βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Θα χόρευε στον γάμο και ίδρωσε, νταξ σιγά τα ωά... Θα φρεσκαριζόταν πριν τοΑμα ηταν χοντρή, μύριζε κιολας τότε αστα να πανε...
Θα χόρευε στον γάμο και ίδρωσε, νταξ σιγά τα ωά... Θα φρεσκαριζόταν πριν τοΑμα ηταν χοντρή, μύριζε κιολας τότε αστα να πανε...
Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:
Κάτσε, ρε τύπε, αφού είχες ξαναπάει με δυο παχουλομάνουλα κι έφαγες καλά, το τρίτο γιατί σε χάλασε;
Ό,τι να ναι..Εγώ πάντως τα καλύτερα γαμησια τα έχω κάνει με χοντρουλες και γενικότερα με όχι πολύ όμορφες γκόμενες.
Κάποιοι με έλεγαν σαβουρογαμη αλλά ήταν περισσότεροι με το πουλί στο χέρι.Αλλωστε αν η γκομενα εχει μεγάλο βυζι , έχει μεγάλο βυζι τέλος ....δεν πάει να είναι ....
Εγω γνωρισα μια χονδρη απο το ΜΑΜΒΑ που μιλουσαμε αρκετο καιρο και αν και δεν ειναι καθολου του γουστου μου η χονδρες εκανε τρελο γαμησι πηγαμε σε ξενοδοχειο 3 φορες και μετα την μπλοκαρα γιατι ελεγα στον εαυτο μου θεε μου ποσο χαμηλα επεσα
σωστοςΌ,τι να ναι..
Εννοείται θα μείνω με το πουλί στο χέρι αν η άλλη δε μου αρέσει. Οι χαζοί είστε εσείς που γαμάτε ό,τι σας κάτσει απλά για να γαμήσετε. Συν ότι χαλάτε και την πιάτσα.
σκέψου τώρα μήνα Αύγουστο βράδυ με 30 plus βαθμούς έξω και να μυρίζει κρεατίλα και ιδρωτίλα η άλλη.
Bοναπάρτη ρε γαμώτο... Τώρα τη βοναπαίρνει άλλος...Οι αδυναμίες του Ναπολέοντα!
O Nαπολέοντας είχε αδυναμία στον ερωτικό… ιδρώτα, αναφέρει η ανθρωπολόγος Έλεν Φίσερ. Kάποτε, ο Bοναπάρτης έγραψε στην πολυαγαπημένη του Zοζεφίνα: «Θα έλθω στο Παρίσι αύριο το απόγευμα. Mην πλυθείς».
Αν δε σου αρέσει τι τη τυραννας ρε φιλε? Δε σου καθεται αλλη??!!!
Να ξέρεις εσυ και καθε κομπλεξικος οτι οπως συμπεριφέρεσαι εσυ σε άλλους, θα φτασει μια εποχή που θα συμπεριφέρονται σε εσενα. Νομός απαράβατος
Ικανοποιούνται εύκολα οι χοντρές; Οι έμπειροι ας φωτίσουν τους άπειρους
τσον παρθενε σου εχει περασει απο το μυαλο να παρεις ενα μπλε χαρτονομισμα των 20 ευρω, να πας ενα ησυχο απογευματακι για πουρδελοτσαρκα με καποιον φιλαρακο σου η και μονος σου στη φυλης, και να γαμησεις ενα 25χρονο ρωσιδακι η ουκρανακι;Νομίζω για τα πράτα μου βήματα, κάποια λίγο πιο εύκολη θα είναι καλύτερος στόχος. Αν πάω κατευθείαν στιςς δύσκολες με βλέπω να φτάνω τα 25 αγάμητος. Είμαι ήδη αρκετά μεγάλος για παρθένος
Νομίζω για τα πράτα μου βήματα, κάποια λίγο πιο εύκολη θα είναι καλύτερος στόχος. Αν πάω κατευθείαν στιςς δύσκολες με βλέπω να φτάνω τα 25 αγάμητος. Είμαι ήδη αρκετά μεγάλος για παρθένος
τσον παρθενε σου εχει περασει απο το μυαλο να παρεις ενα μπλε χαρτονομισμα των 20 ευρω, να πας ενα ησυχο απογευματακι για πουρδελοτσαρκα με καποιον φιλαρακο σου η και μονος σου στη φυλης, και να γαμησεις ενα 25χρονο ρωσιδακι η ουκρανακι;
γιατι καθεσαι και περιμενεις ποια ελλεεινιδα χοντρη θα σου κανει τη χαρη;