acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Κάντε σεξ με ότι σας ΚΑΤΣΕΙ φτιάχνει στο μυαλό... Τα υπόλοιπα είναι λεπτομεριες....
στο διορθωσα
Κάντε σεξ με ότι σας ΚΑΤΣΕΙ φτιάχνει στο μυαλό... Τα υπόλοιπα είναι λεπτομεριες....
Όποιος τύπος συμβιβάζεται με χοντρή απλά γιατί έχει καιρό να γαμήσει, για μένα είναι κατάπτυστος.
Γιατί να γίνεις παρίας και να αφήσεις τους λίγους να τρώνε από την πίτα με τις μουνάρες;
Μακριά οί κοκκαλιάρες άπό έδώ...
Λίγα κιλάκια παραπάνω δέν μέ χαλάμε, έξαρτάται βέβαια καί πού είναι, πάντως κοκκαλιάρες, όχι...
Οοοοοοοοοοοοχι...
Φίλε εγώ που είμαι φουλ γυμνασμένος και είμαι σόλο μύες, της ρίχνω δεκάποντο σε ύψος και με ρίχνει σε κιλά. Για τη δική μου αισθητική χοντρούλα είναι. Γιατί θεωρητικά δε μιλάμε για αρσιβαρίστρια ή αθλήτρια της σφύρας. Όχι απωθητική βέβαια γιατί αρκετές τινάζουν την μπάνκα στον αέρα με τα κιλά τους κι όλες στα μικράτα τους ήταν αθλήτριες της ρυθμικής αλλά κάτι έτυχε και τα λοιπα και τα λοιπά.....Δεν ξερω ρε τύπε, εδω καποιοι λενε χοντρες κοπελες με υψος 1,65 και 75 κιλα.
τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει με μια ευσωμη κοπελα που ειχα γνωρισει και απλα γαμιομασταν μια στο τοσο αλλα για πολλους μηνες. αξεχαστο ηθελε πουτσα σαν τρελη!
Γνωρισα χοντρη πολυ χοντρη απο το τσατ και μου πηρε πιπα μεσα στο αμαξι. Να το ξανακανω?
Αφού έριξες τα στάνταρ σου στον πάτο μία φορα θα το κάνεις και δεύτερη.Γνωρισα χοντρη πολυ χοντρη απο το τσατ και μου πηρε πιπα μεσα στο αμαξι. Να το ξανακανω?
χοντρουλες forever!τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει με μια ευσωμη κοπελα που ειχα γνωρισει και απλα γαμιομασταν μια στο τοσο αλλα για πολλους μηνες. αξεχαστο ηθελε πουτσα σαν τρελη!
Πανω ή κατω απο 150 κιλα ηταν τυπε :S :S :S
70 κιλα σε 1.70 δεν την λες χοντρη.καμια 70αρα κιλα με υψος 1.70. βεβαια 10 κιλα παιζει να ηταν οι βυζαρες της
Κάτσε, ρε τύπε, αφού είχες ξαναπάει με δυο παχουλομάνουλα κι έφαγες καλά, το τρίτο γιατί σε χάλασε;μάγκες ακούστε ιστορία.είχα πάει άλλες 2 φορές με πολύ χοντρή πέρσι και έκανα καλό σεξ.
Βρίσκω μια άλλη τον Αυγουστο που είχα αγαμίες μεγάλες απο ινστα και απο φώτο φενόταν καλή(φυσικά δε είχε σώματος). κανονίζουμε να πάω να τη παρω το βραδυ που ηταν σε ενα γαμο για να παμε σπιτι μου.
για πότε το μετάνιωσα που δεν εφυγα καρφι με το αμαξι και την πηρα μαζι μου δε μπορειτε να φανταστειτε.μιλάμε για πολλά κιλά σίγουρα 100 plus και μύριζε ιδρωτίλα και κρεατίλα!!!!!
Κάτσε, ρε τύπε, αφού είχες ξαναπάει με δυο παχουλομάνουλα κι έφαγες καλά, το τρίτο γιατί σε χάλασε;