gravitygr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία WACK34 για Μαριαλένα
Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία WACK34 για Μαριαλένα
ρια εννοεις βαλε-ρια ?Εγώ έκανα με τη Ρία από Deluxe και τα χέρια της δεν υπάρχουν έτσι!πολύ καλή μασέρ με επαγγελματική τεχνική.
Και πολύ ωραίος τύπος σα γυναίκα.Εμφανιση πολύ καλή.Αξιζει
ρια εννοεις βαλε-ρια ?
εχει γίνει ξανά αναφορά για Ρια από deluxe και όντως είναι φανταστικό άτομο φοβερό μασαζ άνετη χωρίς πετσέτα κτλ..είναι από τα γκανιαν του deluxe massage αναμφίβολα και ας έχει κρεβάτι!!δεν σημαίνει ότι οποία έχει κρεβάτι δεν είναι αυτό που ψάχνουμε...είναι λάθος αυτή η κριτική και αποπροσανατολίζει...όπως και η κριτική για Αλεξανδρα από yourmassage επισης...εκτός από πολύ ωραίο αδύνατο κορμάκι κάνει καλο μασαζ και ανήκει στη γκάμα των θεραπεύτρια ν που πρέπει κάποιος μασαζακιας να δοκιμάσει!!!!τεα Ρε παιδιά για τους πολλούς που έστειλαν pm είναι στοΕγώ έκανα με τη Ρία από Deluxe και τα χέρια της δεν υπάρχουν έτσι!πολύ καλή μασέρ με επαγγελματική τεχνική.
Και πολύ ωραίος τύπος σα γυναίκα.Εμφανιση πολύ καλή.Αξιζει
Σωστός φίλε μου. Δεν είναι φόρεμα. Μαύρη φούστα στενή και άσπρο μπλουζάκι τιραντέ...Μαυρο φορεμα ή μαυρη φουστα και απο πανω ενα ασπρο μπλουζακι ?
εχει κανεις φωτο της ? γιατι δεν μου εχουν στειλει καμμια ρια
Η Ρία σε μένα δεν έφερε κρεβάτι ,τζάμπα χάρηκα ,δεν κεράστηκα στο τέλος το καφεδάκι μου αν και το ζήτησα ,κάποιοι λένε ότι κεράστηκαν ,άρα δεν είναι στανταράκι τουλάχιστονεχει γίνει ξανά αναφορά για Ρια από deluxe και όντως είναι φανταστικό άτομο φοβερό μασαζ άνετη χωρίς πετσέτα κτλ..είναι από τα γκανιαν του deluxe massage αναμφίβολα και ας έχει κρεβάτι!!δεν σημαίνει ότι οποία έχει κρεβάτι δεν είναι αυτό που ψάχνουμε...είναι λάθος αυτή η κριτική και αποπροσανατολίζει...όπως και η κριτική για Αλεξανδρα από yourmassage επισης...εκτός από πολύ ωραίο αδύνατο κορμάκι κάνει καλο μασαζ και ανήκει στη γκάμα των θεραπεύτρια ν που πρέπει κάποιος μασαζακιας να δοκιμάσει!!!!τεα Ρε παιδιά για τους πολλούς που έστειλαν pm είναι στοεπισης φανταστική και φαινετε ότι και το ρόστερ του είναι παρά πολύ δυνατό..αναμένουμε..Μασάζ κατ οίκον - Αθήνα - Μύκονο - Μασάζ στο σπίτι - Massage Lux
Μασάζ κατ οίκον ή στον επιθυμητό χώρο σε Αθήνα και Μύκονο από επαγγελματίες θεραπεύτριες με σπουδές σε όλες τις τεχνικές του μασάζ.massagelux.gr
Νά'σαι καλα φίλε Γιάννη. Μου έλυσες τις όποιες απορίες είχα για την κοπέλα και το πρόγραμμά της. ΕυχαριστώΚαλημερα
Σχετικα με Τεα εχω κανει μαζι της 3 ραντεβου περα απο το πρωτο που ηταν μαλλον αναγνωριστικο γτ μολις ειχε ξεκινησει να δουλευει με γραφειο και δεν εγινε τπτ περα απο μασαζ στα επομενα 2 εχω περασει πολυ καλα! Πολυ καλο μασαζ, ξεπλυμα στην ντουζιερα (αυτη δεν ειναι γυμνη φοραει κορμακι κ καθεται απ εξω και σε ξεπλενει) επικοινωνιακη πολυ και γενικα κανει οτι μπορει για περασεις καλα! Σεξ δεν προσφερει και η εκτονωση αν καποιος ειναι πολυ πιεστικος επεισης δεν την προσφερει! (Κατα τα λεγομενα της). Οσον αφορα την εμφανιση οι φωτο μπορει κ να την αδικουν ειναι κοντουλα αδυνατη και εχει χειλαρες.
Για μενα παντως ειναι καλη επιλογη για καποιον που δεν ψαχνει φουλ προγραμμα κ θελει ενα καλο μασαζ με εκτονωση.
Και για να μην παρεξηγηθω ολα αυτα συμβαινουν κατα την γνωμη μου, ακομα κ για την εμφανιση της που ειπα ειναι υποκειμενικη καθαρα η εικονα που εχω .
Η Ρία σε μένα δεν έφερε κρεβάτι ,τζάμπα χάρηκα ,δεν κεράστηκα στο τέλος το καφεδάκι μου αν και το ζήτησα ,κάποιοι λένε ότι κεράστηκαν ,άρα δεν είναι στανταράκι τουλάχιστον
αυτή η αφροδίτη απο deluxe έχει τρομερά βυζιά πάντωςΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ
Deluxe προτεινω
ΣΟΦΙΑ
Χρυσαννα
ΣΑντι Κικη
Χριστιαννα
Δαναη
Αλικη Μιλφ
Εχουν κ νεες κοπελες Νεκταρια / Ελενα / Αφροδιτη Αλλα ΔΕΝ Εχω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ακομα ουτε προσωπικη ΕΜπειρια ΑΚομα !!
Φυσικα ειναι τι ψαχνει ο καθενας μας και ποια του Κανει ΚΛΙΚ
ειναι και θεμα γουστου κ Χημειας !
Τα εγραψα Δημοσια γιατι τα Π.Μ εχουν παρει φωτια
και το τελος θα με παρουν για Online Υπαλληλο στο BOurdela.com axcaxaxaxxaax
αυτή η αφροδίτη απο deluxe έχει τρομερά βυζιά πάντως
ελα pm σε παρακαλώΔεν εχω ακομα πληροφοριες για αφροδιτη
Αλλα ναι ειναι ωραια - καλη
αξιζει δοκιμη
ολο κ κατι θα κανει....