kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
τυπε πατα προβολη τηλεφωνου και θα στο βγαλειτηλ γιατί δεν βλέπουμε;;;
τυπε πατα προβολη τηλεφωνου και θα στο βγαλειτηλ γιατί δεν βλέπουμε;;;
Η αλήθεια δεν στο βγαζει αμεσως..... και σε μενα πατησα 4-5 φορες μεχρι να βγειτυπε πατα προβολη τηλεφωνου και θα στο βγαλει
14 15 φορές και τίποτε... τόχει κανείς;; ευχαριστώ!!Η αλήθεια δεν στο βγαζει αμεσως..... και σε μενα πατησα 4-5 φορες μεχρι να βγει
Αλλαξε μπραουζερ14 15 φορές και τίποτε... τόχει κανείς;; ευχαριστώ!!
Η Άνια είναι Ρουμάνα 40+ με παραπανήσια κιλά - μου είπε 65κ και βυζιά 3-4αρια.
Κάνει μασάζ σε δικό της χώρο στου Ζωγράφου κοντά στην πλατεία Γαρδένιας.
Επίσης κάνει πίπα-μουνί-κώλο με 50 ευρώ την ώρα όσο αντέξεις.
Αν βιάζεσαι και απλά θες ένα γρήγορο προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες, πίπα-κώλο μου το ανακοίνωσε, με 25 ευρώ το μισάωρο.
Προσωπικά με προβληματίζουν τα κιλά της αλλά γούστα είναι αυτά.
Επίσης μου είπε ότι το 25αρι πρόγραμμα το προσφέρει γιατί έχουμε κρίση και θέλει να βοηθήσει την κατασταση.
Αν την έχει πάρει κάποιος τα σχόλια ευπρόσδεκτα
ωραιος εσωσες κοσμο...Μόλις έκανα καταδρομικη. Σαυρα αλερτ!
Μακριά τυποι
Γιαγιονι με πάρα πολλά παραπανισια κιλα
Δε συνιστάται ούτε σε σκληροπυρηνικους >
για κανε μια περιγραφη δε ξερεις ποσο σκληροπυρηνικος ειμαιΜόλις έκανα καταδρομικη. Σαυρα αλερτ!
Μακριά τυποι
για κανε μια περιγραφη δε ξερεις ποσο σκληροπυρηνικος ειμαι
Μόλις έκανα καταδρομικη. Σαυρα αλερτ!
Μακριά τυποι
την γάμησες ή έκανες μεταβολή κι αντίο?Ένα θα σου πω:αν σου δώσει 80-100/ωρα ίσως πας μαζί της
Σοβαρά τώρα ηλικια 50+++, κιλά 80+++
Μιλάμε για σουμο :S
Δεν τα βρήκαμε στην τιμη(στο δωράκι μου)την γάμησες ή έκανες μεταβολή κι αντίο?
εχει αναφερθει αρκετες φορες,αλλα σε αλλο νημα.λοιπον...χωρος κοντα στην πλατεια κολιατσου.αυτο που βλεπεις στην φωτο ειναι αληθινο.1 φορα,πιπα ανευ,τιμη στο 40αρι(απο οσο θυμαμαι)Έχει δοκιμάσει κανείς στη παρακάτω αγγελία?
εχει αναφερθει αρκετες φορες,αλλα σε αλλο νημα.λοιπον...χωρος κοντα στην πλατεια κολιατσου.αυτο που βλεπεις στην φωτο ειναι αληθινο.1 φορα,πιπα ανευ,τιμη στο 40αρι(απο οσο θυμαμαι)
πριν απο πολυ καιρο, κανει barefoot massage στην πλατη σου ορθια, μικροσκοπικη γκομενα πολυ ελαφρια και καυλωτικη, οταν ερχεται ομως η ωρα για τη συνεχεια και αφου σε εχει κανει τουμπανο, λεει εγω δεν κανω τετοια, μονο μασαζ.... οποτε μακρια εκτος αν θες αυστηρα μασαζεχει κανει κανει με νεκταρια απο beverly;
Μόλις έκανα καταδρομικη. Σαυρα αλερτ!
Μακριά τυποι