Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.608
Πόντοι
29.667
Εαν δεν εισαι παιχτης και δεν το εχεις γενικα με τις γυναικες, απο το να πας με χοντρη ή κανα μπαζο και να καθεσαι και να παρακαλας και να τους ανεβαζεις τον εγωισμο (γιατι στην ουσια αυτο θα κανεις αφου δεν το εχεις) πηγαινε στα εργαζομενα κοριτσια, διαβασε απο εδω κριτικες και κανε την επιλογη σου.

Πηγαινε και σε ψυχολογο να σε βοηθησει γενικοτερα με θεματα αυτοπεποιθησης και οτι αλλο εχεις μεσα σου και σε καταπιεζει-φρεναρει.

Οσο τα αφηνεις αυτα θα τα βρεις τεραστια μετα οταν θα εχεις παει 30. Καθαρισε τα απο τωρα και ζησε τη ζωη σου σαν αντρας.

Παλικάρια τον συγκεκριμένο τύπο τον είχα βοηθήσει αρχές του Γενάρη μέσω π.μ.
Με ρωτούσε για ποια κοπέλα να πάρει σε ξενοδοχείο και αν πρέπει να της πει από το τηλέφωνο ότι είναι παρθένος και ότι μπορεί να χύσει μέσα σε ένα λεπτό. Ανταλλάξαμε κάμποσα μηνύματα και μου είπε ότι ήταν τελειώσει την εξεταστική θα πάρει την Νάντια και ότι θα ανέβαζε κριτική,αλλά από ότι βλέπω το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει στα φόρουμ και να αναλώνεται σε ερωτήσεις τέτοιου τύπου!!!!
Άρα,όποιος βαριέται να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Με ρωτούσε για ποια κοπέλα να πάρει σε ξενοδοχείο και αν πρέπει να της πει από το τηλέφωνο ότι είναι παρθένος και ότι μπορεί να χύσει μέσα σε ένα λεπτό. Ανταλλάξαμε κάμποσα μηνύματα και μου είπε ότι ήταν τελειώσει την εξεταστική θα πάρει την Νάντια και ότι θα ανέβαζε κριτική,αλλά από ότι βλέπω το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει στα φόρουμ και να αναλώνεται σε ερωτήσεις τέτοιου τύπου!!!!

Για τον Σαββιδη λες;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

JohnParthenos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
2
Πόντοι
0

Το μήνυμα που παρέθεσες ήταν απάντηση σε δικό μου σχόλιο, οπότε υποθέτω αναφέρεσαι σε μένα όταν λες "τον συγκεκριμένο τύπο τον είχα βοηθήσει". Ο μόνος λόγος που απαντώ είναι για να σε διορθώσω, μιας και εμείς οι δύο δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ πμ. Μάλλον μπέρδεψες τα ονόματα.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.608
Πόντοι
29.667
Το μήνυμα που παρέθεσες ήταν απάντηση σε δικό μου σχόλιο, οπότε υποθέτω αναφέρεσαι σε μένα όταν λες "τον συγκεκριμένο τύπο τον είχα βοηθήσει". Ο μόνος λόγος που απαντώ είναι για να σε διορθώσω, μιας και εμείς οι δύο δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ πμ. Μάλλον μπέρδεψες τα ονόματα.

Παρθένε έχεις δίκιο. Μπερδεύτηκα με τις παρθενίες .Αλλον παρθένο είχα βοηθήσει (μπήκα τώρα στα μηνύματα μου και είδα ότι είναι άλλο όνομα)και είχε πει ότι θα κάνει συνάντηση με κάποια κυρία και οτι θα ανέβαζε κριτική.Και μόλις είδα αυτό που έγραψες λέω ότι μας κοροϊδεύεις γιατι όπως είπες μπέρδεψα τα ονόματα!!!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Από αγαμια καλύτερο το γαμησι  :heavymetalbig:

Dakota johnson

Call-Girl
Εγγρ.
13 Ιουλ 2018
Like
1.734
καλημερα σας,
οι χοντρές είναι ένα πρώτης τάξεως stepping stone για να χτίσετε αυτοπεποίθηση και να ασχοληθείτε στο μελλον με πιο θελκτικά θήλεα, πιο ωραία μουνιά.
Γνώμη μου είναι να ξεκωλιάσετε την φάκλα..Βγάλτε γούστα,δείρτε,γαμήστε,φτύστε,κατουρήστε..απαξιώστε.Τιμωρήστε την, σκεφτείτε ότι σε ενα παράλληλο σύμπαν η εν λόγω φάκλα,δεν ειναι φάκλα, άλλα μια πρωτης τάξεως μουνάρα που σας απαξιώνει, δεν σας δίνει σημασία και δεν σας κάθετε....
you get the picture

Υγιαίνετε.
σοβαρά ρε φίλε; πόσα κόμπλεξ παίζει να κουβαλάς για να το κάνεις αυτό;κ να βγάλεις τα σκουπίδια της ψυχής σου σ' έναν άνθρωπο που εκείνη την ώρα σου δίνει καύλα;; πραγματικά εμετός είστε μερικοί!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Σβησε αυτο που εγραψες για εμενα, δεν ισχυει.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Δεν μπορω να πω αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις αλλα μερικες φορες που το επιχειρησα ειχα θεμα στο να κυκλοφορησω μαζι της ... δλδ να πας για ενα καφε-ποτο να την βαλεις στο αμαξι ... να πατε καπου...

Τελευαταια που εκανα τετοιο κασκαντεριλικι πηγα σε ενα ακυρο καφε μπαρ στο καλαμακι και ειχε 2 μωρα μεσα σερβιτορες ειχα παθει σοκ και λεω ποπο τι θα σκεφτονται για μενα τωρα ... κατι τετοια κουλα με πιανουν ...

apalefta

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
75
Πόντοι
0
Κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν πέρασες από το μυαλό τους......

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Δεν μπορω να πω αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις αλλα μερικες φορες που το επιχειρησα ειχα θεμα στο να κυκλοφορησω μαζι της ... δλδ να πας για ενα καφε-ποτο να την βαλεις στο αμαξι ... να πατε καπου...

Τελευαταια που εκανα τετοιο κασκαντεριλικι πηγα σε ενα ακυρο καφε μπαρ στο καλαμακι και ειχε 2 μωρα μεσα σερβιτορες ειχα παθει σοκ και λεω ποπο τι θα σκεφτονται για μενα τωρα ... κατι τετοια κουλα με πιανουν ...

Τι θα πει ο κοσμος....
καποτε πρεπει να ξεπεραστουν αυτα τα ταμπου...

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Οι χοντρές μυρίζουν.
Πρέπει να απαγορευτεί δια νόμου.

max1199

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Like
81
Πόντοι
0
Τις  καλυτερες  πιπες  τις  εχω  παρει  απο  χοντρη 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τις  καλυτερες  πιπες  τις  εχω  παρει  απο  χοντρη 
Once you go fat, you never go back...
URL]]

Xios

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
5
Πόντοι
0
καλημερα σας,
οι χοντρές είναι ένα πρώτης τάξεως stepping stone για να χτίσετε αυτοπεποίθηση και να ασχοληθείτε στο μελλον με πιο θελκτικά θήλεα, πιο ωραία μουνιά.
Γνώμη μου είναι να ξεκωλιάσετε την φάκλα..Βγάλτε γούστα,δείρτε,γαμήστε,φτύστε,κατουρήστε..απαξιώστε.Τιμωρήστε την, σκεφτείτε ότι σε ενα παράλληλο σύμπαν η εν λόγω φάκλα,δεν ειναι φάκλα, άλλα μια πρωτης τάξεως μουνάρα που σας απαξιώνει, δεν σας δίνει σημασία και δεν σας κάθετε....
you get the picture

Υγιαίνετε.

σοβαρά ρε φίλε; πόσα κόμπλεξ παίζει να κουβαλάς για να το κάνεις αυτό;κ να βγάλεις τα σκουπίδια της ψυχής σου σ' έναν άνθρωπο που εκείνη την ώρα σου δίνει καύλα;; πραγματικά εμετός είστε μερικοί!!!

Για το τελευταίο που γράφει ο πιο πάνω έχεις δίκιο...δείχνει κόμπλεξ.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως από τις λίγες εμπειρίες που είχα με χοντρά κορίτσια (4-5) ,οι περισσότερες ήταν πολύ υποτακτικές.

Ειδικά η μία καύλωνε απίστευτα με το ξεφτίλισμα...ξυλο...φτυσιμο..βρίσιμο..κατούρημα... έχυνε σαν τρελή.

Επίσης γενικώς 5/5 καλές πίπες.

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:
Δοκιμασε να πηδηξεις την Χατζη εαν σου αρεσουν οι χοντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom