Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (13 μέλη και 42 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.165
Πόντοι
736
Ναι και να προσθέσω ότι το deluxe είναι από τα λίγα γραφεία που κάνει συχνές ενημερώσεις
Ρε μάγκες τις ενημερώσεις που μπαίνετε και τις βλέπετε? Έχω περάσει το deluxe στις επαφές μου αλλά αρχιδια, δε μπορώ να δω τίποτα απολύτως

• Χαχα
Αντιδράσεις: ambe77

Likelg

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
37
Πόντοι
0
Ρε μάγκες τις ενημερώσεις που μπαίνετε και τις βλέπετε? Έχω περάσει το deluxe στις επαφές μου αλλά αρχιδια, δε μπορώ να δω τίποτα απολύτως
Λογικά πρέπει και αυτοί να έχουν κάνει αποδοχή..

CaptainNemo

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
304
Πόντοι
20
Δεν αρκεί που έβαλες εσύ το τηλέφωνο στις επαφές σου, θα πρέπει να το βάλουν και αυτοί. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να έχεις στείλει τουλάχιστον ένα μήνυμα προς αυτούς, για να ξεκινήσει η επικοινωνία σας και κατά συνέπεια, να λαμβάνεις και συ τις ενημερώσεις τους. Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους λογαριασμούς Whatsapp (και όχι μόνο).

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.165
Πόντοι
736
Οκ, ευχαριστώ πολύ να είστε καλά

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
13.941
Πόντοι
2.536
Για τίμιο μασάζ με κλαρίνο την Ζέτα

ersilu

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Κελλη Από Attica massage μου είπαν στο τηλ πως είναι «θερμή ‘ για κάτι στο τέλος .3 φορές ρντωσα
Αχχχχ βυζαρες η μιλφαρα

Μονικα,αντριαννα και μια κυρία ακόμα μου είπαν πως δεν είναι θερμές στο τέλος
60/1 ώρα και λογικά ότι έξτρα ζητήσει η κάθε κυρία .

Δεν έχω πάει ακόμα απλά εγραψα ότι μου είπαν από το τηλ .
Κλασικά άτομα θα έχουν πάρει κάτι και δεν θα λένε τπτ
Μονικα που εχω παρει προχωραει φουλ τιποτα ιδιαιτερο ομως για την ομορφια της. Ελληνικα μετρημενα στα δαχτυλα λεει κατι δικα της στην γλωσσα της με υφος σαν να σε βριζει. Δεν θα ξανα επαιρνα! Πεταμενα λεφτα

Marios2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια! Ηθελα να ρωτησω μερικές πληροφορίες για Χριστιαννα απο deluxe εχω διαβασει θετικες κριτικες σε μασαζ και φτανει μεχρι χερι μονο. Ξερει κανεις αν πάει καθολου παρακατω; Παντως εχω να πω πολυ καλα λογια για Βικτωρια και Στελλα απο Deluxe (μονο φραπεδακι) που εχω παρει αρκετες φορες και ελεγα να δοκιμασω και την Χριστιαννα!

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
71
Πόντοι
0
Τιποτα νεα απο νατασα μονροε?
Κανεις προσφατη εμπειρια?
Θα με ενδιέφερε κι εμένα... μου έστειλε για 70ε αλλά οπως είπε ο φιλος πιο πριν είναι πολλά... για κανα 50άρι ΟΚ αλλά να κάτσει καμμιά ωρίτσα, μη φυγει με τα πρώτα χοντρά... τι λέτε συναγωνιστές που την έχετε πάρει;;

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.593
Πόντοι
206
Θα με ενδιέφερε κι εμένα... μου έστειλε για 70ε αλλά οπως είπε ο φιλος πιο πριν είναι πολλά... για κανα 50άρι ΟΚ αλλά να κάτσει καμμιά ωρίτσα, μη φυγει με τα πρώτα χοντρά... τι λέτε συναγωνιστές που την έχετε πάρει;;
Αυτή κάθεται, το θέμα είναι αν αντέχεις εσύ να τη βλέπεις μια ώρα και δεν σου έρθει αναγούλα. Πάντως 70 μη δώσεις

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
251
Πόντοι
21
Καλημέρα.

Έχει δοκιμάσει κανείς Λουκία από αττικά ή Ελένη από fantasy?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom