Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.567
- Πόντοι
- 2.256
ΣαλουφαρδοςΤι όνομα έχει στα σοσιαλ;;;
ΣαλουφαρδοςΤι όνομα έχει στα σοσιαλ;;;
Και το δικό σου ποιο είναι, ξεσκισμένη τρύπα;;;Σαλουφαρδος
δε σου λεω... δε σου λέω δε σου λέω.... να σκάσεις απο το κακό σου που δε θα μάθειςΚαι το δικό σου ποιο είναι, ξεσκισμένη τρύπα;;;
Δεν ρωτάω για μένα, αλλά για τέσσερις έγχρωμους φίλους μου, που ενδιαφέρονται!!!δε σου λεω... δε σου λέω δε σου λέω.... να σκάσεις απο το κακό σου που δε θα μάθεις
Τι όνομα έχει στα σοσιαλ;;;
τους ξερω ή ειναι απο το χωριο;Δεν ρωτάω για μένα, αλλά για τέσσερις έγχρωμους φίλους μου, που ενδιαφέρονται!!!
Όχι τώρα ήρθαν στην Ελλάδα. Έμαθαν για έναν τύπο που τον τρώει από μαύρους και σε ψάχνουν...τους ξερω ή ειναι απο το χωριο;
εδω ειναι γενικο νημα και επιτρεπεται.Μετά από επικοινωνία με την τεα αν συνεχίζει ακόμα να εργάζεται, μου είπε ότι εργάζεται κανονικά πάντως.
Έχει ανεβάσει και στα σοσιαλ που έχει μια κάρτα της. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να την ανεβάσω αλλά εφόσον δεν έχει νήμα εδώ είναι μια ενημέρωση προς όλους.
εννοια σου και πεφτει σκουπα για οτι δεν τους αρεσει.Μια χαρά επιτρέπεται... εκτός αν αρχίσουν να ζητάνε οι νταβατζήδες λεφτά και απο εμάς τα μέλη, για κάθε link που ανεβάζουμε, επειδή αποτελεί έμμεση διαφήμιση και μας κυνηγήσουν για διαφυγόντα κέρδη
Θα μπεις κανονικόταταΚαλησπέρα.
Το osmose τι φάση παίζει;
Φραπέ ή θα μπούμε κανονικά;
Γνωρίζεις κόστος???Θα μπεις κανονικότατα
Καλησπέρα! Ποιο σάιτ ειναι αυτό; Μήπως μπορεις να μου το στείλεις; γιατι δεν βρίσκω κάπου τις κοπέλες που λες.Μαγκες απ το σαιτ divine εχουμσ καμια ενημερωση? Απ τηες κοπελες που δειχνουν φαινονται πολυ υποσχομενες..
Μπραβο. Πουτσο τσεκαρες αν εχει ποσο ειναι?
Επειδή είδα αυτό το μήνυμα του MrEco αλλαα με ενδιαφέρει να πάρω Όλγα έχει να πει κανείς αν ισχύει αυτό που γράφει για να ξέρω να προσπεράσω ή οχι. ΕυχαριστώΌλγα 40-45 σώμα ανατολικό επιβλητικό με πολύ καλό μασάζ και φραπεδιά ρωσικής σχολής με πολύ λαδακι. Ντελουξ
Η κάθε κοπέλα ζητάει ότι θέλει. Υπολόγισε από 120 έως 150 μαξιμουμΓνωρίζεις κόστος???
Τελικά είχαμε κανένα νέο από την νυχού ?ξέρουμε κάτι για εδώ;;; φαίνεται ωραίο τσιμπούκι
μπαα απλά μάθαμε οτι η αδερφή της δουλεύει μπαργούμαν στο bananaΤελικά είχαμε κανένα νέο από την νυχού ?
Σε όλες τις κοπέλες μπαίνεις ή σε ορισμένες;;;Θα μπεις κανονικότατα
6973852392 αποθηκευσε αριθμο..κ θα σ βγαλει της κοπελες σε ουατς απ κ τελεγκραμΚαλησπέρα! Ποιο σάιτ ειναι αυτό; Μήπως μπορεις να μου το στείλεις; γιατι δεν βρίσκω κάπου τις κοπέλες που λες.
Σε όσες έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστο, κανονικά σε όλεςΣε όλες τις κοπέλες μπαίνεις ή σε ορισμένες;;;