Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (10 μέλη και 51 επισκέπτες)

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.209
Πόντοι
371
Καλησπέρα συναγωνιστές και Χρόνια πολλα. Συνηθως γραφω στα πολυ καλα αλλα και στα πολυ άσχημα. Να παραθεσω ενα πολυ ασχημο πριν 5 λεπτά με Νατάσσα απο Οσμόσε.
Αλβανίδα , μετρια εμφανησιακά. ΄Ερχεται, της λεω κάτσε μισο. Αντε πάμε μου λεει με υφος. αναβω απαλα φωτα, οχι αναξε φουλ φως μου λεει θελω να βλεπω καλα. Εγω με φουλ φωτισμο δεν χαλαρωνω ομως δεν ξερω για σας αλλα προτιμαω χαλαρο. Τα αναψα ολα. Κανω ενα τριλεπτυο ντουσακι και μολις βγαινω μου λεει παλι με υφος: Τα λεφτά...

Της εδωσα 20€ και την εδιωξα οπως ηταν
εχουμε πει οτο osmose ισον οικος...ανοχης....
δεν αξιζουνε.

Bobbyράκος

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος συνάδελφος το τηλέφωνο Ελένης Κομμώτριας και να μπορεί να το μοιραστεί με pm ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος συνάδελφος το τηλέφωνο Ελένης Κομμώτριας και να μπορεί να το μοιραστεί με pm ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το είχα παλιότερα νομίζω είναι ένα που τελειώνει σε 172 αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος παρακαλώ

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.031
Πόντοι
496
Άντεξες πολύ αδελφέ.. Στο αντε πάμε θα είχε φάει πουλο κ χωρίς 20αρι... Το φως τι το θελε να διαβάσει κανένα μυθιστόρημα?? Μακριά απο osmose..
Συνήθως το αντίθετο γίνεται εγώ ζητάω φως για να δω καλά την κοπέλα (μήπως έχει και τίποτα σημάδια καταλαβαίνετε τι εννοώ)
Ανάλογα την διάθεση δηλαδή μπορεί να το κλείσω στην συνέχεια για να κάνουμε ατμόσφαιρα..

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

IntoTheVoid

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά,πριν κάνα χρόνο είχα πάρει για μασάζ μια κοπέλα από την Χρυσή ευκαιρία.η συνάντηση έγινε σε χοτελ στην Κατεχάκη.απο εμφάνιση δεν έλεγε πολλά και μου είχε πει 20€ μια ώρα μόνο μασάζ,όταν βρεθήκαμε και την ρώτησα για κάτι παραπάνω μου είπε μόνο αν θςλω να τον παιξω όσο μου κάνει μασάζ.Τελικα μετά από ψηστηρι δέχτηκε για φραπέ με έξτρα 20€.Γενικα δεν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ήταν ψιλό ερασιτεχνικό και είχε την φάση του.η κοπέλα λεγόταν Αντωνία αν έχει κανείς εμπειρία

m_george

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
2.114
Πόντοι
441
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν πολύ καιρό η πρώτη μου εμπειρία ήταν με το VIP , η οποία ήταν πολύ δυνατή από ότι θυμάμαι, τώρα που επιστρέφω στο άθλημα... λέω να ξαναδοκιμάσω με VIP, ποια συστήνετε? έχετε προτάσεις? ευχαριστώ για την βοήθεια!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.162
Πόντοι
1.796
Έχω να πάρω από vip από όταν ήταν η Χρυσή και η Αριάδνη.
Όποια άλλη δοκίμασα δεν συγκρινόταν.
Θα πρότεινα να δοκιμάσετε κάτι safe όπως deluxe που θα πάρεις είτε οκ μασάζ, είτε οκ έξτρα.

m_george

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
2.114
Πόντοι
441
Έχω να πάρω από vip από όταν ήταν η Χρυσή και η Αριάδνη.
Όποια άλλη δοκίμασα δεν συγκρινόταν.
Θα πρότεινα να δοκιμάσετε κάτι safe όπως deluxe που θα πάρεις είτε οκ μασάζ, είτε οκ έξτρα.
σε ευχαριστώ, τι προτείνεις από Deluxe?

ersilu

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας. Είδα στο Instagram του Attica μια καινούρια θεραπεύτρια (ΛΙΛΗ). Έχει κάποιος εμπειρία? Αξίζει?
Θα ηθελα και εγω πληροφοριες την εχω δει κι αλλου οχι μονο στο attica.

ersilu

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς από art massage? Μία Χριστίνα φαίνεται πολύ δυνατό κομμάτι
Δεν εχω δοκιμασει επικοινωνησα μονο αλλα μολις ζητησα καποιες παραπανω πληροφοριες μου την ειπε και με μπλοκαρε. Οποτε το γραφειο ειναι στα πολυ ΔΕΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom