η οδος Ερμου ειναι το τελειο αφροδισιακο  :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.772
Πόντοι
12.056
$$$$$$$$$$$$    :knockinb:

Κεντρικη ιδεα  :dancing: :dancing:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οπως ειπε κ καποιος αλλος συναγωνιστης μποτες ψηλοτακουνες η μονη λυση!!
κ κοψτου κ μερικες βεντουζες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάρτου μια τρόμπα να τη βρίσκει μόνος του.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
συμφωνω με τον todok  και γω μια περιοδο τα ειχα με μια μιλαμε ειχα σπασει ρεκορ στη μαλακια ποτε τοσες μαλακιες με τοσο μεγαλη συχνοτητα ουτε οταν ημουν ειμαι μονος τοσες μαλακιες προτειμουσα να τον παιζω μονος μου παρα να την γαμαω,αμα πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησει,σε εμενα φαινεται πετυχε.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
συμφωνω με τον todok  και γω μια περιοδο τα ειχα με μια μιλαμε ειχα σπασει ρεκορ στη μαλακια ποτε τοσες μαλακιες με τοσο μεγαλη συχνοτητα ουτε οταν ημουν ειμαι μονος τοσες μαλακιες προτειμουσα να τον παιζω μονος μου παρα να την γαμαω,αμα πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησει,σε εμενα φαινεται πετυχε.

ok και τι εγινε τελικα?

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
χωρισαμε μετα απο κανα 3μηνο πανε 5 χρονια οταν ημουν 18 ηταν λιγο ψυχρη

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
κοιτα εγω δεν εχω προβλημα με τις ψυχρες γυναικες τις γαμαω οπως και με τις πουτανες επιπλα που δεν βαζουν ουτε ενα ηχητικο εφε αλλα απο την στιγμη που θα βαρεθω την ομορφια τους δεν εχω κατι να με κρατησει.οχι δεν βαρουσα μαλακια για να ζεσταθω αλλα για να μην παθω προστατη  :uglystupid:  :2funny: μετα απο χρονια το προλαμβανειν καλιον του θεραπευειν(εμπνευση) ετσι και με ποιασει καμια να τον παιζω θα το θυμαμαι να το πω.

OP
OP
N

nanama

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα που ανοιξες ειμαι σιγουρος οτι απασχολει πολλα ζευγαρια σημερα με μακροχρονιες σχεσεις που οδηγουν στο γαμο
αλλα εγω θα παραθεσω ορισμενα ερωτηματα και συμβουλες

1. τι ηλικια εχετε τωρα αν επιτρεπεις?αν ειστε μικροι(κατω των 30) ακομα θα ανησυχησω.

2. ειναι λιγο περιεργο να εχετε προβληματα μεσα στον πρωτο χρονο του γαμου.

3. το συντηριτικη τι συμαινει?αν υπαρχουν πραγματα που δεν εχετε δοκιμασει ακομα τοτε δοκιμαστε τα.μπορει να εκπλαγητε και οι δυο με τα αποτελεσματα.

4. την ατμοσφαιρα δεν θα την φτιαξουν οι χειροπεδες ή τα εσωρουχα.απλα θα βοηθησουν.το σεξ και ο ερωτας ειναι καθαρα εγκεφαλικες καταστασεις και κυριως για τη γυναικα.

5. οπως ειπε και ο mastoras69 αστε την αναλυση.ντυσου προκλητικα βαλε δυο ποτηρια κρασι χαμηλωσε τα φωτα και περιμενε τον ανδρα σου απο τη δουλεια.εξεπληξε τον.σιγουρα θα το εκτιμησει.

6. κατι που εχει μεγαλη σχεση με το σημειο 4.φροντηστε να μην υπαρχουν προβληματα μεσα στο σπιτι πασης φυσεως.οικονομικα, επαγγελματικα, επικοινωνιας κλπ.αυτα πολες φορες ερχοντε τροχοπεδι στη σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου.καποια απο αυτα δημιουργουντε πολυ ευκολα σε ενα νεο ζευγαρι.

7. δεν μετραει η ποσοτητα των επαφων αλλα η ποιοτητα.καλυτερα λιγοτερες και καλυτερες παρα ....

8. να φανταστω οτι ξερετε ο καθενας το σωμα και τα κουμπια του αλλου like the back of your hand οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι.αν οχι παλι θα ανησυχησω.

9. για να ξυπνησει το "θηριο" οταν βρισκεται σε κατασταση χειμεριας ναρκης μερικες φορες χρειαζοντε extreme measures.θα σε παραπεμψω στο σημειο 3.

10. βαλτε τα ερωτικα παιχνιδια στη ζωη σας.και δεν εννοω μονο τα βοηθηματα αλλα και το να ζειτε "καταστασεις".πχ. οσο αστειο και να ακουγεται παιξτε το γιατρο, το call-girl, soft SNM, κλπ κλπ, δειτε τι σας αρεσει.

11. να εναλλασετε καταστασεις στο κρεββατι.οχι καθε φορα τα ιδια.τη μια φορα τρυφερα, την αλλη βιαια(με καποια ορια φυσικα).το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται και ο Θεος.

αυτα τα ολιγα προς το παρον.αναμενω απαντησεις σου και αν εχετε εφαρμοσει κατι απο αυτα και θα επανελθω

φιλικα

Dr Ruth  :grin: :grin: :grin:

Καταρχάς δε σχολίασα τίποτε γιατί...κοιμόμουν!
1. 28 εγώ 30 εκείνος
2. Συζούσαμε σχεδόν πιό πριν
3. Δεν έχουμε δοκιμάσει αυτά που φαντασιωνόμαστε
4. Ναι, αλλά εγώ αυτά φαντασιώνομαι!  :-*
5. Σωστός ο μάστορας
6. Υπάρχουν πολλά, ιδίως τελευταία και γιαυτό επήλθε η παρακμή στο μπεντ.
7.  :)
8. Ναι, αλλά προφανώς δεν έχουμε εξερευνήσει το βρώμικο εγώ του καθενός μας
9.  :boobies:
10.Για αυτό και σκέφτομαι τις χειροπέδες
11.Αυτό το γουστάρω πολύ αλλά φοβάμαι μη με παρεξηγήσει...

Ουφ...γιατρέ, υπάρχει σωτηρία;
Κάποιος κάπου ρώτησε για τα ωράρια. Ναι, δυστυχώς δουλεύουμε 24x7, εγώ τώρα από τη δουλειά σας γράφω και με περιμένει και μωρό στο σπίτι...
@boidopoutsa και @paralimnios δεν κάνεις για σύμβουλος γάμου  :headbang:

@paralimnios έχω ακούσει για τον κ. Ασκητή, αλλά δεν κάνει πλέον εκπομπές ο τιμημένος και €€€ δεν παίζουν για επίσκεψη. Και γιατί το κυρία είναι σε εισαγωγικά; Από τη μία δε μας θέλετε απλές νοικοκυρούλες και από την αλλη όταν προσπαθούμε να βγούμε από αυτό τότε δεν είμαστε κυρίες;;;; Με τον άντρα μου κύριε αναζητώ αυτά που αναζητώ, όχι με εραστή.

Ναι, Spyridonas θέλω συμβουλές από ανθρώπους που τα έχουν ζήσει κατά κάποιον τρόπο, με καταλαβαίνεις  :)

@@@mss σκέφτομαι για χειροπέδες και δικτυωτό φόρεμα..Μία φίλη μου είπε από το πρωί (του οποίου το βράδυ θα γίνει το σκηνικό) να τον βομβαρδίσω στο email με sexy φωτογραφίες, όχι δικές μου.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
      Η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να το προετοιμασεις το πραγμα απο πριν......Πχ σημερα ειναι η μερα κατα το απογευμα στις 7 και δεκαεπτα ακριβως.....Ξεκινα καλυτερα να ντινεσαι στο σπιτι λιγο πιο ...προκλητικα απο οτι συνηθως.....Λιγο το στηθακι να ψιλοφαινεται λιγο το κωλαρακι...Στο ψιλοανεμελο....Ξερετε εσεις οι γυναικες...Σου εγγυομαι οτι θα το προσεξει....Μην του ορμηξεις και τον προγκηξεις....Τυχαιες επαφες σε στιγμες που δεν περιμενει κατι τετοιο ειναι καλυτερα....Το ποδι κατω απο το τραπεζι την ωρα που τρωτε και τετοια...Η οταν παει για ντουζακι....Η εκει που ξεραινεται στον υπολογιστη, ψιλοπροκαλεσε τον με κανα στρινγακι απο μακρια ομως...Για να τον αναγκασεις να σε κυνηγησει....τροπος του λεγειν.
      Επιτελους δωστου να καταλαβει οτι κατι συμβαινει ,διαφορετικο με πριν, και καλο θα ηταν να το τσεκαρει...Ξερεις εσυ....

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
O Woody Alen έχει πει πως δεν έχει ακούσει για καλό σεξ που να μην ήταν βρώμικο. Πάρε, λοιπόν, τον καλό σου από το χεράκι και ρίξε τον στο βούρκο, κοινώς να του προσφέρεις κάτι σαν το μήλο που έδωσε η Εύα. Α, και δεν νομίζω πως η προκλητική εμφάνιση θα έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα, το πιθανότερο είναι να μην προσέξει. Η πρωτοτυπία στο κρεβάτι θα φέρει την αλλαγή.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
11.Αυτό το γουστάρω πολύ αλλά φοβάμαι μη με παρεξηγήσει...

Μαλλον εδω υπαρχει το μεγαλυτερο προβλημα
Ειστε παντρεμενοι , και υπαρχει ακομα ο φοβος παρεξηγησης?
Τοτε μαλλον δεν γνωριζεται καθολου ο ενας τον αλλον σε αυτον τον τομεα.
Εχεις σκευτει ποτε οτι ο ιδιος μπορει να φαντασιωνεται τα ιδια και να μην στο λεει για τον ιδιο λογο.
Ειπαμε σε μια σχεση πρεπει να γινονται υποχωρησεις αλλα οχι σε καποια πραγματα που ειναι βασικος τομεας μιας σχεσης (αλλιως θα εισασταν φιλοι).Οποτε κατα την γνωμη μου ξεκινα να του δειχνεις ποια εισαι και το τι ακριβως θελεις και δες και τι θελει αυτος.φανταζεσαι το υπολοιπο της ζωης σου να ειναι με εναν ανθρωπο ο οποιος δεν ξερει τιποτα απο τα θελω σου και εσυ τιποτα απο τα δικα του.Στην τελικη αν δειτε οτι δεν ταιριαζεται τοτε........ η συμβιβαζεσται η τραβαει ο καθενας τον δρομο του

mss

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλύτερα να τον βομβαρδίσει με δικές σου sexy φωτό είναι η γνώμη μου,ή ανάμεσα στις άλλες πέτα και καμιά δικιά σου,έτσι να ζαλιστεί λίγο (αρκεί βέβαια να μην χάνεις πάάάάρα πολύ από την σύγκριση :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom