βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_017.gif[/img[/URL]]
[/quote]ηρωας :dunno:
Tσ τσ τσ ήρωας είναι αυτός που κάνει κάτι απαίσιο ρε...
στη κατηγορια 100+ πιστεψε με εισαι ηρωαςTσ τσ τσ ήρωας είναι αυτός που κάνει κάτι απαίσιο ρε...
Ηρωισμός είναι να πας με οστεοφυλάκιο κι όχι με παχουλομάνουλο!
Ένας τίμιος βυζοπαλαιστής είμαι...στη κατηγορια 100+ πιστεψε με εισαι ηρωας
καλα τα λες.όπως λέει κι ο Κοντοπίδης: αν δεν μπαζώσεις, δε χτίζεις
Έχω πάρει 1,5 κιλό από τότε...καλα τα λες.
αμα δεις τον βυζο και τον φερεις στο μυαλο σου να παλευει με 100+ ελα να μου τα ξαναπεις.
h kardasian δηλαδη δε σου κανει?Ωραία γιατί μου αρέσουν.
Το πιο βασικό σε κάποια υπερβαρη είναι το πρόσωπο. Αυτό μπορεί να καλύψει τις οποιες σωματικές αδυναμίες. Αντίθετα προσωπικά κάποια που μπορεί να χει σωματαρα αν δεν βλέπεται στο πρόσωπο δεν μου βγαίνει να κάνω κατι.. Βέβαια γούστα είναι αυτά...
και η παπαριζου νταρντανα δεν ειναι?Μερικές φορές δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση. Είναι και τι σου βγάζει η κάθε γκόμενα. Μπορεί να είναι χοντρή αλλά να σε φτιάχνει εγγεφαλικά και να θέλεις να την σκίζεις συνέχεια!
Εκτός του "χοντρή" ή οχι, νομίζω οτι λίγο πολύ σε ολους μας εχει τύχει να φάμε μεγαλο σκάλωμα με μια μέτρια γκόμενα. Μονο και μονο επειδή για τον α,β λόγο μας εφτιαχνε τρελά!
Το πιο βασικό σε κάποια υπερβαρη είναι το πρόσωπο. Αυτό μπορεί να καλύψει τις οποιες σωματικές αδυναμίες. Αντίθετα προσωπικά κάποια που μπορεί να χει σωματαρα αν δεν βλέπεται στο πρόσωπο δεν μου βγαίνει να κάνω κατι.. Βέβαια γούστα είναι αυτά...
τι να το κάνεις και αυτό δεν αρκεί, γιατί ήμαστε κυρίως οπτικοί τύποι οι άντρες. Οπότε εάν το 90% είναι χάλια δύσκολα μετά να κάνει κούκου το εργαλείο. Αυτά βέβαια αλλάζουν εάν έχεις καιρό να γαμήσεις. Φυσικά μια χοντρή δεν μπορεί για λόγους εργονομίας να γαμηθεί πολύ καλά, ούτε πάνω σου να ανέβει ούτε πολλά πολλά να κάνεις.Το πιο βασικό σε κάποια υπερβαρη είναι το πρόσωπο. Αυτό μπορεί να καλύψει τις οποιες σωματικές αδυναμίες. Αντίθετα προσωπικά κάποια που μπορεί να χει σωματαρα αν δεν βλέπεται στο πρόσωπο δεν μου βγαίνει να κάνω κατι.. Βέβαια γούστα είναι αυτά...
κατά βάση είναι γυναίκες με έντονη προσωπικότητα ( ίσως και λόγω βάρους θα έλεγα και δε το λέω για να θίξω κάποια, κ εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω.) Οι οποίες θέλουν να πάρει ο άλλος το πάνω χέρι στο κρεβάτι, γιατί στη ζωή τους έχουν μάθει να έχουν τον έλεγχο, κυρίως για να κοντρολαρουν και κάποια ζώα απ' όποια δέχονται επίθεση και ρατσιστικά σχόλια για το βάρος τους. Πρέπει να έχει πολλά gats για να ανταπεξέλθει.. ευτυχώς έχει αρχίσει να αλλάζει αυτό το σκηνικό σιγά σιγά. Κ αυτό φαίνεται ακόμη και απ' τα ρούχα.Παλαιοτερα,μια γυναίκα με έξτρα βάρος δε μπορούσε να βρει όμορφα κ κομψά ρούχα.. τώρα πλέον έχουν υπάρξει και μοντέλα plus size. Όταν ο καθένας αποδεχτεί τον εαυτό του όμως όπως είναι θα μπορέσει να αποδεχτεί και τους γύρω του. Αυτό για μένα είναι το πρόβλημα.Για το τελευταίο που γράφει ο πιο πάνω έχεις δίκιο...δείχνει κόμπλεξ.
Η αλήθεια βέβαια είναι πως από τις λίγες εμπειρίες που είχα με χοντρά κορίτσια (4-5) ,οι περισσότερες ήταν πολύ υποτακτικές.
Ειδικά η μία καύλωνε απίστευτα με το ξεφτίλισμα...ξυλο...φτυσιμο..βρίσιμο..κατούρημα... έχυνε σαν τρελή.
Επίσης γενικώς 5/5 καλές πίπες.