james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.208
- Πόντοι
- 2.356
[size=10pt]Τι θεματάρα άνοιξα!!![/size]
Σκάσε Αλβανέ ούτε ορθογραφία δεν ξέρεις, πόσο μάλλον τρόπους μετάδοσης λοιμώδων νοσήματων.Την αμολυσες τυπε...
1. πιπα/handjob
2. σφυροκοπημα απο κωλο
ωραιο θεμα....κ εγω οταν βλεπω φουσκωμενες κοιλιες συνεχως το μυαλο εκει παει
Απαγορευεται το πρωκτικο σεξ κατα τη διαρκεια εγκυμοσυνης !
Απαγορευεται το πρωκτικο σεξ κατα τη διαρκεια εγκυμοσυνης !
ποιός σου το είπε αυτό ?η Midwife στο ιατρείο του GP ?
Οχι ειναι ευρέως γνωστο !
Ενω εσυ κι ο μπαμπινιώτης ειστε κολλητάρια.Απο ιατρικές γνώσεις δε...εσυ και ο House.Σκάσε Αλβανέ ούτε ορθογραφία δεν ξέρεις, πόσο μάλλον τρόπους μετάδοσης λοιμώδων νοσήματων.
Γιατί?θα βγει κωλόπαιδο?Απαγορευεται το πρωκτικο σεξ κατα τη διαρκεια εγκυμοσυνης !
Εσύ πρέπει να είσαι μεγάλος αγάμητος και τρόμπας ..
Γιατί?θα βγει κωλόπαιδο?
το ευρέως όπως λέμε ευρώπρωκτος ?
Γιατί?θα βγει κωλόπαιδο?
Έχει δει ποτέ κανείς γεννα από κοντά;για κάποιο λόγο όταν μ λέει κάποια γκόμενα ότι έχει παιδιά χάνω το ερωτικό μου ενδιαφέρον..πόσο μάλλον να είναι έγκυος κάποια.ο λόγος είναι ότι είχα δει γεννά σε βίντεο ,αν και είναι ένα θαύμα υποσυνείδητα μου έρχεται στο μυαλό.
δεν είμαι ..αν και έχω κοπέλα και το πάμε σοβαρά .θέλω ένα παιδί αλλά έχω συζητήσει το θέμα :-Dτο θέμα είναι ότι σίγουρα θα δυσκολευτω να δω ερωτικά κάποια .ειδικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν παίζει:-Dλολ να φανταστω οτι δεν εισαι παντρεμενος δεν εχεις παιδια κ ουτε προκειται να κανεις ποτε!
δεν είμαι ..αν και έχω κοπέλα και το πάμε σοβαρά .θέλω ένα παιδί αλλά έχω συζητήσει το θέμα :-Dτο θέμα είναι ότι σίγουρα θα δυσκολευτω να δω ερωτικά κάποια .ειδικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν παίζει:-D