Νέα

Σεξ με έγκυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
οι έγκυες είναι πιο όμορφες: μονίμως υγρές, βελούδινη επιδερμίδα, φουσκωμένα βυζιά

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Γενικά εχει να κανει σχεςη με το ποσο καβλιαρα ειναι η γυναίκα. Αυτές που γάμιουνται σχεδον καθε μέρα και εχουν καβλες θέλουν να γάμιουνται και στην εγκυμοσύνη και στο καπάκι μετά τη γεννά. Μπορει και την μεθεπόμενη μέρα. Ξέρω εκδιδόμενη που μου το επιβεβαίωσε. Ιςως το πρωτο δευτερο μηνα που εχουν εμετούς και τα λοιπά να μη θέλουν αλλα μετά, κανονικότατα. Τυχεροί οσοι άντρες πέσουν σε τέτοιες συζύγους αλλα σπάνια περίπτωση.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
1. πιπα/handjob
2. σφυροκοπημα απο κωλο

ωραιο θεμα....κ εγω οταν βλεπω φουσκωμενες κοιλιες συνεχως το μυαλο εκει παει
ααααα πολυ σωστος.... πολυ καλα  handjobs και πιπα στο πλαι η συζυγος......εξαιρετικα και τα δυο!!!!!!!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πραγματικά το βρίσκω φρικτό να το κάνω με έγκυο γυναίκα
ξέρω δεν είναι κάτι αλλά για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω με απωθεί τρελά..δλδ ακόμα και με 100.000ε δεν το έκανα..

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
πραγματικά το βρίσκω φρικτό να το κάνω με έγκυο γυναίκα
ξέρω δεν είναι κάτι αλλά για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω με απωθεί τρελά..δλδ ακόμα και με 100.000ε δεν το έκανα..
ουτε με 100,000€ ??????? χμμμμμ μην λες μεγαλες κουβεντες)))))
θ

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Με κάνα μύριο θα το σκεφτόταν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μεχρι τον 5ο-6ο μηνα οχι απλα δεν απαγορευεται αλλα επιβαλλεται γαι την εγκυο το σεξ γιατι κανει καλο στην μητρα.... Οχι ομως να τελειωσεις μεσα χυμα γιατι το σπερμα προκαλει σπασμους στηνν μητρα .... επισης δεν κανεις τρελο σεξ με δυσκολες στασεις... εχω κανει με την γυναικα μου... φυσικα και της αρεσε .. δεν προκειται να βγει το παιδι με σημαδι στο κουτελο απο το μεσα -εξω :):):):).. το εκανα και στα 2 μου παιδια .... στην αρχη ισως αισθανθεις καπως γιατι φοβασαι οτι θα κανεις ζημια... στην πορεια ολα περνανε αφου βλεπεις και την γυναικα να καυλωνει - χυνει ......

Υ.Γ οντως πρεπει να εχεις καποιο θεμα με την ελληψη σεξ  :think: :think:

:thumbsup:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
οι έγκυες είναι πιο όμορφες: μονίμως υγρές, βελούδινη επιδερμίδα, φουσκωμένα βυζιά
σωστα τα λες και εφοσον ο αντρας δεν ξενογαμαει οι καβλες του χτυπανε κοκκινο οποτε γαμας και παραγαμας!!

Επισκέπτης
Τύποι γειά σας. Σας προσφέρω δυνατό θέμα Κυριακής από το Σάββατο!
Το ερώτημα είναι απλό. Έχετε γαμησει γυναίκα σε ενδιαφέρουσα; Αν ναι, σας άρεσε; Σε ποιο μήνα ήταν; Πόσο μεγάλη ήταν η κοιλιά; Της άρεσε; Υπήρχαν παρατράγουδα; Γυναίκα σας ή άλλη; Αν ήταν γυναίκα σας αισθανθήκατε παράξενα με το παιδί σας στην κοιλιά της; Επιλογή σας ή λόγω της απέραντης αγαμιας; Θα το ξανακάνατε; Το προτείνετε;
Πάμε τύποι μου!
έχω γαμήσει εν αγνοία μου...

το χω ξαναπεί: ήταν μια πουτάνα στο μετάξι που δούλευε μέχρι τον 7ο μήνα, ήταν χοντρή και δεν το χε καταλάβει κανείς...

όταν επέστρεψε μου δωσε να πιω και γάλα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
έχω γαμήσει εν αγνοία μου...

το χω ξαναπεί: ήταν μια πουτάνα στο μετάξι που δούλευε μέχρι τον 7ο μήνα, ήταν χοντρή και δεν το χε καταλάβει κανείς...

όταν επέστρεψε μου δωσε να πιω και γάλα

Ηπιες τυπε  :think: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom