Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Art Attack

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
zadren καλησπέρα, θα μπορούσες να μας πεις τον τρόπο επικοινωνίας με την Olga Miari?

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Αν και νέος στο άθλημα θα ήθελα να ανεβάσω 2 κριτικές οι οποίες ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες (για κατ' οίκον).

1) Βίκυ: Πολύ γλυκια κοπελίτσα με πολύ καλή συμπεριφορά. Πολύ καλή στο μασάζ (φαίνεται ότι το γνωρίζει) και πολύ σπέσιαλ χειρονακτική εργασία (εκτόνωση). Πολύ καλή απόδοση τιμής υπηρεσιών vfm. Δεν κοιτάει ρολόι. Τιμή 30 ευρώ / ώρα και 50 ευρώ το 2ώρο.

Θετικά:συννενόηση, επικοινωνία, μασάζ, τιμή.

Αρνητικά: Δεν έχει την εμφάνιση μοντέλου (περί ορέξεως ...).

2)Κατερίνα: Πολύ ωραία γυναίκα, με χαλαρό στιλάκι. Καλό μασάζ αλλά καλύτερη στο 2ο κομμάτι της εκτόνωσης (και χειρονατικό αλλά και στοματικό). Δεν κοιτάει επίσης ρολόι. Επίσης vfm στα 50 ευρω η ώρα.

Θετικά: επικοινωνία, εκτόνωση, τιμή.

Αρνητικά: Όχι κάτι σημαντικό κατ' εμέ.

Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια σε όλους.

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κατατοπιστικος αλλα για ποια Κατερινα λες συναγωνιστη ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
να σου πω την αλήθεια και πάλι δεν κατάλαβα για ποιά Κατερίνα μιλάς...

"εγω από χρυσή ευκαιρία έχω βρει μια τώρα τελευταία ανεξάρτητη γύρω στα 30 μελαχροινή γύρω στο 1.70  με ένα 40αρι έρχεται στον χώρο σου κάνει πολύ καλό μασαζ και στον δεύτερο γύρω τα δίνει όλα η δε πίπα της τρελή δεν αφήνει τίποτα να παει χαμένο απλώς στην αρχή είναι λίγο φοβισμένη μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου είναι μάλλον και αυτή θύμα της οικονομικής κρίσης η αγγελία της λέει φυσιοθεραπευτρια Ελληνίδα προσφέρει εναλλακτικές θεραπείες λεμφικου μασαζ μαλαξεις αρωματοθεραπεια το τηλέφωνο είναι 6977****** δοκιμάστε και θα δείτε περιμένω εντυπώσεις".

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

"εγω από χρυσή ευκαιρία έχω βρει μια τώρα τελευταία ανεξάρτητη γύρω στα 30 μελαχροινή γύρω στο 1.70  με ένα 40αρι έρχεται στον χώρο σου κάνει πολύ καλό μασαζ και στον δεύτερο γύρω τα δίνει όλα η δε πίπα της τρελή δεν αφήνει τίποτα να παει χαμένο απλώς στην αρχή είναι λίγο φοβισμένη μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου είναι μάλλον και αυτή θύμα της οικονομικής κρίσης η αγγελία της λέει φυσιοθεραπευτρια Ελληνίδα προσφέρει εναλλακτικές θεραπείες λεμφικου μασαζ μαλαξεις αρωματοθεραπεια το τηλέφωνο είναι 6977142218 δοκιμάστε και θα δείτε περιμένω εντυπώσεις".

:thumbsup:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
394
Πόντοι
6.135
Απο εμφανιση ειναι σαν καθημερινη κοπελα η προς μοντελακι ;

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ελληνίδα. Έχει διάθεση και θετική ενέργεια αρκεί να την χαλαρώσεις και εσύ με κουβεντούλα, αστειάκια κτλ.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
394
Πόντοι
6.135
Περυσι που την ειχα παρει τηλ ειπε 45ε νομιζω. Φετος εκανε αυξηση;

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Περυσι που την ειχα παρει τηλ ειπε 45ε νομιζω. Φετος εκανε αυξηση;

Κάπου εκεί κυμαίνεται. Απλώς είναι πως θα σε δει. Και εγώ στο 2ο ραντεβού είχα μία μικρή έκπτωση. Είναι μέχρι να αποκτήσεις μία χημεία κατ' εμέ.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
394
Πόντοι
6.135
Περιοχες που ερχεται; Ξενοδοχεια ;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αξίζουν από εμένα μπράβο στον roninanka, νέο μέλος που χωρίς να τον γνωρίζω, με ρώτησε κ πήρε απαντήσεις από τα πρώτα ποσταρίσματα, σιγά σιγά ξεκινάει κ τις ενημερώσεις, keep on !

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Αξίζουν από εμένα μπράβο στον roninanka, νέο μέλος που χωρίς να τον γνωρίζω, με ρώτησε κ πήρε απαντήσεις από τα πρώτα ποσταρίσματα, σιγά σιγά ξεκινάει κ τις ενημερώσεις, keep on !

:hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom