Εγώ απ τις έξι απλήρωτες που έχω γαμησει στην ζωή μου,οι τρείς ήτανε χοντρές.Η μια χοντρή με κακόγουστο στυλ ντυσίματος, οπότε και έγινε ουαν ναϊτ σταντ φάση,η δεύτερη γαμω τα τυπακια,σαν φιλαράκια που γαμιομασταν ήταν και η τρίτη πολύ χοντρή, με απίστευτα μάτια τύπου χάσκυ και μαλλί που μόνο που το άγγιζα, πρωτόγνωρο βίτσιο για μένα, έχυνα.Μ αυτή θα μπορούσα να το κράταγα αλλά τρελό πρήξιμο-ανασφαλης.
Εγώ που ήμουν κατά στο να χει η άλλη δέκα γραμμάρια πάνω απ το κανονικό της βάρος.
Γαματε παιδιά ότι βρεθεί και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει.Οι χοντρές γυναίκες κολλητών μου είναι τα καλύτερα κορίτσια,τους βλέπω και τους χαίρομαι με την επικοινωνία που χουν,οι πιο αδύνατες κ εμφανίσιμες είναι για κλωτσιές, ανοίγουν το στόμα κ φεύγουν ρουκέτες.
Αρκεί να μην είναι τοοοοοσο χοντρή σε βαθμό κακουργηματος, όπως επίσης να μην τρώει σαν ζώο, απλά να μην ήταν τυχερή με τον μεταβολισμό της.Εαν είναι να βγαίνουμε κ να θέλει να φάει τα πάντα, τότε είναι άσχημο.
Προς τιμήν των κοριτσιών που γάμησα, απλά δεν τις έκατσε με τον μεταβολισμό και στο τέλος το κάναν απόλαυση.Περισσοτερο το πιοτό
παρά μασαμπουκωμα