spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...και γω αυτο καταλαβα...το παει πλαγιως ομως...Μαλλον θελει, να μπει στο club !!!
...και γω αυτο καταλαβα...το παει πλαγιως ομως...Μαλλον θελει, να μπει στο club !!!
...και γω αυτο καταλαβα...το παει πλαγιως ομως...
...ας γινει μελος εδω!!!...ολοι οι καλοι χωρανε...τωρα τι τι θα κανει στο τελος, απο αυτη εξαρταται...Θελει γνωριμιες, η δουλεια αυτη !!! :'( :'( :'(
..καλα θελει να δουλεψει σε στουντιο,και βαζει αγγελιεα?... ..γιατι δεν παει μονη της καπου να συζητησει οτι την ενδιαφερει...μαλλον μαλακεια μου μυριζεται...της έστειλα και εγω και μου απάντησε!
ενδιαφέρεται για δουλειά σε studio για τις εμπειρίες και οταν της πρότεινα να την κάνει την δουλεια μόνη μου είπε οτι την εχει πατήσει και δεν θέλει!
Μετα τα ίχνη της χαθηκαν
ειναι ακομα εκει ?εχω καιρο να περασω..θυμαμαι ειχε ενα ωραιο παιδι μεσα,με δυνατο μπροστινο συστημα.. ...μιαμιση ωρα 80 ευρω μασαζ+ σεξ..
ρε συ anatol,ξεπεσες...δεν ειναι βυζαρου αυτη... :S :S
μόνο 30€?
ρε συ anatol,ξεπεσες...δεν ειναι βυζαρου αυτη... :S :S
Δώσε πληροφόρηση....καλησπέρα,αυτήν εδώ την έχει τιμήσει κανείς?
την πήρα στο exis το σκ και πέρασα καλά και δε βιαζόταν κοθόλου
Αν θελεις δώσε περισσότερες πληροφορίες για εμφάνιση, πρόγραμμα, τιμές...καλησπέρα,αυτήν εδώ την έχει τιμήσει κανείς?
την πήρα στο exis το σκ και πέρασα καλά και δε βιαζόταν κοθόλου
...το ουκρανακι ειναι,μην τρελενεστε...εχει γινει συζητηση στις προηγουμενες σελιδεςΔώσε πληροφόρηση....