You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
καλησπερα ! καποιος πληροφοριες σε pm για αυτο
εχει;
Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!
www.masazstospiti.gr
Σε ευχαριστώ πολύ φίλτατε! Θα έψαχνα μέρες για να το βρω!
Καλησπερα θα εκτιμούσα κι εγώ ένα PM με πληροφοριες για ARTmsg. Ευχαριστω
Το art είναι καθαρά στα δεν. Μασάζ μέτριο και μόνο με πετσέτα.
Καλησπέρα σας φίλοι συναγωνιστές.
Για να γίνει ένα σωστό ''ρεπορτάζ'' χρειάζονται να υπάρχουν γεγονότα.
Το γεγονός είναι όμως ότι...
Το ραντεβού το έκλεισα από εχθές και μετά ενημέρωσα τους φίλους συναγωνιστές οτι σήμερα θα έχω ''ρεπορτάζ''
Το ραντεβου είχε κανονιστεί σήμερα στις 9 το βράδυ.
Με πήρανε τηλέφωνο στις 9 παρά 10 και μου είπανε ότι η κοπέλα έφυγε για τριήμερο :-
Καθότι ευγενικός αναρωτήθηκα στην κυρία και εσείς τώρα το μάθατε? και το μόνο που εισέπραξα
ήτανε το τραγούδι του πουλόπουλου 'Έπεφτε βαθιά σιώπη..''
Επειδή όμως ήθελα να κάνω ''ρεπορτάζ''για να ενημερώσω τους συναγωνιστές πήρα αρκετά τηλέφωνα αλλά δυστυχώς
τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Θα πάρει μια μικρή αναβολή το ''ρεπορτάζ'' και θα σας ενημερώσω εκ νέου.
Πολύ καλές οι φωτο !!! Αν εχει κανείς πληροφορίες τι παίζει θα το εκτιμούσα πολυ με PM- μη τα καίμε κιόλας τα κορίτσιακαλησπερα ! καποιος πληροφοριες σε pm για αυτοεχει;Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!www.masazstospiti.gr
Adimassage
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην παρέα. Είμαι παλιό μέλος που ξαναεκανε εγγραφή γιατί κατηργησα το παλιό μου μαιλ. Ότι νέο έχω θα ενημερώνω. Προς το παρόν μόνο από deluxe έχω εμπειρία τον τελευταίο καιρό.
travlindude
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
Πολύ καλές οι φωτο !!! Αν εχει κανείς πληροφορίες τι παίζει θα το εκτιμούσα πολυ με PM- μη τα καίμε κιόλας τα κορίτσια
Οντως πολυ καλες, επισης θα εκτιμουσα ενα pm με πληροφοριες εαν εχει καποιος
Adimassage
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
Φίλε Nick online θα σου στείλω εννοείται μόλις ενεργοποιηθουν τα pm.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.104
- Πόντοι
- 201
Πολύ καλές οι φωτο !!! Αν εχει κανείς πληροφορίες τι παίζει θα το εκτιμούσα πολυ με PM- μη τα καίμε κιόλας τα κορίτσια
Παρακαλω κι εγω αν εχει καποιος πληροφοριες για φραπε :-) ...με pm (μηνυμα)
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.104
- Πόντοι
- 201
Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!
www.masazstospiti.gr
Δοκιμάστηκε χθες.
Χάλι μαύρο.Καστανοξανθη κοντή με κλασσική κουτοπονηρη αλβανοφατσα.
Κορμί ζελεδιασμενο και μ'ενα μεγάλο τατου εκεί που ξεκινάει το στήθος της.
Μασάζ ότι να'ναι,πριν προχωρήσει στα υπόλοιπα την ξαποστειλα μ'ένα 50αρικο (και τώρα που το ξανασκεφτομαι πολλά της έδωσα) κάτι άρχισε να μου λέει "αν θέλω θα μπλέξεις" της είπα θέλε ότι σου γουστάρει και το ματς έληξε.
(Όπως είδα μετά,σε καφενεδακι που βρίσκεται κοντά στο Bill ήταν μαζί με τον δικό της,ένα...ομορφοπαιδο κλασσική ασβερκη γουρουνοφατσα)
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
καλησπερα ! καποιος πληροφοριες σε pm για αυτοεχει;Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!www.masazstospiti.gr
Κι εγω θα ηθελα πληροφοριες παρακαλω, ειδικα για Ιωαννα...
akorestos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
παίζει κάτι με τις κοπέλες τους ή απλά να λέμε?
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Ωραία κομμάτια έχει...Κι εγω θα ηθελα πληροφοριες παρακαλω, ειδικα για Ιωαννα...
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
εντελως ακυρη. Της ειχα στειλει μυνημα και εγω πιο παλια να συναντηθουμε και ενω ειχαμε πει οτι θα μιλησουμε το απογευμα της εστελνα μυνημα και μου απαντουσε κατι μαλακιες για τοκογλυφους, να μου δανεισει λεφτα και αρχιδιες. Απο τοτε πηρε τ αρχιδια μου αμετακλητα. Η γουρουνοφατσα θα ηταν νταβατζακος και ετσι, δεν περιμενε αδικα εκει..
Δοκιμάστηκε χθες.
Μασάζ ότι να'ναι,πριν προχωρήσει στα υπόλοιπα την ξαποστειλα μ'ένα 50αρικο (και τώρα που το ξανασκεφτομαι πολλά της έδωσα) κάτι άρχισε να μου λέει "αν θέλω θα μπλέξεις" της είπα θέλε ότι σου γουστάρει και το ματς έληξε.
(Όπως είδα μετά,σε καφενεδακι που βρίσκεται κοντά στο Bill ήταν μαζί με τον δικό της,ένα...ομορφοπαιδο κλασσική ασβερκη γουρουνοφατσα)
το σιγουρο ειναι οτι εχει δουλεψει πολυ το photoshop.καλησπερα ! καποιος πληροφοριες σε pm για αυτοεχει;Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
απο μασαζ ηταν καλη εμπειρια, οχι ομως κατι το εξαιρετικο
theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Αυτή εδώ παίζει να είναι.
Δοκιμάστηκε χθες.
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Αυτό το photoshop φοβάμαι και εγώ...αλλά παίζει να κάνω καμία δοκιμή.το σιγουρο ειναι οτι εχει δουλεψει πολυ το photoshop.
απο μασαζ ηταν καλη εμπειρια, οχι ομως κατι το εξαιρετικο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63