alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ειπες πουτανακι μολις τωρα την Ρόζυ?Ιεροδουλες ισως οχι, αλλα πουτανακια σιγουρα!
Ειπες πουτανακι μολις τωρα την Ρόζυ?Ιεροδουλες ισως οχι, αλλα πουτανακια σιγουρα!
Ειπες πουτανακι μολις τωρα την Ρόζυ?
Δεν θα την κάνεις όμως ε?
Τυπε μου εισαι παντελως αδιαφορος, γιατι να σου δωσω αναφορα για ποιο λογο γραφτηκα στο μπου; Απαντησα ηδη στις πρωτες δυο ερωτησεις σου. Και η τριτη δεν θα υπηρχε, αν θα εκανες κοπο να διαβασεις λιγο πιο πανω απο το αβαταρ μου.
Πού πηγα και εμπλεξα δηλαδήΑυτη δεν μας γραφει πως τον παιρνει και τι της κανει ο καθε γκομενος η κανω λαθος?
Σου απαντησε ότι είναι νωντοτυπισσα, τι δεν καταλαβαίνεις?Το ανησυχητικό θα ήταν να μην ήσουν παντελώς αδιάφορη. Πολύ ζορίζεσαι πάντως, έχασες μέχρι και το μέτρημα, μία απλή ερώτηση έκανα, παρόλα αυτά θέλεις να γράφεις σε δημόσιο forum για πουτάνες και να σε έχουμε στα πούπουλα ταυτόγχρονα.
Σου απαντησε ότι είναι νωντοτυπισσα, τι δεν καταλαβαίνεις?
Όχι ρε, πας καλα? Σε γυναικες στελνω, όχι σε νταλικέρηδες.Πμ της εστειλες η οχι ακομα?
Οπότε τώρα λογικά θα περιμένεις την ερώτηση "Πού το είδες αυτό;"
Το ανησυχητικό θα ήταν να μην ήσουν παντελώς αδιάφορη. Πολύ ζορίζεσαι πάντως, έχασες μέχρι και το μέτρημα, μία απλή ερώτηση έκανα, παρόλα αυτά θέλεις να γράφεις σε δημόσιο forum για πουτάνες και να σε έχουμε στα πούπουλα ταυτόγχρονα.
Α, δεν είπες αυτό πριν! Είπες "είδα" και τώρα μας τα στρίβεις!Ολα θελετε να τα ξερετε ;) Εχω τις πηγες μου.
Τυπισσα αν ζαλιζεσαι τοσο ευκολα δεν κανεις για το σαιτ,ειναι ζορικα τα πραγματα εδω μεσα εχουν σπασει πολλα νικς.Ρωτα και τον Αλεξ τι τραβαει στα πολιτικα θρεντΠολυ ζοριζομαι οταν πληρωνω τη ΔΕΗ. Δεν χρειαζομαι να με εχουν στα πουπουλα, αλλα οχι και να με ζαλιζουν με τις ιδιες ερωτησεις καθε φορα που θελω να γραψω κατι στο σαιτ.
Α, δεν είπες αυτό πριν! Είπες "είδα" και τώρα μας τα στρίβεις!
Τυπισσα αν ζαλιζεσαι τοσο ευκολα δεν κανεις για το σαιτ,ειναι ζορικα τα πραγματα εδω μεσα εχουν σπασει πολλα νικς.Ρωτα και τον Αλεξ τι τραβαει στα πολιτικα θρεντ
και αλλοι ετσι ελεγαν αλλα οταν ηρθε η στιγμη ειχαν εθιστει στο σαιτ και δεν μπορουσανΟ Αλεξ παντου τραβαει ζορι, σε οποιο θρεντ και αν μπει )))) Και βασικα ο, τι θελω κανω, αν κουραστω - ξερω και πως να γραψω αισταδιαλα, και πως να κλεισω την καρτελα με τη σελιδα.
Ναι, περιμενε τωρα να γραψω δημοσια, οτι εκανα κατι παρανομο. Μου ειναι πιο ευκολο να σου πω - ναιναιναι εχεις δικιο, το ειδα στα βιντεακια με τις ιεροδουλες εν δρασει.
Δεν περιμενα ότι με παρακολουθείς.Ο Αλεξ παντου τραβαει ζορι, σε οποιο θρεντ και αν μπει ))))
Θα το στειλεις το πμ σου εσυ στο τελος δεν θα αντεξειςΔεν περιμενα ότι με παρακολουθείς.
αφου εισαι φιρμα ρε τυπεΔεν περιμενα ότι με παρακολουθείς.