Νέα

Sex powerup

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nanama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  εγω θα ελεγα να συννεοηθεις με τον giorgopapa και να τον στειλεις σε ενα μασατζιδικο!!
να εχεις συννενοηθει με τις κοπέλες για φραπε χωρις γαλα!! Δηλαδη να ξεκινησει το εργο η κοπέλα αλλα να σταματήσει πριν.....!!

παρτον τηλ καπάκι και πες του να ερθει σπίτι!

ΕΕΕ και κελεμπια να φορας και φακιολί λογικα θα σου χυμήξει!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τρεις σελιδες.

Πολλα αξιολογα μελη, με αξιολογα posts και γνωμες.

ΚΑΜΙΑ αναφορα στο ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ...

Επειδη τοσο καιρο που ειστε μαζι, λογικα σου εχει δωσει το μουνι στο πιατο, λογικο ειναι να βαρεθειτε.

Πηγαινε σε ενα φαρμακειο, παρε μια Κ-Υ, ( κρεμα ειναι ), και δωστου το πρασινο φως να σε παρει απο πισω. 28 χρονων εισαι, δεν παιζει να εισαι ακομα παρθενα απο πισω. :cheesy:

Δειτε καμια τσοντα μαζι και κανε ολα οσα βλεπεις πως του αρεσουν, αραξε καμια μερα στο σπιτι και μολις γυρισει απο τη δουλεια να εισαι γυμνη η μολις απο το μπανιο και παρτου καμια πιπα στο ορθιο, τετοια πραγματα.

Να δεις μετα τι γαμησια εχετε να κανετε.

Καμια δεν πεθανε εξαλλου απο τον πολυ κωλο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πρώτα ζήτα του να σε ξεκωλιάσει, μετα ξεκώλιασέ τον κι εσύ.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Δοκιμασε ολα τα παραπανω και αν δεν πιασουν δοκιμασε την σιγουρη λυση...
Φερε μια κοπελα ακομα στο κρεββατι σας...

Επισκέπτης
Πάντως όπως και να έχει , τουλάχιστον η κοπέλα
την "ψάχνει" και αυτό  είναι ελπιδοφόρο ....

Επισκέπτης
Εγώ πάντως θα κάβλωνα πολυ να γυρνούσα σπίτι από τη δουλεία και να έβλεπα τη γυναίκα μου να τρυβει το μουνί της παίζοντας το στον κεντρικό καναπέ του σαλονιού και να κάνει πως δεν με βλέπει  :boobies: :boobies: :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ......απλα να πω οτι ολα αυτα ισως θα πρεπε να γινονται με καποια φειδω... επειδη υπαρχει ενας καταιγισμος ιδεων :P μη νομιζει ξαφνικα ο ανθρωπος οτι παντρευτηκε τη χουανα τη νυμφομανη ενω τοσο καιρο ζουσε με μια φυσιολογικη γυναικα......χανει και το νοημα του αλλωστε το σεξουαλικο παιχνιδι οταν γινεται καθε μερα καθε λεπτο καθε στιγμη....απλα πρεπει να βρεθει η χρυση τομη ωστε να γινεται λιγο πικαντικη η σεξουαλικη ζωη χωρις να υπαρχει κορεσμος γιατι στο τελος θα βαρεθειτε και τους δονητες και τις χειροπεδες και τα τριο και τα παντα.... ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Εγώ πάντως θα κάβλωνα πολυ να γυρνούσα σπίτι από τη δουλεία και να έβλεπα τη γυναίκα μου να τρυβει το μουνί της παίζοντας το στον κεντρικό καναπέ του σαλονιού και να κάνει πως δεν με βλέπει  :boobies: :boobies: :boobies:

ναι και εγω να ειμουν το pizzaboy και τυχαια να συνατιομασταν στην εισοδο του σπιτιου και εσυ μην ξεροντας τιποτα για το τι παιζει μεσα να μου ελεγες ελεα μεσα μην στεκεσε στην πορτα να σου δωσω τα ρεστα!!!!!!!!!!!!!!!

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Να καταθέσω και εγώ την αποψη μου. Καταρχήν βρίσκω πολύ θετικό οτι η κοπέλα το ψάχνει για να βελτιώσει την σεξουαλική της ζωή. Σπάνια σήμερα και μάλιστα στα πλαίσια ενός γάμου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για όσους δεν εχουν ζήσει παντρεμένοι, η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις , τα προβλήματα σκοτώνουν τα πάντα. Για μένα η γυναίκα πρέπει σιγά σιγά και με δόσεις να δίνει στον αντρα όλο και κάτι παραπάνω στο σεξ. Το να τα κάνει όλα αμέσως , μετά δεν υπάρχει πλέον στόχος για τον αντρα μέσα στο γάμο και τελικά η ρουτίνα τα σκοτώνει ολα με αποτελέσμα να υπάρχουν τα ψαξίματα αλλού και απο τους δύο. Συμφωνώ λοιπόν με την mounitsa λίγο λίγο δίνε κάτι παραπάνω χρόνο με τον χρόνο. Σε πρακτικό επίπεδο πρέπει να ξεκινήσεις με κάτι που δεν θα τον τρομάξει δεν θα πει ..ώχ τι συμβαίνει, η γυναίκα μου ζητάει τέτοια, ειναι πουτάνα? με βαρέθηκε κλπ..Σιγά σιγά οταν μπει στην ιδέα της...αλλαγής κάθε φορά, σήμερα κανουμε αυτό αύριο εκείνο, θα διατηρείς το ενδιαφέρον του για σεξ, και θα τον κάνεις να θεωρήσει φυσιολογικό να του ζητήσεις πχ σήμερα χειροπέδες αύριο το άλλο που θες και αντίστοιχα θα τον κάνεις να ανοιχτεί μαζί σου πιο πολύ. Για μένα δεν υπάρχει τίποτε πιο ομορφο στο σεξ απο το να ζείς τις φαντασιώσεις σου με τον ανθρωπο που σε συντροφεύει στην ζωή χωρίς προκαταλήψεις, ενδοιασμούς, ζήλειες και εγώ. Οποια ζευγάρια το ζουν αυτό ( και πιστεύω ειναι ελάχιστα) ζούν την σεξουαλική ευτυχία.

Υ.Γ. Σε πρακτικό επίπεδο μια ιδέα να παίξετε το "παράνομο ζευγάρι" να πάτε σε ένα ξενοδοχείο μαζί , ίσως είναι ενας καλός πρόλογος για να μπορέσετε να ανοιχτήτε μετά μεταξύ σας. Μην ξεχνάς όταν οι άνθρωποι μοιράζονται ενα μυστικο ( ακόμη και αν δεν ειναι μυστικο) δένονται πιο πολύ και ανοιγονται μεταξύ τους :rolleyes:

OP
OP
N

nanama

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, mounitsa και atopon, έχετε δίκιο.
Κάπως έτσι θα το κάνω. Λίγο πιό πικάντικα κάθε φορά.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Εγω παλι εχω να πω κατι διαφορετικο απο ολους τους συναδελφους..
Αλλαγη τοποθεσιων.
Τι εννοω: Οχι δεν εννοω απο το κρεβατι στο να  :knockinb: στο πλυντηριο η στο ματι της κουζινας !!!!  Για να σου δωκω να καταλαβεις,τσακο 1 παραδειγμα.
Δεν θαταν ωραιο να πατε σε ενα ειδυλιακο τοπιο (τους γνωστους γαμιστρωνες πουχαμε πιτσιρικαδες  :rockon: ) και να το κανετε στο αμαξι βλεποντας τα αστερια(οποιος ειναι απο κατω τουλαχιστον  :2funny: ) ;
Δε ξερω εμενα μου φαινεται αρκετα ρομαντικο απο την αποψη οτι θα ξαναγυρισετε σε σκηνικα πουχατε προφανως στην αρχη της σχεσης σας.
Αυτα για τη ροματζαδα,τωρα για τα wild βιαια κλπ μπορειτε να παιξετε ρολους, οπως προειπαν αρκετοι συναγωνιστες/τριες.  :rockon:
Και εφοσων εχεις προβλημα με το να αποκαλυψεις αμεσα στο συζηγο οτι "ναι ρε παιδι μου γουσταρω και το αγριο σεξ, γουσταρω να με σκισεις!!" , μπορεις να το κανεις εμμεσα. Πως;Κλασσικο και αλανθαστο. Μπαρακι, δε σε ξερω δε με ξερεις, σε ψαρευει (μη κανεις κ τη δυσκολη, δεν εισαι ξανθια ετσι;  :cheesy: ), και πατε σε ξενοδοχειακι , παντα στο πετσι του ρολου και οι 2 και ξεσκιζοσαστε! Οταν λοιπον θα παρατηρησει την αλλαγη συμπεριφορας σου, και λογικα αφου θαχετε βγαλει τα ματια σας θα το συζητατε, θα  μπορεις να του δωσεις μια ωραιοτατη απαντηση του στυλ  " μωρο μου ημουν απορροφημενη απο το ρολο , αλλα τελικα..... μαρεσει κιολας , να το κανουμε πιο συχνα !!!"
Το πιο πιθανο ειναι να μεινει  :jerking: αποσβολωμενος για λιγα δευτερολεπτα, αλλα μετα θα ευχαριστει το Θεο (απο μεσα του βεβαια)που ειπες αυτη τη φραση !!!

Ελπιζω να βοηθησα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εγω παλι εχω να πω κατι διαφορετικο απο ολους τους συναδελφους..
Αλλαγη τοποθεσιων.
Τι εννοω: Οχι δεν εννοω απο το κρεβατι στο να  :knockinb: στο πλυντηριο η στο ματι της κουζινας !!!!  Για να σου δωκω να καταλαβεις,τσακο 1 παραδειγμα.
Δεν θαταν ωραιο να πατε σε ενα ειδυλιακο τοπιο (τους γνωστους γαμιστρωνες πουχαμε πιτσιρικαδες  :rockon: ) και να το κανετε στο αμαξι βλεποντας τα αστερια(οποιος ειναι απο κατω τουλαχιστον  :2funny: ) ;
Δε ξερω εμενα μου φαινεται αρκετα ρομαντικο απο την αποψη οτι θα ξαναγυρισετε σε σκηνικα πουχατε προφανως στην αρχη της σχεσης σας.
Αυτα για τη ροματζαδα,τωρα για τα wild βιαια κλπ μπορειτε να παιξετε ρολους, οπως προειπαν αρκετοι συναγωνιστες/τριες.  :rockon:
Και εφοσων εχεις προβλημα με το να αποκαλυψεις αμεσα στο συζηγο οτι "ναι ρε παιδι μου γουσταρω και το αγριο σεξ, γουσταρω να με σκισεις!!" , μπορεις να το κανεις εμμεσα. Πως;Κλασσικο και αλανθαστο. Μπαρακι, δε σε ξερω δε με ξερεις, σε ψαρευει (μη κανεις κ τη δυσκολη, δεν εισαι ξανθια ετσι;  :cheesy: ), και πατε σε ξενοδοχειακι , παντα στο πετσι του ρολου και οι 2 και ξεσκιζοσαστε! Οταν λοιπον θα παρατηρησει την αλλαγη συμπεριφορας σου, και λογικα αφου θαχετε βγαλει τα ματια σας θα το συζητατε, θα  μπορεις να του δωσεις μια ωραιοτατη απαντηση του στυλ  " μωρο μου ημουν απορροφημενη απο το ρολο , αλλα τελικα..... μαρεσει κιολας , να το κανουμε πιο συχνα !!!"
Το πιο πιθανο ειναι να μεινει  :jerking: αποσβολωμενος για λιγα δευτερολεπτα, αλλα μετα θα ευχαριστει το Θεο (απο μεσα του βεβαια)που ειπες αυτη τη φραση !!!

Ελπιζω να βοηθησα

και γαμω τις ιδεες αυτη....!!γενικοτερα κατι που σε εξιταρει...!!πολλοι φοβουνται να το ζητησουνε απο τον συντροφο τους γιατι φοβουνται τις αντιδρασεις...!!!
πολλυ γουσταρω επισης να κανω πραγματα που εκανα λιγο πιο πιτσιρικας...!!σε ρομαντικα μερη...ενοειτε μακρια πισω απο εκκλησιες σχολια κλπ γιατι την πατησα...!!!περνανε ματι..!!
αυτο παντως με το αυτοκινητο ειναι γαματη ιδεα.!!

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ναι ρε παιδι μου , κατι που να σε γυρναει πισω στα παλια.. να ξυπναει αναμνησεις.. Ποσες κ ποσες εχουμε ολοι μας ανεβασει στους διαφορους λοφους (καλα στο tera petra δε το συζηταω εχουμε παει ολοι ή στο Γαλατσι στο Zeppelin ), ή μας ΕΧΟΥΝ ανεβασει.. ;)
Απλα ελπιζω η μια ιδεα που εδωσα να γεννησει και αλλες μεσα στα ομορφα αγνοδιεστραμενα μυαλουδακια μας....

Υ.Σ Μολις Θυμηθηκα αλλο 1 τρελο μερος.. Εχω μαμησει και σε γηπεδο!! Εννοειτε χωρις κοσμο με κλειστα προβολια! Δεν ειμαιστε κ τοσο xtreme  :dancing: .. Ε ρε γαμωτο ειναι τοσα πολλα που ερχονται τωρα στο μυαλο μου.. Θα με παρουν τα ζουμια !!!! :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παντως πολλα ζευγαρια φοβουνται να κανουνε συζητησεις τετιου στυλ γιατι φοβονται τις αντιδρασεις...!!
μια φιλη μου ειπε οτι το καλυτερο πραγμα μεσα σ ενα ζευγαρι εκτοσ απο ερωτες χημειες κλπ κλπ ειναι να υπαρχει συζητηση...!!πραγματικα το δοκιμασα με κοπελα που ειμαι τρελα ερωτευμενος και βλεπω οτι οχι απλα ισχυει ανακαλυπτουμε ο ενας τον αλλον και δεν υπαρχουνε τα λεγομενα ταμπου ντροπες κλπ. (ενοειτε οτι το αλατοπιπερο δεν λειπει)
καταφερα να λεω οτι μου περναει απο το μυαλο οτι και να τανε αυτο οσο και αν ντρεπομουνα...και ενοειτε και τι αισθανομαι...!

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
παντως πολλα ζευγαρια φοβουνται να κανουνε συζητησεις τετιου στυλ γιατι φοβονται τις αντιδρασεις...!!
μια φιλη μου ειπε οτι το καλυτερο πραγμα μεσα σ ενα ζευγαρι εκτοσ απο ερωτες χημειες κλπ κλπ ειναι να υπαρχει συζητηση...!!πραγματικα το δοκιμασα με κοπελα που ειμαι τρελα ερωτευμενος και βλεπω οτι οχι απλα ισχυει ανακαλυπτουμε ο ενας τον αλλον και δεν υπαρχουνε τα λεγομενα ταμπου ντροπες κλπ. (ενοειτε οτι το αλατοπιπερο δεν λειπει)
καταφερα να λεω οτι μου περναει απο το μυαλο οτι και να τανε αυτο οσο και αν ντρεπομουνα...και ενοειτε και τι αισθανομαι...!

Καλα ρε Θανο, αυτο εννοειται οτι το καλυτερο πραγμα ειναι να λεμε τα παντα με τον/τη συντροφο μας , αλλωστε εκει κρυβεται και το μυστικο της πετηχυμενης υγειους και ευτυχησμενης σχεσης. Στην περιπτωση ομως της Ναναμα που εθεσε και το θρεντ , ειναι πολυ δυσκολο κατα τα λεγομενα της να το κανει καθε πλευρα (και αυτος και αυτη).
Οποτε παμε σε κατι πιο εμμεσο οπως αυτο που προτεινα. Και καλα θα κανει οταν γινει, να το δει σαν ενα ομορφο προλογο του να προτεινει στο συντροφο της απο εκει κ περα να μοιραζονται εκτος απο τα σωματα τους και τη σκεψη τους.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα θα νου εξηγήσετε γιατί οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ..σαν γκ'ομενες κάνουν τα πάντα και σε στέλνουν ,και μόλις παντρευτούν μόνο τα κλασσικά και το πολύ πολύ καμμιά πιπούλα σπανίως......τι σόι μαλακία δέρνει τις ελληνίδες...και σας προλαβαίνω,δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση αλλά και με πολλούς φίλους που το έχουμε συζητήσει.....και μετά λέμε σεξουαλική ανάσταση....παπάρια.. :jerking:

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον εδω υπαρχει το μεγαλυτερο προβλημα
Ειστε παντρεμενοι , και υπαρχει ακομα ο φοβος παρεξηγησης?
Τοτε μαλλον δεν γνωριζεται καθολου ο ενας τον αλλον σε αυτον τον τομεα.
Εχεις σκευτει ποτε οτι ο ιδιος μπορει να φαντασιωνεται τα ιδια και να μην στο λεει για τον ιδιο λογο.
Ειπαμε σε μια σχεση πρεπει να γινονται υποχωρησεις αλλα οχι σε καποια πραγματα που ειναι βασικος τομεας μιας σχεσης (αλλιως θα εισασταν φιλοι).Οποτε κατα την γνωμη μου ξεκινα να του δειχνεις ποια εισαι και το τι ακριβως θελεις και δες και τι θελει αυτος.φανταζεσαι το υπολοιπο της ζωης σου να ειναι με εναν ανθρωπο ο οποιος δεν ξερει τιποτα απο τα θελω σου και εσυ τιποτα απο τα δικα του.Στην τελικη αν δειτε οτι δεν ταιριαζεται τοτε........ η συμβιβαζεσται η τραβαει ο καθενας τον δρομο του

εμεις μετα απο 14 χρονια σχεσης απο τα οποια 7 παντρεμενοι, τραβηξαμε το δρομο μας ο καθενας γιατι μας ταραξε η αγαμια. αλλα κανενας μας δεν εκανε την πρωτη κινηση να γνωρισει τον αλλο. και το βλεπαμε και παλι δεν καναμε τιποτα. ασχημο πραγμα ο εγωισμος στη σχεση, τι αυτη ειναι γαμος τι ειναι σχεση. κουνηθητε και μη κολατε στο ποιος ειναι πρωτος. και οι δυο νικητες θα ειστε. θα πεσει πολυυυυυυ σεξ.

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εμεις μετα απο 14 χρονια σχεσης απο τα οποια 7 παντρεμενοι, τραβηξαμε το δρομο μας ο καθενας γιατι μας ταραξε η αγαμια. αλλα κανενας μας δεν εκανε την πρωτη κινηση να γνωρισει τον αλλο. και το βλεπαμε και παλι δεν καναμε τιποτα. ασχημο πραγμα ο εγωισμος στη σχεση, τι αυτη ειναι γαμος τι ειναι σχεση. κουνηθητε και μη κολατε στο ποιος ειναι πρωτος. και οι δυο νικητες θα ειστε. θα πεσει πολυυυυυυ σεξ.

ΚΑΡΑΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΡΑΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

και αφου χωριζουμε, γνωριζω μια κοπελια, κυρια, οπως θετε..... η οποια εχει φαει με τον πρωην της την ιδια φρικη. εχουμε σχεση εδω και 7 μηνες και μιλαμε για ολα. σκετη καυλα. νωρις βεβαια αλλα ως τωρα γμτα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
υποτιθεται οτι με τον ανθρωπο που εισαι παντρεμενος δεν ντρεπεσαι οταν εχεις αποφασισει οτι θα περασεις το αλλο σου μισο με κεινον/η (δεν παντρευεσαι με το σκεπτικο οτι μπορει να χωρισουμε ασχετα αν μπορει να τυχει)
τι να πω δεν ξερω...
αν θελω για παραδειγμα με την γυναικα μου αυριο μεθαυριο να κλεισουμε ενα ραντεβου εξω να την φλερταρω για να θυμηθουμε τα παλια και να ξεσκιστουμε στο αυτοκινητο και δω οτι τσινησει και μου πει χεσε μας ρε μωρο αλλη ορεξη δεν ειχα απ το να τρεχω στα παρκακια.......
ε θα της πω αντε και γαμησου.....κατσε να μας φαει η ρουτινα.....!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom