Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.567
Πόντοι
2.256

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.608
Πόντοι
29.667

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.704
Πόντοι
41.813
Μετά από επικοινωνία με την τεα αν συνεχίζει ακόμα να εργάζεται, μου είπε ότι εργάζεται κανονικά πάντως.
Έχει ανεβάσει και στα σοσιαλ που έχει μια κάρτα της. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να την ανεβάσω αλλά εφόσον δεν έχει νήμα εδώ είναι μια ενημέρωση προς όλους.
εδω ειναι γενικο νημα και επιτρεπεται.
εκτος αν δεν γουσταρουν και την ελευθερη πληροφορηση απο τα μελη και θελουν μονο την κατευθυνομενη τη δικη τους.
εδω βαζουν μεχρι και τα γραφεια και τα διαφημιζομενα εδω στο σαιτ με δικο τους νημα ποσταρισματα και μας ζαλιζουν τα αρχιδια καθε τοσο. γιατι οχι?
Μια χαρά επιτρέπεται... εκτός αν αρχίσουν να ζητάνε οι νταβατζήδες λεφτά και απο εμάς τα μέλη, για κάθε link που ανεβάζουμε, επειδή αποτελεί έμμεση διαφήμιση και μας κυνηγήσουν για διαφυγόντα κέρδη
εννοια σου και πεφτει σκουπα για οτι δεν τους αρεσει.

LeonidasP.

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Το osmose τι φάση παίζει;
Φραπέ ή θα μπούμε κανονικά;

Makedonas77777

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Μαγκες απ το σαιτ divine εχουμσ καμια ενημερωση? Απ τηες κοπελες που δειχνουν φαινονται πολυ υποσχομενες..
Καλησπέρα! Ποιο σάιτ ειναι αυτό; Μήπως μπορεις να μου το στείλεις; γιατι δεν βρίσκω κάπου τις κοπέλες που λες.

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Μπραβο. Πουτσο τσεκαρες αν εχει ποσο ειναι?
Όλγα 40-45 σώμα ανατολικό επιβλητικό με πολύ καλό μασάζ και φραπεδιά ρωσικής σχολής με πολύ λαδακι. Ντελουξ
Επειδή είδα αυτό το μήνυμα του MrEco αλλαα με ενδιαφέρει να πάρω Όλγα έχει να πει κανείς αν ισχύει αυτό που γράφει για να ξέρω να προσπεράσω ή οχι. Ευχαριστώ

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
452
Πόντοι
21
Δεν νομιζω να εχει αναγκη το Site η ΤΕΑ , foul εαν δεν υπαρχει ενημερωση οτι χρεωνεται η παρουσια της εκαστοτε κοπελας στο Νημα , και παλαια εμπαιναν σεντονια και εβαζαν δεν ειδα - ακουσα κατι για χρεωση
ΤΕΑ μην μασας ,

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Ποιο σάιτ ειναι αυτό; Μήπως μπορεις να μου το στείλεις; γιατι δεν βρίσκω κάπου τις κοπέλες που λες.
6973852392 αποθηκευσε αριθμο..κ θα σ βγαλει της κοπελες σε ουατς απ κ τελεγκραμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom