SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 2.536
Από whatsappΤα stories του deluxe που μπορώ να τα δω;
Από whatsappΤα stories του deluxe που μπορώ να τα δω;
εχουμε πει οτο osmose ισον οικος...ανοχης....Καλησπέρα συναγωνιστές και Χρόνια πολλα. Συνηθως γραφω στα πολυ καλα αλλα και στα πολυ άσχημα. Να παραθεσω ενα πολυ ασχημο πριν 5 λεπτά με Νατάσσα απο Οσμόσε.
Αλβανίδα , μετρια εμφανησιακά. ΄Ερχεται, της λεω κάτσε μισο. Αντε πάμε μου λεει με υφος. αναβω απαλα φωτα, οχι αναξε φουλ φως μου λεει θελω να βλεπω καλα. Εγω με φουλ φωτισμο δεν χαλαρωνω ομως δεν ξερω για σας αλλα προτιμαω χαλαρο. Τα αναψα ολα. Κανω ενα τριλεπτυο ντουσακι και μολις βγαινω μου λεει παλι με υφος: Τα λεφτά...
Της εδωσα 20€ και την εδιωξα οπως ηταν
Το είχα παλιότερα νομίζω είναι ένα που τελειώνει σε 172 αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος παρακαλώΚαλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος συνάδελφος το τηλέφωνο Ελένης Κομμώτριας και να μπορεί να το μοιραστεί με pm ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Από whatsapp
Όχι, δεν αξίζει.Κόστος για φουλ;; Εμφανιση αξιζει αν βγαλεις τα 10 φιλτρα των φωτο;;
Ωραιος ευχαριστώ.Όχι, δεν αξίζει.
Συνήθως το αντίθετο γίνεται εγώ ζητάω φως για να δω καλά την κοπέλα (μήπως έχει και τίποτα σημάδια καταλαβαίνετε τι εννοώ)Άντεξες πολύ αδελφέ.. Στο αντε πάμε θα είχε φάει πουλο κ χωρίς 20αρι... Το φως τι το θελε να διαβάσει κανένα μυθιστόρημα?? Μακριά απο osmose..
Για μια φορά είναι κάθε μία τουςεχουμε πει οτο osmose ισον οικος...ανοχης....
δεν αξιζουνε.
1-2 μέσα στην ημέραΝαι και να προσθέσω ότι το deluxe είναι από τα λίγα γραφεία που κάνει συχνές ενημερώσεις
1-2 μέσα στην ημέρα
Έχει κανείς εμπειρία από Αρίνα; πως είναι εμφανισιακά και μέχρι που φτάνει;Η Αρίνα από deluxe έχει μεγάλο στήθος;
Βάζουν τις διαθέσιμες εκείνη την στιγμήΠολύ συχνά. Μπράβο αν ισχύει. Στις ενημερώσεις βάζουν όλες τις κοπέλες του deluxe;
σε ευχαριστώ, τι προτείνεις από Deluxe?Έχω να πάρω από vip από όταν ήταν η Χρυσή και η Αριάδνη.
Όποια άλλη δοκίμασα δεν συγκρινόταν.
Θα πρότεινα να δοκιμάσετε κάτι safe όπως deluxe που θα πάρεις είτε οκ μασάζ, είτε οκ έξτρα.
Θα ηθελα και εγω πληροφοριες την εχω δει κι αλλου οχι μονο στο attica.Καλησπέρα σας. Είδα στο Instagram του Attica μια καινούρια θεραπεύτρια (ΛΙΛΗ). Έχει κάποιος εμπειρία? Αξίζει?
Δεν εχω δοκιμασει επικοινωνησα μονο αλλα μολις ζητησα καποιες παραπανω πληροφοριες μου την ειπε και με μπλοκαρε. Οποτε το γραφειο ειναι στα πολυ ΔΕΝΈχει δοκιμάσει κανείς από art massage? Μία Χριστίνα φαίνεται πολύ δυνατό κομμάτι