txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 496
Την ξεσκισες τυπε :S :S :S
της εκανε ερωτα τυπε :S :S
Την ξεσκισες τυπε :S :S :S
ειπαμε χοντρη αλλα οχι και ετσι...χαχαχαΤην ξεσκισες τυπε :S :S :S
Μαυτα που εχω βιωσει απο κολητο φιλο που γαμουσε καποτε μια χοντρη και οταν μιλαμε χοντρη μιλαμε για αισχος οταν αυτη εφυγε απο το χωριο και την ξαναειδαμε μετα απο χρονια ειχε αδυνατισει πολυ κυκλοφορουσε στην τριχα και τον φιλο μου που την ξεμουνιαζε για χρονια και εσβηνε της καυλες της ουτε γυρισε να τον δει λες και δεν τον ηξερε.Ψιλομυτα και σκατοψυχη καμια σχεση με αυτη που ηταν καποτε.Το περνουν πανω τους και νομιζουν πως μετα ειναι οι απλησιαστες θεες.Δεν λεω πως ολες ειναι ετσι αλλα αυτη η πατσαβουρα ηταν και παραηταν.Οι χοντρες που αδυνατιζουν, το παιρνουν πανω τους ψυχολογικα;
ή κρατουν χαμηλο προφιλ απο τα χρονια που ηταν χοντρες και δεν τις κοιταζε ανθρωπος;
Δεν φταινε οι χοντρες.Μαυτα που εχω βιωσει απο κολητο φιλο που γαμουσε καποτε μια χοντρη και οταν μιλαμε χοντρη μιλαμε για αισχος οταν αυτη εφυγε απο το χωριο και την ξαναειδαμε μετα απο χρονια ειχε αδυνατισει πολυ κυκλοφορουσε στην τριχα και τον φιλο μου που την ξεμουνιαζε για χρονια και εσβηνε της καυλες της ουτε γυρισε να τον δει λες και δεν τον ηξερε.Ψιλομυτα και σκατοψυχη καμια σχεση με αυτη που ηταν καποτε.Το περνουν πανω τους και νομιζουν πως μετα ειναι οι απλησιαστες θεες.Δεν λεω πως ολες ειναι ετσι αλλα αυτη η πατσαβουρα ηταν και παραηταν.
δεν εχει να κανει με το ότι ητανε πρωην χοντρη και με λεπτες που εχεις χωρισει το ιδιο μπορει να συμβει, γενικα οι χοντρες είναι πιο καλοψυχες το ιδιο και οι πρωην χοντρες από τις υπολοιπες εμφανσιμες, είναι σαν τους ανθρώπους που εχουν ένα σοβαρο πρόβλημα υγειας ή περασαν ένα πρόβλημα υγειας, πχ έναν καρκινο, τα βλεπουν τα πραγματα πιο φιλοσοφημένα, κανουν αγαθοεργιες, εθελοντισμο κλπ.Μαυτα που εχω βιωσει απο κολητο φιλο που γαμουσε καποτε μια χοντρη και οταν μιλαμε χοντρη μιλαμε για αισχος οταν αυτη εφυγε απο το χωριο και την ξαναειδαμε μετα απο χρονια ειχε αδυνατισει πολυ κυκλοφορουσε στην τριχα και τον φιλο μου που την ξεμουνιαζε για χρονια και εσβηνε της καυλες της ουτε γυρισε να τον δει λες και δεν τον ηξερε.Ψιλομυτα και σκατοψυχη καμια σχεση με αυτη που ηταν καποτε.Το περνουν πανω τους και νομιζουν πως μετα ειναι οι απλησιαστες θεες.Δεν λεω πως ολες ειναι ετσι αλλα αυτη η πατσαβουρα ηταν και παραηταν.
Φιλος ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες.Η συγκεκριμενη τυπισα με τον φιλο μου ηταν μελι γαλα και αυτη γουσταρε και ο αλλος γουσταρε περνουσαν καλα πως να το κανουμε και χωρισαν καθαρα λογο αποστασης γιατι κανενας δεν ηθελε να συναντιουνται μια φορα το τετραμηνο πχ δεν χωρισαν ασχημα η με καποιον τσακωμο και μαλιστα ειχαν και μια επικοινωνια μετα .Ε χρονια μετα που εμφανιστηκε στα μερη ξανα μονη ουτε με γκομενο ουτε τιποτα και αδυνατισε και γενικα εγινε πολυ πιο εμφανισιμη καλα καλα δεν γυρισε ουτε να τον δει οταν την χαιρετησε και απλα πηγε να της πει τι κανει πως περναει κλπ.Ειχε ενα υφακι σαν να ελεγε δε μας παρατας και συ ρε μαλακα ενταξει τοτε εκανα την δουλεια μου τωρα σιγα μην κατσω να ασχοληθω μαζι σου.Τελως παντων οπως ειπα ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες γιατι και γω ετυχα σε καποια παρομοια περιπου περιπτωση και η γκομενα καμια σχεση με αυτη που περιγραφω.δεν εχει να κανει με το ότι ητανε πρωην χοντρη και με λεπτες που εχεις χωρισει το ιδιο μπορει να συμβει, γενικα οι χοντρες είναι πιο καλοψυχες το ιδιο και οι πρωην χοντρες από τις υπολοιπες εμφανσιμες, είναι σαν τους ανθρώπους που εχουν ένα σοβαρο πρόβλημα υγειας ή περασαν ένα πρόβλημα υγειας, πχ έναν καρκινο, τα βλεπουν τα πραγματα πιο φιλοσοφημένα, κανουν αγαθοεργιες, εθελοντισμο κλπ.
δηλαδή τι περιμενες να εχεις τσακωθεί με καποια και μετα από καιρο να σε φιλαει σταυρωτα στο δρομο?
ή να εχει γκομενο ή συζυγο και να σταματάει στο δρομο για να χαριεντιζεται με έναν πρωην γκομενο?
ενταξει δεν ειμαστε τοσο ευρωπαιοι, εχουμε λιγο ισλαμ στην νοοτροπια μας ακομα.
Οι χοντρές το δίνουν και καταλαβαίνει στο σεξ. Είναι πολύ ορεξάτες και πολύ πρόστυχες.
Σωστά δεν επαναπαύονται στην εμφάνιση και δίνουν το κάτι παραπάνω.Οι 'χοντρές' η μάλλον γεματούλες 'η αφράτες είναι πολλύ καυλιάρες,πιό πρόστυχες και πιό ανοιχτές σε kinky φάσεις θα έλεγα !!
Πεστα ρε αρχονταόταν σμπρώχνω θελω να ακούω πλάτς πλάτς όχι κράκ κράκ
κατά μεσο ορο οι χοντρες συμπεριφερονται καλυτερα γιατι εχουν κομπλεξ κατωτερότητας και λαιμαργια στο σεξ.οι χοντρες γαμιουντε καλυτερα, ειναι καλοψυχες και @@ μπλε!
το ιδιο με τις υπολοιπες ειναι, δεν εχει να κανει με τα κιλα, στον ανθρωπο ειναι.
μπορει να ξεφτυλιζεται στο σεξ, μπορει να ειναι και καρχια...
περιγραφεις την γνωστη υπερβαρη μου φαινεται. χαχαχαχακατά μεσο ορο οι χοντρες συμπεριφερονται καλυτερα γιατι εχουν κομπλεξ κατωτερότητας και λαιμαργια στο σεξ.
δηλαδή είναι πιο υποτακτικες , υπάκουες, δινουν πιο ευκολα κωλο, υποσυνείδητα ξερουν ποτι τους κανεις χαρη που της γαμας ετσι όπως είναι οποτε κανουν τα παντα για να σε ευχαριστησουν. μαλλον εχεις μικρο δειγμα από χοντρες.