inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
κανενα link? τιμη?όχι, είναι μια άσχημη, ψηλή, ξερακιανή, που αντί να κάνει μασάζ, θέλει να σου σπάσει τα κόκκαλα
κανενα link? τιμη?όχι, είναι μια άσχημη, ψηλή, ξερακιανή, που αντί να κάνει μασάζ, θέλει να σου σπάσει τα κόκκαλα
κανενα link? τιμη?
οκ ευχαριστω!!!λινκ δεν έχω, άμα βρω θα ποστάρω
τιμή, τότενες αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 50. Έχουν περάσει και κανά τριάρι χρόνια...
δεν ξερό πως να το ανεβασο.. Είναι η αγγελία στο sexy.net στην κατιγορια μασάζλινκ ?
Είπαμε οι κρητικοπούλες είναι απο τις πιό όμορφες γυναίκες αλλά ...Οι συγκεκριμένες φωτογραφιές βρίσκονται μακριά απο την πραγματικότητα.λινκ ?
στον αγώνα λέει τίποτα??Είπαμε οι κρητικοπούλες είναι απο τις πιό όμορφες γυναίκες αλλά ...Οι συγκεκριμένες φωτογραφιές βρίσκονται μακριά απο την πραγματικότητα.
Δεν έχω δοκιμάσει αδελφέ, παντώς οι φωτογραφίες όπως ανέφερα και πιο πρίν δεν δείχνουν να είναι πραγματικές.στον αγώνα λέει τίποτα??
οκ ευχαριστώ. Πόντος στο τηλ δεν ακούγεται για νεαρήΔεν έχω δοκιμάσει αδελφέ, παντώς οι φωτογραφίες όπως ανέφερα και πιο πρίν δεν δείχνουν να είναι πραγματικές.
Τώρα απο υπηρεσιές, ίσως βοηθήσουν συναγώνιστες με μεγαλύτερη εμπειριά στον συγκεκριμένο χώρο του μασάζ και όχι μόνο.
Καμία καλή. Που να πιγενι σε σπίτια ξέρουμε
Βγαζει ματι η ορθογραφια σου!
για σήμερα το απόγευμαΚαμία καλή. Που να πιγενι σε σπίτια ξέρουμε
Βγαζει ματι η ορθογραφια σου!
πολλες και αξιολογεςΚαλησπέρα παίδες καινούριος εδώ...και γενικά τελείως πρωτάρης στα μασαζοειδή. Θέλω λίγη βοήθεια αν μπορεί να προτείνει κανείς κάτι αξιόπιστο..
Ψάχνω μασέζ όχι για ..μασαζάκι μαλακία το πολύ...είμαι λάτρης των μιλφ και προτιμώ να περάσω την ώρα αυτή με κυρία σε δικό της χώρο(θα προτιμούσα οχι μαγαζί)
Τιμή γύρω στα 40-50.Σορρυ αν σας κούρασα...
σ αυτο το μαγαζι ειναι οι αλλες δυο φωτογραφιας στην αγγελια δεν ειναι της ξανθιας!