Νέα

Σεξ με έγκυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
[size=10pt]Τι θεματάρα άνοιξα!!![/size]

Oratios1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Tεράστιο φετίχ για μένα να γαμήσω έγκυο με την κοιλιά τούρλα.
Το θέμα είναι που τις βρίσκεις βέβαια, άσε που επι πληρωμή είναι επικίνδυνο να πιεις το γάλα τους λόγω μετάδοσης hiv.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Την αμολυσες τυπε...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
1. πιπα/handjob
2. σφυροκοπημα απο κωλο

ωραιο θεμα....κ εγω οταν βλεπω φουσκωμενες κοιλιες συνεχως το μυαλο εκει παει

Απαγορευεται το πρωκτικο σεξ κατα τη διαρκεια εγκυμοσυνης !

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Σκάσε Αλβανέ ούτε ορθογραφία δεν ξέρεις, πόσο μάλλον τρόπους μετάδοσης λοιμώδων νοσήματων.
Ενω εσυ κι ο μπαμπινιώτης ειστε κολλητάρια.Απο ιατρικές γνώσεις δε...εσυ και ο House.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Έχει δει ποτέ κανείς γεννα από κοντά;για κάποιο λόγο όταν μ λέει κάποια γκόμενα ότι έχει παιδιά χάνω το ερωτικό μου ενδιαφέρον..πόσο μάλλον να είναι έγκυος κάποια.ο λόγος είναι ότι είχα δει γεννά σε βίντεο ,αν και είναι ένα θαύμα υποσυνείδητα μου έρχεται στο μυαλό.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Έχει δει ποτέ κανείς γεννα από κοντά;για κάποιο λόγο όταν μ λέει κάποια γκόμενα ότι έχει παιδιά χάνω το ερωτικό μου ενδιαφέρον..πόσο μάλλον να είναι έγκυος κάποια.ο λόγος είναι ότι είχα δει γεννά σε βίντεο ,αν και είναι ένα θαύμα υποσυνείδητα μου έρχεται στο μυαλό.

λολ να φανταστω οτι δεν εισαι παντρεμενος δεν εχεις παιδια κ ουτε προκειται να κανεις ποτε!

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
λολ να φανταστω οτι δεν εισαι παντρεμενος δεν εχεις παιδια κ ουτε προκειται να κανεις ποτε!
δεν είμαι ..αν και έχω κοπέλα  και το πάμε σοβαρά .θέλω ένα παιδί αλλά έχω συζητήσει το θέμα :-Dτο θέμα είναι ότι σίγουρα θα δυσκολευτω να δω ερωτικά κάποια .ειδικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν παίζει:-D

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δεν είμαι ..αν και έχω κοπέλα  και το πάμε σοβαρά .θέλω ένα παιδί αλλά έχω συζητήσει το θέμα :-Dτο θέμα είναι ότι σίγουρα θα δυσκολευτω να δω ερωτικά κάποια .ειδικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν παίζει:-D

Καταλαβα..ετσι κ την αφησεις εγκυο θα κανει καιρο να ξαναδει χαρα στα σκελια τηςς

και δυστυχως εχεις πολλες πιθανοτητες μετα που θα  την αφησεις εγκυο να πεσεις στο τρυπακι να βλεπεις τη συντροφο σ ως μητερα κ οχι σαν τη σεξυ γκομενα σου...και τοτε...ο χωρισμος ειναι προ των πυλων..γτ σχεση χωρις συχνο σεξ ειναι σχεση με ημερομηνια ληξης..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom