Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία WACK34 για Μαριαλένα

• Like
Αντιδράσεις: wack34

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.641
Πόντοι
2.256
Απευθύνομαι σε αυτούς τους 17 που μου έστειλαν pm (χθες και σήμερα) σχετικά με την Τέα.

Μάθετε να ξεχωρίζετε τα σημεία στίξης.  Όταν σε μια πρόταση βλέπετε το ";" είναι το σύμβολο της ερώτησης.
Όπερ και σημαίνει ότι κι εγώ στην προηγούμενη ανάρτησή μου, ρωτάω κάποιον άλλον για να μάθω πληροφορίες για την Τέα.

Μη μου στέλνετε pm για να σας πω λεπτομέρειες, περι προγράμματος τιμής κλπ κλπ γιατί πολύ απλά δεν ξέρω να σας απαντήσω. Και μη μου στέλνετε pm με greeklish, Θα διαγράφονται επιτόπου χωρίς απάντηση.

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
το heaven massage το χει δοκιμασει κανεις? εχει 2 καλες..ρωτησα βεβαια τιμη για μια ωρα μασαζ και μου πανε 130 ευρω..γελουσα για μια ωρα

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Εγώ έκανα με τη Ρία από Deluxe και τα χέρια της δεν υπάρχουν έτσι!πολύ καλή μασέρ με επαγγελματική τεχνική.
Και πολύ ωραίος τύπος σα γυναίκα.Εμφανιση πολύ καλή.Αξιζει

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.961
Πόντοι
456
Εγώ έκανα με τη Ρία από Deluxe και τα χέρια της δεν υπάρχουν έτσι!πολύ καλή μασέρ με επαγγελματική τεχνική.
ρια εννοεις βαλε-ρια ?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.961
Πόντοι
456
εχει κανεις φωτο της ? γιατι δεν μου εχουν στειλει καμμια ρια

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
εχει γίνει ξανά αναφορά για Ρια από deluxe και όντως είναι φανταστικό άτομο φοβερό μασαζ άνετη χωρίς πετσέτα κτλ..είναι από τα γκανιαν του deluxe massage αναμφίβολα και ας έχει κρεβάτι!!δεν σημαίνει ότι οποία έχει κρεβάτι δεν είναι αυτό που ψάχνουμε...είναι λάθος αυτή η κριτική και αποπροσανατολίζει...όπως και η κριτική για Αλεξανδρα από yourmassage  επισης...εκτός από πολύ ωραίο αδύνατο κορμάκι κάνει καλο μασαζ και ανήκει στη γκάμα των θεραπεύτρια ν που πρέπει κάποιος μασαζακιας να δοκιμάσει!!!!τεα Ρε παιδιά για τους πολλούς που έστειλαν pm είναι στο επισης φανταστική και φαινετε ότι και το ρόστερ του είναι παρά πολύ δυνατό..αναμένουμε..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.162
Πόντοι
456
εχει γίνει ξανά αναφορά για Ρια από deluxe και όντως είναι φανταστικό άτομο φοβερό μασαζ άνετη χωρίς πετσέτα κτλ..είναι από τα γκανιαν του deluxe massage αναμφίβολα και ας έχει κρεβάτι!!δεν σημαίνει ότι οποία έχει κρεβάτι δεν είναι αυτό που ψάχνουμε...είναι λάθος αυτή η κριτική και αποπροσανατολίζει...όπως και η κριτική για Αλεξανδρα από yourmassage  επισης...εκτός από πολύ ωραίο αδύνατο κορμάκι κάνει καλο μασαζ και ανήκει στη γκάμα των θεραπεύτρια ν που πρέπει κάποιος μασαζακιας να δοκιμάσει!!!!τεα Ρε παιδιά για τους πολλούς που έστειλαν pm είναι στο επισης φανταστική και φαινετε ότι και το ρόστερ του είναι παρά πολύ δυνατό..αναμένουμε..
Η Ρία σε μένα δεν έφερε κρεβάτι ,τζάμπα χάρηκα ,δεν κεράστηκα στο τέλος το καφεδάκι μου αν και το ζήτησα ,κάποιοι λένε ότι κεράστηκαν ,άρα δεν είναι στανταράκι τουλάχιστον

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει κάποιο συναγωνιστή πληροφορίες για τεα από  massagelux.gr
Αξίξει;
Προχωράει σε φουλ;
Παρακαλώ απαντγση και με πμ
Ευχαριστώ!!

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
262
Πόντοι
21
Καλημερα
Σχετικα με Τεα εχω κανει μαζι της 3 ραντεβου περα απο το πρωτο που ηταν μαλλον αναγνωριστικο γτ μολις ειχε ξεκινησει να δουλευει με γραφειο και δεν εγινε τπτ περα απο μασαζ στα επομενα 2 εχω περασει πολυ καλα! Πολυ καλο μασαζ, ξεπλυμα στην ντουζιερα (αυτη δεν ειναι γυμνη φοραει κορμακι κ καθεται απ εξω και σε ξεπλενει) επικοινωνιακη πολυ και γενικα κανει οτι μπορει για περασεις καλα! Σεξ δεν προσφερει και η εκτονωση αν καποιος ειναι πολυ πιεστικος επεισης δεν την προσφερει! (Κατα τα λεγομενα της). Οσον αφορα την εμφανιση οι φωτο μπορει κ να την αδικουν ειναι κοντουλα αδυνατη και εχει χειλαρες.
Για μενα παντως ειναι καλη επιλογη για καποιον που δεν ψαχνει φουλ προγραμμα κ θελει ενα καλο μασαζ με εκτονωση.
Και για να μην παρεξηγηθω ολα αυτα συμβαινουν κατα την γνωμη μου, ακομα κ για την εμφανιση της που ειπα ειναι υποκειμενικη καθαρα η εικονα που εχω .

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.641
Πόντοι
2.256
Καλημερα
Σχετικα με Τεα εχω κανει μαζι της 3 ραντεβου περα απο το πρωτο που ηταν μαλλον αναγνωριστικο γτ μολις ειχε ξεκινησει να δουλευει με γραφειο και δεν εγινε τπτ περα απο μασαζ στα επομενα 2 εχω περασει πολυ καλα! Πολυ καλο μασαζ, ξεπλυμα στην ντουζιερα (αυτη δεν ειναι γυμνη φοραει κορμακι κ καθεται απ εξω και σε ξεπλενει) επικοινωνιακη πολυ και γενικα κανει οτι μπορει για περασεις καλα! Σεξ δεν προσφερει και η εκτονωση αν καποιος ειναι πολυ πιεστικος επεισης δεν την προσφερει! (Κατα τα λεγομενα της). Οσον αφορα την εμφανιση οι φωτο μπορει κ να την αδικουν ειναι κοντουλα αδυνατη και εχει χειλαρες.
Για μενα παντως ειναι καλη επιλογη για καποιον που δεν ψαχνει φουλ προγραμμα κ θελει ενα καλο μασαζ με εκτονωση.
Και για να μην παρεξηγηθω ολα αυτα συμβαινουν κατα την γνωμη μου, ακομα κ για την εμφανιση της που ειπα ειναι υποκειμενικη καθαρα η εικονα που εχω .
Νά'σαι καλα φίλε Γιάννη. Μου έλυσες τις όποιες απορίες είχα για την κοπέλα και το πρόγραμμά της. Ευχαριστώ

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Η Ρία σε μένα δεν έφερε κρεβάτι ,τζάμπα χάρηκα ,δεν κεράστηκα στο τέλος το καφεδάκι μου αν και το ζήτησα ,κάποιοι λένε ότι κεράστηκαν ,άρα δεν είναι στανταράκι τουλάχιστον

Κρίμα για ρια ντελουξ
Δεν την έχω καλέσει ποτέ

Πίστευα φίλε μ ένα φραπέ θα σε κερνουσε για το καλό

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

Deluxe προτεινω

ΣΟΦΙΑ

Χρυσαννα

ΣΑντι Κικη

Χριστιαννα

Δαναη

Αλικη Μιλφ

Εχουν κ νεες κοπελες Νεκταρια /  Ελενα / Αφροδιτη  Αλλα ΔΕΝ Εχω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ακομα ουτε προσωπικη ΕΜπειρια ΑΚομα !!

Φυσικα ειναι τι ψαχνει ο καθενας μας και ποια του Κανει ΚΛΙΚ
ειναι και θεμα γουστου κ Χημειας !

Τα εγραψα Δημοσια γιατι τα Π.Μ εχουν παρει φωτια
και το τελος θα με παρουν για Online Υπαλληλο στο BOurdela.com  axcaxaxaxxaax
αυτή η αφροδίτη απο deluxe έχει τρομερά βυζιά πάντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom