Νέα

Σεξ με έγκυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.535
Πόντοι
2.536
Ξέρω ότι το λες για να σε διδάξω πως γίνονται τα παιδιά (γιατί έχεις παράξενες ιδέες για παιδιά από πρωκτικό σεξ κλπ.). Να το κάνω κι αυτό ρε Ωρίωνα για σένα, αλλά ο Καπετάνιος σου ούτε έχει παιδιά (απ' όσο γνωρίζει) ούτε θέλει να κάνει

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.943
Πόντοι
6.236
Ξέρω ότι το λες για να σε διδάξω πως γίνονται τα παιδιά (γιατί έχεις παράξενες ιδέες για παιδιά από πρωκτικό σεξ κλπ.). Να το κάνω κι αυτό ρε Ωρίωνα για σένα, αλλά ο Καπετάνιος σου ούτε έχει παιδιά (απ' όσο γνωρίζει) ούτε θέλει να κάνει
Τι σημασία έχει που δεν έχεις παιδιά; Αφού εσύ ξέρεις τα πάντα. Το "πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε" καταρρίπτεται στην περίπτωσή σου.

Τι εννοείς "παράξενες ιδέες για παιδιά από πρωκτικό"; Πού είναι το παράξενο;:think:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.535
Πόντοι
2.536
Τι σημασία έχει που δεν έχεις παιδιά; Αφού εσύ ξέρεις τα πάντα. Το "πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε" καταρρίπτεται στην περίπτωσή σου.

Τι εννοείς "παράξενες ιδέες για παιδιά από πρωκτικό"; Πού είναι το παράξενο;:think:
Τα μεσάνυχτα στην γέφυρα για εκπαίδευση ή στο μπαλαούρο μέχρι νεωτέρας. Εσύ αποφασίζεις. Δεν πάει άλλο. Με εκθέτεις στην εταιρεία με αυτά που λες

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.943
Πόντοι
6.236
Τα μεσάνυχτα στην γέφυρα για εκπαίδευση ή στο μπαλαούρο μέχρι νεωτέρας. Εσύ αποφασίζεις. Δεν πάει άλλο. Με εκθέτεις στην εταιρεία με αυτά που λες
Μάλιστα, γέφυρα να έρθω. Μόνο κατάστρωμα δεν ξαναβγαίνω βράδυ, γιατί είχε κάτι τεράστια κουνούπια βόρειου Ατλαντικού, χθες και με έκαναν τούμπανο.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.535
Πόντοι
2.536
Μάλιστα, γέφυρα να έρθω. Μόνο κατάστρωμα δεν ξαναβγαίνω βράδυ, γιατί είχε κάτι τεράστια κουνούπια βόρειου Ατλαντικού, χθες και με έκαναν τούμπανο.
Πρωί βγήκες χθες. Τα έχεις μπλέξει ρε Ωρίωνα. Βζζζζζζζζ

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Άμα είχαν προβοσκίδα σαν πουτσα δεν ήταν κουνούπια να ξες..

petsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
360
Πόντοι
21
Πατέρας διδύμων είμαι. Όταν η γυναίκα μου ήταν έγκυος στα υπέροχα παιδιά μας ο γιατρός μας είχε απαγορεύσει σεξ για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Μετά μου το επέβαλε ο γιατρός για σεξ γιατί βοηθάει την μήτρα της γυναίκας. Τα πιο καυλοτικα πηδήματα που έχω κάνει μαζί της είχαν μεγάλωσε και τα βυζιά της είχαν μαυρίσει και οι ρώγες είχαν σκληρύνει και έκανα κάτι γλύφω βυζιά ατελείωτα. Τρελό γλυφομούνι με πολλά υγρά και τέλεια γεύση. Υπάρχει λίγο περιορισμός της τάσης αλλά η ωραιότερη είναι να είναι από πάνω χαϊδεύεις βυζιά κοιλιά και αισθάνεσαι τα υγρά να τρέχουν στα αρχιδια σου .

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Πατέρας διδύμων είμαι. Όταν η γυναίκα μου ήταν έγκυος στα υπέροχα παιδιά μας ο γιατρός μας είχε απαγορεύσει σεξ για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Μετά μου το επέβαλε ο γιατρός για σεξ γιατί βοηθάει την μήτρα της γυναίκας. Τα πιο καυλοτικα πηδήματα που έχω κάνει μαζί της είχαν μεγάλωσε και τα βυζιά της είχαν μαυρίσει και οι ρώγες είχαν σκληρύνει και έκανα κάτι γλύφω βυζιά ατελείωτα. Τρελό γλυφομούνι με πολλά υγρά και τέλεια γεύση. Υπάρχει λίγο περιορισμός της τάσης αλλά η ωραιότερη είναι να είναι από πάνω χαϊδεύεις βυζιά κοιλιά και αισθάνεσαι τα υγρά να τρέχουν στα αρχιδια σου .
Έτσι ακριβώς!! Σε κάθε μία από τις τέσσερις εγκυμοσύνες της πρώην συζύγου μου, είχαμε τα καλύτερα γαμήσια.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Έτσι ακριβώς!! Σε κάθε μία από τις τέσσερις εγκυμοσύνες της πρώην συζύγου μου, είχαμε τα καλύτερα γαμήσια.
Μήπως τελικά δεν ήταν κ τόσο καλά; Επειδή είναι πρώην το λέω..

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Στη βραζιλια, ενα καιρο, ειχα παρει μια 6 μηνων. Ηταν στο δευτερο παιδι και μου σερβιρε γαλατακι στο στομα μου απο την βυζαρες της. Suelen το ονομα. Καλη της ωρα οπου κςι αν ειναι.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Μια φορά έχω κάνει σεξ με μια έγκυο συνάδελφο μου.. Η όρεξη της για σεξ ήταν απερίγραπτη..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Ρε μύστες παίρνετε τέτοιο ρίσκο να γαμήσετε τη γυναίκα σας έγκυο;Δε φοβηθήκατε μην βγάλει κανα πρόβλημα το παιδί;Δε λέω γλειφομούνια, πίπες και τέτοια αλλά για κανονικό γαμήσι.

Άντε να γαμήσεις καμια ξένη που δεν είναι δικό σου το παιδί,εντάξει.Αλλά τη γυναίκα σου;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Σημασία έχει τι σκεφτόταν η πρώην σύζυγος...
Ότι και εγώ από όσα έχουμε συζητήσει, και τότε και στην πορεία και τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μύστες παίρνετε τέτοιο ρίσκο να γαμήσετε τη γυναίκα σας έγκυο;Δε φοβηθήκατε μην βγάλει κανα πρόβλημα το παιδί;Δε λέω γλειφομούνια, πίπες και τέτοια αλλά για κανονικό γαμήσι.

Άντε να γαμήσεις καμια ξένη που δεν είναι δικό σου το παιδί,εντάξει.Αλλά τη γυναίκα σου;
Έχεις παιδιά;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Ότι και εγώ από όσα έχουμε συζητήσει, και τότε και στην πορεία και τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις παιδιά;
Εσείς ξέρετε καλύτερα...

...

Τι πιο σύνηθες να γαμας ξένες αγκυους κ να αφήνεις τη γυναίκα σου γκαστρωμενη κ αγαμητη..

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Όχι,αλλά τη γυναίκα μου έγκυο ούτε θα το σκεφτόμουν να τη γαμήσω,ακόμα κι αν ήθελε αυτή.
Όπως νομίζεις πράττεις, αλλά οι γυναικολόγοι συνήθως συνιστούν σεξ μετά από τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι αυτοί είναι οι πλέον αρμόδιοι για την υγεία του εμβρύου και τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει το σεξ σε αυτό. Και τα τέσσερα παιδιά μου υγιή βγήκαν και όσων γνωστών μου ξέρω που γαμούσαν την γυναίκα τους ενώ ήταν έγκυος.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.943
Πόντοι
6.236
Πρωί βγήκες χθες. Τα έχεις μπλέξει ρε Ωρίωνα. Βζζζζζζζζ
Συγκεκριμένα, χθες την έβγαλα σχεδόν όλη μέρα στο κατάστρωμα
disney frozen GIF

βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom