lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.162
- Πόντοι
- 1.796
Βικτώρια, ινέσα, στέλλα για καλό μασαζάκι με φραπέσε ευχαριστώ, τι προτείνεις από Deluxe?
Βικτώρια, ινέσα, στέλλα για καλό μασαζάκι με φραπέσε ευχαριστώ, τι προτείνεις από Deluxe?
Ρε μάγκες τις ενημερώσεις που μπαίνετε και τις βλέπετε? Έχω περάσει το deluxe στις επαφές μου αλλά αρχιδια, δε μπορώ να δω τίποτα απολύτωςΝαι και να προσθέσω ότι το deluxe είναι από τα λίγα γραφεία που κάνει συχνές ενημερώσεις
Λογικά πρέπει και αυτοί να έχουν κάνει αποδοχή..Ρε μάγκες τις ενημερώσεις που μπαίνετε και τις βλέπετε? Έχω περάσει το deluxe στις επαφές μου αλλά αρχιδια, δε μπορώ να δω τίποτα απολύτως
viberΕμένα πάντως ούτε accept με εκανε στο fb ούτε απάντησε στο τηλεφωνο.
Κριμα ηθελα μια φορα με τη συγκεκριμενη για την εμπειρια αφου τοσα γραφονται
Βάζουν τις διαθέσιμες εκείνη την στιγμή
που την βρίσκεις????Για τίμιο μασάζ με κλαρίνο την Ζέτα
Μάθαμε τελικά τπτ ????Τελικά η aliona vestvalskaya προχωράει?
Τι που την βρίσκω ρε συ; Για το Deluxe μιλάμεπου την βρίσκεις????
Μονικα που εχω παρει προχωραει φουλ τιποτα ιδιαιτερο ομως για την ομορφια της. Ελληνικα μετρημενα στα δαχτυλα λεει κατι δικα της στην γλωσσα της με υφος σαν να σε βριζει. Δεν θα ξανα επαιρνα! Πεταμενα λεφταΚελλη Από Attica massage μου είπαν στο τηλ πως είναι «θερμή ‘ για κάτι στο τέλος .3 φορές ρντωσα
Αχχχχ βυζαρες η μιλφαρα
Μονικα,αντριαννα και μια κυρία ακόμα μου είπαν πως δεν είναι θερμές στο τέλος
60/1 ώρα και λογικά ότι έξτρα ζητήσει η κάθε κυρία .
Δεν έχω πάει ακόμα απλά εγραψα ότι μου είπαν από το τηλ .
Κλασικά άτομα θα έχουν πάρει κάτι και δεν θα λένε τπτ
Θα με ενδιέφερε κι εμένα... μου έστειλε για 70ε αλλά οπως είπε ο φιλος πιο πριν είναι πολλά... για κανα 50άρι ΟΚ αλλά να κάτσει καμμιά ωρίτσα, μη φυγει με τα πρώτα χοντρά... τι λέτε συναγωνιστές που την έχετε πάρει;;Τιποτα νεα απο νατασα μονροε?
Κανεις προσφατη εμπειρια?
Για τίμιο μασάζ με κλαρίνο την Ζέτα
Ζει αυτή; Γιατί βλέπω τελευταία ανάρτηση 2016. Από τότε έχουν γίνει πολλά...Για αυτήν εδώ στο fb τι λέτε; Bei Facebook anmelden
Αυτή κάθεται, το θέμα είναι αν αντέχεις εσύ να τη βλέπεις μια ώρα και δεν σου έρθει αναγούλα. Πάντως 70 μη δώσειςΘα με ενδιέφερε κι εμένα... μου έστειλε για 70ε αλλά οπως είπε ο φιλος πιο πριν είναι πολλά... για κανα 50άρι ΟΚ αλλά να κάτσει καμμιά ωρίτσα, μη φυγει με τα πρώτα χοντρά... τι λέτε συναγωνιστές που την έχετε πάρει;;