Εγω παλι εχω να πω κατι διαφορετικο απο ολους τους συναδελφους..
Αλλαγη τοποθεσιων.
Τι εννοω: Οχι δεν εννοω απο το κρεβατι στο να
στο πλυντηριο η στο ματι της κουζινας !!!! Για να σου δωκω να καταλαβεις,τσακο 1 παραδειγμα.
Δεν θαταν ωραιο να πατε σε ενα ειδυλιακο τοπιο (τους γνωστους γαμιστρωνες πουχαμε πιτσιρικαδες
) και να το κανετε στο αμαξι βλεποντας τα αστερια(οποιος ειναι απο κατω τουλαχιστον
) ;
Δε ξερω εμενα μου φαινεται αρκετα ρομαντικο απο την αποψη οτι θα ξαναγυρισετε σε σκηνικα πουχατε προφανως στην αρχη της σχεσης σας.
Αυτα για τη ροματζαδα,τωρα για τα wild βιαια κλπ μπορειτε να παιξετε ρολους, οπως προειπαν αρκετοι συναγωνιστες/τριες.
Και εφοσων εχεις προβλημα με το να αποκαλυψεις αμεσα στο συζηγο οτι "ναι ρε παιδι μου γουσταρω και το αγριο σεξ, γουσταρω να με σκισεις!!" , μπορεις να το κανεις εμμεσα. Πως;Κλασσικο και αλανθαστο. Μπαρακι, δε σε ξερω δε με ξερεις, σε ψαρευει (μη κανεις κ τη δυσκολη, δεν εισαι ξανθια ετσι;
), και πατε σε ξενοδοχειακι , παντα στο πετσι του ρολου και οι 2 και ξεσκιζοσαστε! Οταν λοιπον θα παρατηρησει την αλλαγη συμπεριφορας σου, και λογικα αφου θαχετε βγαλει τα ματια σας θα το συζητατε, θα μπορεις να του δωσεις μια ωραιοτατη απαντηση του στυλ " μωρο μου ημουν απορροφημενη απο το ρολο , αλλα τελικα..... μαρεσει κιολας , να το κανουμε πιο συχνα !!!"
Το πιο πιθανο ειναι να μεινει
αποσβολωμενος για λιγα δευτερολεπτα, αλλα μετα θα ευχαριστει το Θεο (απο μεσα του βεβαια)που ειπες αυτη τη φραση !!!
Ελπιζω να βοηθησα