Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Κρίμα κ νόμιζα απάντησες ότι ξέρεις κάποια εκδιδόμενη εγκυο ..Μήπως ήταν ο @CaptainK ;
Κρίμα κ νόμιζα απάντησες ότι ξέρεις κάποια εκδιδόμενη εγκυο ..Μήπως ήταν ο @CaptainK ;
Ξέρω ότι το λες για να σε διδάξω πως γίνονται τα παιδιά (γιατί έχεις παράξενες ιδέες για παιδιά από πρωκτικό σεξ κλπ.). Να το κάνω κι αυτό ρε Ωρίωνα για σένα, αλλά ο Καπετάνιος σου ούτε έχει παιδιά (απ' όσο γνωρίζει) ούτε θέλει να κάνειΜήπως ήταν ο @CaptainK ;
Τι σημασία έχει που δεν έχεις παιδιά; Αφού εσύ ξέρεις τα πάντα. Το "πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε" καταρρίπτεται στην περίπτωσή σου.Ξέρω ότι το λες για να σε διδάξω πως γίνονται τα παιδιά (γιατί έχεις παράξενες ιδέες για παιδιά από πρωκτικό σεξ κλπ.). Να το κάνω κι αυτό ρε Ωρίωνα για σένα, αλλά ο Καπετάνιος σου ούτε έχει παιδιά (απ' όσο γνωρίζει) ούτε θέλει να κάνει
Τα μεσάνυχτα στην γέφυρα για εκπαίδευση ή στο μπαλαούρο μέχρι νεωτέρας. Εσύ αποφασίζεις. Δεν πάει άλλο. Με εκθέτεις στην εταιρεία με αυτά που λεςΤι σημασία έχει που δεν έχεις παιδιά; Αφού εσύ ξέρεις τα πάντα. Το "πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε" καταρρίπτεται στην περίπτωσή σου.
Τι εννοείς "παράξενες ιδέες για παιδιά από πρωκτικό"; Πού είναι το παράξενο;
Μάλιστα, γέφυρα να έρθω. Μόνο κατάστρωμα δεν ξαναβγαίνω βράδυ, γιατί είχε κάτι τεράστια κουνούπια βόρειου Ατλαντικού, χθες και με έκαναν τούμπανο.Τα μεσάνυχτα στην γέφυρα για εκπαίδευση ή στο μπαλαούρο μέχρι νεωτέρας. Εσύ αποφασίζεις. Δεν πάει άλλο. Με εκθέτεις στην εταιρεία με αυτά που λες
Πρωί βγήκες χθες. Τα έχεις μπλέξει ρε Ωρίωνα. ΒζζζζζζζζΜάλιστα, γέφυρα να έρθω. Μόνο κατάστρωμα δεν ξαναβγαίνω βράδυ, γιατί είχε κάτι τεράστια κουνούπια βόρειου Ατλαντικού, χθες και με έκαναν τούμπανο.
Άμα είχαν προβοσκίδα σαν πουτσα δεν ήταν κουνούπια να ξες..Μάλιστα, γέφυρα να έρθω. Μόνο κατάστρωμα δεν ξαναβγαίνω βράδυ, γιατί είχε κάτι τεράστια κουνούπια βόρειου Ατλαντικού, χθες και με έκαναν τούμπανο.
Έτσι ακριβώς!! Σε κάθε μία από τις τέσσερις εγκυμοσύνες της πρώην συζύγου μου, είχαμε τα καλύτερα γαμήσια.Πατέρας διδύμων είμαι. Όταν η γυναίκα μου ήταν έγκυος στα υπέροχα παιδιά μας ο γιατρός μας είχε απαγορεύσει σεξ για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Μετά μου το επέβαλε ο γιατρός για σεξ γιατί βοηθάει την μήτρα της γυναίκας. Τα πιο καυλοτικα πηδήματα που έχω κάνει μαζί της είχαν μεγάλωσε και τα βυζιά της είχαν μαυρίσει και οι ρώγες είχαν σκληρύνει και έκανα κάτι γλύφω βυζιά ατελείωτα. Τρελό γλυφομούνι με πολλά υγρά και τέλεια γεύση. Υπάρχει λίγο περιορισμός της τάσης αλλά η ωραιότερη είναι να είναι από πάνω χαϊδεύεις βυζιά κοιλιά και αισθάνεσαι τα υγρά να τρέχουν στα αρχιδια σου .
Μήπως τελικά δεν ήταν κ τόσο καλά; Επειδή είναι πρώην το λέω..Έτσι ακριβώς!! Σε κάθε μία από τις τέσσερις εγκυμοσύνες της πρώην συζύγου μου, είχαμε τα καλύτερα γαμήσια.
Μια χαρά ήταν, καμία σχέση με αυτό που σκέφτηκες....Μήπως τελικά δεν ήταν κ τόσο καλά; Επειδή είναι πρώην το λέω..
Σημασία έχει τι σκεφτόταν η πρώην σύζυγος...Μια χαρά ήταν, καμία σχέση με αυτό που σκέφτηκες....
Ότι και εγώ από όσα έχουμε συζητήσει, και τότε και στην πορεία και τώρα.Σημασία έχει τι σκεφτόταν η πρώην σύζυγος...
Έχεις παιδιά;Ρε μύστες παίρνετε τέτοιο ρίσκο να γαμήσετε τη γυναίκα σας έγκυο;Δε φοβηθήκατε μην βγάλει κανα πρόβλημα το παιδί;Δε λέω γλειφομούνια, πίπες και τέτοια αλλά για κανονικό γαμήσι.
Άντε να γαμήσεις καμια ξένη που δεν είναι δικό σου το παιδί,εντάξει.Αλλά τη γυναίκα σου;
Εσείς ξέρετε καλύτερα...Ότι και εγώ από όσα έχουμε συζητήσει, και τότε και στην πορεία και τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις παιδιά;
Έχεις παιδιά;
Όπως νομίζεις πράττεις, αλλά οι γυναικολόγοι συνήθως συνιστούν σεξ μετά από τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι αυτοί είναι οι πλέον αρμόδιοι για την υγεία του εμβρύου και τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει το σεξ σε αυτό. Και τα τέσσερα παιδιά μου υγιή βγήκαν και όσων γνωστών μου ξέρω που γαμούσαν την γυναίκα τους ενώ ήταν έγκυος.Όχι,αλλά τη γυναίκα μου έγκυο ούτε θα το σκεφτόμουν να τη γαμήσω,ακόμα κι αν ήθελε αυτή.
Συγκεκριμένα, χθες την έβγαλα σχεδόν όλη μέρα στο κατάστρωμαΠρωί βγήκες χθες. Τα έχεις μπλέξει ρε Ωρίωνα. Βζζζζζζζζ