spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
φτου σου!!!!!!...να μην βασκαθεις!!!! :S :S :Sσε τρωω φιλε. εχω νουρουδιασει τρις με τη φιλη μας
φτου σου!!!!!!...να μην βασκαθεις!!!! :S :S :Sσε τρωω φιλε. εχω νουρουδιασει τρις με τη φιλη μας
τσεκ πμ...θα μπορουσαμε ισως και εμεις με την ανιδιοτελη βοηθεια σας ???
θα μπορουσαμε ισως και εμεις με την ανιδιοτελη βοηθεια σας ???
φτου σου!!!!!!...να μην βασκαθεις!!!! :S :S :S
...αν σε ματιασω,πηγαινε στην ζανα...ειναι καλη στο ξεματιασμα....ετσι ετσι γιατι ειμαι ομορφοπαιδο και μπορει να με ματιασεις και να μη μπορω να αποδωσω μετα
φιλε την ζανα στην στουρναρη 29 λες για το ξεματιασμα ....αν οχι ριξε λιγο φως να παω και εγω διοτι νιωθω λιγο ματιασμενος...αν σε ματιασω,πηγαινε στην ζανα...ειναι καλη στο ξεματιασμα....
μιας και θα βρισκομαι στην αθηνα θα ηθελα να με ενημερωσετε κι εμενα συναδελφοι αν γινεται.. να εχουμε κια μεεις οι Βορειοι μια αποψησε τρωω φιλε. εχω νουρουδιασει τρις με τη φιλη μας
αυτο λεω..αλλα αν ΔΕΝ εισαι στις συμπαθειες της,δεν βλεπω να την τρως ΠΛΕΟΝ....δυστηχως αυτη ειναι η (πικρη) αληθεια...φιλε την ζανα στην στουρναρη 29 λες για το ξεματιασμα ....αν οχι ριξε λιγο φως να παω και εγω διοτι νιωθω λιγο ματιασμενος
...το ιδιο ειναι φιλος...μην ασχολεισαι....κανε μια βολτα στην περιοχη(πλατεια βικτωριας ειναι)...θα βρεις ποιο καλα πραγματα......Ποια είναι αυτή, ρε??
Αυτό δείχνει να είναι:
magy home spa
...τι δινεις,για τιν ινφο?...ενα pm και σε εμενα αν δεν κανει κοπος για αυτην που εχεις φαει τρις... ;)
Να πω να πω κύριε ποιά είναι........Τζε.... από Σ......45...τι δινεις,για τιν ινφο?...
μαρτυριαρη!Να πω να πω κύριε ποιά είναι........Τζε.... από Σ......45
έλα αφου είσαι καλό παιδί και θα στείλεις pm...τι δινεις,για τιν ινφο?...
στο στειλα...αντε με καταφερες παλι...έλα αφου είσαι καλό παιδί και θα στείλεις pm