Γεια σας παίχτες! έχω καιρό να γράψω γιατί δεν έπαιξε και τίποτα αξιόλογο αφενός και αφετέρου γιατί βαρέθηκα λίγο να δίνω τιπσ σε τζαμπατζήδες. Αφού όμως ξανάνοιξε το θέμα θα συνεισφέρω με τη σειρά μου με σύντομη λίστα σαν αυτή που έχω κάνει στο παρελθόν και μπορείτε να τη βρείτε μερικές σελίδες πίσω:
Προσοχή - είναι δικές μου εμπειρίες - σε άλλους μπορεί τα ίδια κορίτσια να δώσαν και κώλο! ότι γράφω ισχύει αποκλειστικά στο που φτάσαν μαζί μου.
Deluxe: Η σάντυ είναι η πρωην Κική από το velvet. Μια χαρά μασάζ, για μασαζοκοπέλα ωραία εμφάνιση και φραπεδάκι στο τέλος. Καρίνα πολύ ευχάριστο κορίτσι με τίμιο χαλαρωτικό μασάζ και (τη δεύτερη φορά που την πήρα) φραπεδάκι στο τέλος. Καμία από τις δύο δεν βγάζει ρούχα κλπ. Δανάη και Χρυσάννα έχει ειπωθεί πολλές φορές πως είναι τοπ και μπορεί να προχωρήσουν και λίγο παραπάνω χωρίς μπλούζα κλπ. Οι ρωσίδες μιλφ που έχει το γραφείο είναι κατά τη γνώμη μου ακριβές. 45 - 50 + στην ηλικία, χωρίς καλό σώμα, μετριότατο μασάζ και ένα παίξιμο που οκ αν το καλοσκεφτείς για γυναίκα με τέτοια εμφάνιση αν πας σε ένα κωλόμπαρο με 20 ευρώ έχεις πολλά περισσότερα. Εύη - είναι όπως λένε και οι υπόλοιποι πρατγματικά επικοινωνιακά προβληματική. Απορώ γιατί έχει ακόμα δουλειά. Δεν έχω δοκιμάσει τις καινούριες.
Lotus: Τα κορίτσια που είναι εκεί όπως έχουμε πει πολλές φορές κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν το κασέ. Τρίβουν τη γύρω περιοχή και να σε φτάσουν στο αμήν αλλά όταν ζητήσεις κάτι παραπάνω δεν παίρνεις με τίποτα. Μάλιστα έχουν τέτοια πουτανιά που σου λένε θες άλλη μισή ώρα;; και λες εδώ είμαστε. συνθηματικό. ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Στον ακουμπάνε λίγο παραπάνω ίσα ίσα για να πάρεις ακόμα περισσότερη ώρα σαν έξτρα. Στο τέλος Βάσια και νομίζω Μαρία λένε αν θες παίξτον μόνος σου δεν έχω πρόβλημα! Τα συμπεράσματα δικά σας. Από εμένα είναι χ εδώ και καιρό.
Joy: Τίμιο. Δεν έχω δοκιμάσει τις καινούριες, Αφροδίτη κλπ. Έχω δοκιμάσει με gonzalez και προτείνω μείνετε μακριά. έλενα κοντοπούτανο πολύ σέξι που δεν δίνει πολύ εύκολα κάτι παραπάνω. Ευελπιστώ στην επόμενη φορά. Αγγελική πιτσιρίκα με τεράστια βυζιά, ασχημούλα αλλά σε εμένα δεν προχώρησε και πραγματικά απόρησα γιατί διάβασα ότι με άλλο συνάδελφο κα΄τι έκανε. Ελένη - μετριότητα και ζήτησε 50 Ευρώ για εξτραδάκι. ΔΕΝ πήρε τίποτα προφανώς.
Μαριάτζελα από βενεζουέλα με συμπαθητικά Αγγλικά, ωραίο και εντυπωσιακό κορίτσι. Ψυχρή όμως και δεν τρελλάθηκα. Τον έπαιξε στο τέλος με ένα τυπικότατο φραπέ. ΔΕΝ της ζήτησα ίσως κακώς να βγάλει μπλούζα γιατί πρέπει να έχει καταπληκτικά βυζιά.
Velvet: έχω πάρει μια φορά τη Δήμητρα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και από μασάζ και από επικοινωνία και από φραπεδάκι στο τέλος!
Αυτά προς το παρόν! όποιος δοκιμάσει τα καινούρια κορίτσια που κυκλοφόρησαν ας στείλει κανα τιπ. Καλό βράδυ σε όλους.
ΟΛΑ αυτα που αναφερεις συμφωνω κ εγω και επιβεβαιωνω απο προσωπικη εμπειρια τα ιδια ακριβως..... !
Απο Velvet κανουν εξτρα Ελενα - Δημητρα - κριστι
Απο Deluxe πιπα μπορει να σου κανει η χρυσαννα - ρουλα - χρυσα μιλφ
φραπε κανουν
Ρουλα , Δαναη , Σαντι , Χρυσα , Χρυσαννα , Καρινα , Βαλέρια, Λούσυ, και Αλίκη μιλφ και Φαιη
θελω να δοκιμασω Λυδια απο Deluxe
JOY Αφροδιτη κανει φραπε σιγουρα . Γκονζαλες Μακρυα
Lotus οτι ειπε ο φιλος πριν.........
Athens massage + MasazSto Spiti ΔΕΝ κανουν Τιποτα
Γενικα με το μασαζ στο σπιτι απο αυτα τα γραφεια σαιτ , το Τσιμπουκι ειναι λιγο πιο δυσκολο κ το κανουν πιο επιλεκτηκα
Θελει να τη καλεσεις 2-3 φορες να την ψησεις να γουσταρει τη φαση κ αυτη , θελει λιγο τροπο λιγο ευγενεια
οχι πιεση και φυσικα εξτρα χρηματα αρκετα