Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Stella***

Call-Girl
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Like
40.047
Παιδακια ηρεμηστε με τις μαλακιες εδω μεσα...Αρχιζετε να χανετε την κουνια σας.

Μερικοι την εχουν δει σεριφηδες και οι υπολοιποι ποτσοφυλακες...Τα προβατακια εδω μεσα λοιπον να παιρνουν αδεια απο τους σεριφηδες για το τι τους αρεσει και επισης απο τους πουτσοφυλακες για το τι θα γαμησουν...

Εγω οπως αλλωστε ξερετε εχω γραμμενους στα αρχιδια μου και τους μεν και τους δε...Το μονο που θελω ειναι να περναω καλα. Οποια και αν ειναι η πουτανα. Οι υπολοιποι ας κατσουν να διαβαζουν ανεβαζοντας χερακια και καπελακα και αστειες εικονιτσες...

Οσο αφορα την χαριτωμενιά "προμοτορας" ας την παρουν οι δροσεροι αντρες και να τη βαλουν στο κωλο τους. Ετσι και αλλιως, καμενα χαρτια ειναι για μενα εδω...Η μανία καταδίωξης και  η παράνοιά τους , τους εχει κανει τσολιαρίνες...

Σε μερικους αρεσει να σχολουνται με κλειδαροτρυπες και ντουλαπες...Αυτοι ειναι  για ψαρέλαια...Τους εχουμε γραμμενους στα αρχιδια μας...

Ενα αλλο θεματακι προκυπτει απο καποια ποστς που διαβασα...Το εχω ξαναπει...Κακο ειναι να διαβαζουμε σχολια και κριτικες , να παιρνουμε ιδεες και να σχολιαζουμε πανω απο αυτες....Αν δεν ξερουμε καλο ειναι να μη μιλαμε.

Το να μην γαμαμε ειναι οκ.. Το να ειμαστε αερογαμιάδες ειναι κακο...Το να εισαι γαμιας ειναι κατι το απιθανο και μπραβο στους παιχτες που ειναι. Επισης το να εισαι οπως λενε μερικοι παπαρες σαβουραγαμιας ειναι και αυτο κατι το πολυ καλο και επισης μπραβο στους παιχτες που ειναι...Τουλαχιστον δεν ειναι ζαλαρχιδηδες χαοτικοι....Δεν ειναι ψωλοτριφτηδες με 900volts μαλακιας στη χουφτα τους...

Παμε και λιγο για την Αγνη...

104523559102516356733778411387968508148798n___qSKnIcTrCf.jpg

Ειναι ασχημη η Αγνη μαγκες? Ειναι γιουβαρλακι η Αγνη? Ειναι κεφτεδακι? Εχει ασχημο προσωπο ειπατε? Μα ρε παπαρες, αν ανεβασω προσωπο τιγρογάτας Αγνης οι περισσοτεροι απο εδω μεσα που απλωνουν σημαιες θα αρχισουν να τριβονται...Οποιος γαμησε την Αγνη ειναι  και σαβουραγαμιας? Τι ειναι τελικα η Αγνη?  Ή ειναι καλυτερες καποιες νηματικες καριολες των 120? Η ακομα και των 200?

Σεριφηδες και πουτσοφυλακες εγω προσωπικα σας εχω γραμμενους στ'αρχιδια μου...Να περναω καλα θελω και τπτ αλλο...Αν ηταν να επαιρνα γνωμη απο σας τι να γαμησω τοτε ζητω η Ζακυνθος... Παρτε τα προβατακια  σας και καλο γρασιδι! Εμεις θα γαμαμε οτι γουσταρουμε...Και δεν θα σας ρωταμε...Γκε γκε?

ΥΓ  1.Καποιοι εδω μεσα μιλανε χωρις να ξερουν...Βεβαια με το κλωνο που εχουν πολλα μπορουν να κανουν..Πολλοι απο εμας τους ξερουμε...Ομως καλο ειναι και να ποδοτριψουν και το φρενο λιγο...

2. Nikos Panagiotou και adonis.corsi συνεχιστε να δινετε αυτα που δινετε...μη σας νοιαζει...Εχετε δικιο στην περιπτωση αυτη...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ενα απλο μπραβο απο μενα!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Αναφέρθηκε εδώ πριν κάνα μήνα ,μέτριο πρόσωπο,καλό σώμα, συμπαθητικό μασάζ , καλό δεύτερο μέρος με πολύ καλή αίσθηση amateur ,η κυρία αυτή δεν πρέπει νάχει ξαναδουλέψει παλιά,αλλά ας όψεται η κρισάρα.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Αναφέρθηκε εδώ πριν κάνα μήνα ,μέτριο πρόσωπο,καλό σώμα, συμπαθητικό μασάζ , καλό δεύτερο μέρος με πολύ καλή αίσθηση amateur ,η κυρία αυτή δεν πρέπει νάχει ξαναδουλέψει παλιά,αλλά ας όψεται η κρισάρα.

Ευχαριστουμε :-)

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Kaλημερα κ χρονια πολλα!τι ηλικια εχει κ τι χρηματα ζηταει΄;

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Kaλημερα κ χρονια πολλα!τι ηλικια εχει κ τι χρηματα ζηταει΄;

Απ ο,τι μου ειπε στο τηλεφωνο, 20 για μασαζ και 50 για εκτονωση. Δεν μπηκα σε λεπτομεριες γιατι πηρα απο περιεργεια περισσοτερο. Παντως ειναι απο τις 16:00 και μετα

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Ηλικια φιλε?

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
(k a n e s e x)

Καμία σχέση με την photo, πολύ χειρότερη... Ήρθε με ένα μηχανάκι στο meeting point. Κάνει full πρόγραμμα στα 50€. Μασάζ κάτω του μετρίου. Θηλυκότητα μηδέν... Δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom