fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.709
- Πόντοι
- 736
Τέτοιες θέλω , τι με πέρασες κανένα τελευταίο?τοσα ζηταει περιπου αντε δωστα.Σε περιμενει καιρο
Τέτοιες θέλω , τι με πέρασες κανένα τελευταίο?τοσα ζηταει περιπου αντε δωστα.Σε περιμενει καιρο
η απλα εισαι τεμπελης και δεν εχεις διαβασει ενω εχει αναφερθει πολλες φορεςθα το κάνω αφού είναι τόσο δύσκολο και ύποπτο κάποιος που την αναφέρει απλά να λέει «εξωφρενικές» τιμές χωρίς να διευκρινίζει…
Χα χα χαη απλα εισαι τεμπελης και δεν εχεις διαβασει ενω εχει αναφερθει πολλες φορες
Α και που σαι , για να μην ανησυχείς την πήρες και την ψήφο σου!η απλα εισαι τεμπελης και δεν εχεις διαβασει ενω εχει αναφερθει πολλες φορες
εχω.Επισης της εχω μιλησει και ο ιδιος.Θα σου πει καμια 200ρα για χαδι πανω απο ρουχα, κατι τετοια.Πυροβολημενη τελειωςΧα χα χα
Μάλλον έχεις δίκιο αλλά δεν παρακολουθώ το συγκεκριμένο θρεντ.
Ασχολούμαι με τα Φαγιά δίπλα πιο πολύ
Αγγελική έχει δύοδοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
ο φιλος πιο πανω ειπε οτι προχωραει φουλ. φαινεται ωραιο μωρο παντωςΞέρουμε κάτι;
Ποσο πάει το μπικικίνι;ο φιλος πιο πανω ειπε οτι προχωραει φουλ. φαινεται ωραιο μωρο παντως
Τα κάνει όλα; Όντως; Ποιος το είπε; Δεν μου το εμφανίζειο φιλος πιο πανω ειπε οτι προχωραει φουλ. φαινεται ωραιο μωρο παντως
Ναι κάποιες κάνουν τα πάντα στα 100-120 ευρώ έχω πάρει δύο ήταν εξαιρετικές από nuru συνεχίσαμε όλα κομπλέΈχεις κανείς πληροφορίες για αυτό;
Είναι ασιατικι όντως;ο φιλος πιο πανω ειπε οτι προχωραει φουλ. φαινεται ωραιο μωρο παντως
Πείτε εάν ξέρετε αλανιααο φιλος πιο πανω ειπε οτι προχωραει φουλ. φαινεται ωραιο μωρο παντως
ρε φίλε και νόμιζα ότι εγώ είχα το θέμα στο senses. ενώ είμαι τακτικός τους πελάτης, είναι αρκετά απότομοι στα μηνύματα λες και τους χρωστάω.Παρατηρήσεις που ίσως έχουν σημασία για συναγωνιστές σε σχέση με την επικοινωνία γραφείων .
-Athens home massage τυπικό όσο δε πάει ,αδιάφορο κ καμία ευελιξία σε πληροφορίες .
-lotus κύριο μέλημα πόση ώρα θα κλείσει κάποιος μη τυχόν κ χάσει κανα ευρώ .
-your massage καλή πληροφόρηση , προσπαθεί να ενημερώσει κ να εξυπηρετήσει στις ώρες που βολεύουν με ευγένεια κ αμεσότητα .
-silk ότι να ναι με φωτογραφίες που τις εξαφανίζει σαν το Χουντίνι κ δε δίνει πληροφορίες που χρειαζόμαστε .
-Massaua αδιάφορο αν κ προσπαθεί κάποιες φορές . Μικρη διαθεσιμότητα σε καινούριες .
-senses ιερή εξέταση λες κ περνάς ανάκριση , νιώθεις ότι σε παρακολουθεί με κάμερα , ότι ναι εντελώς …
Ξέρουμε κάτι;που την βρίσκουμε;
Γενικά το λένε ανοιχτά ότι προχωράνε ανοιχτά ή απαντάνε σε φάση "αυτά τα βλέπετε με την θεραπεύτρια"; Αυτό δεν είναι το site; Κορίτσια Διαθέσιμα για Αισθησιακό Μασάζ στην Αθήνα | Massage Fantasyδοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Δαναη στο Ντελουξ δεν υπαρχειΠολύ άτυχος πέτυχα πριν την μιλανα στο κέντρο και ήμουν με την γυναίκα κι δεν μπορούσα να μιλήσω!!
Σε άλλα νέα ραντεβού με δαναη από ντελουξ πολύ καλό μασάζ και δεύτερο μέρος !!