Το ραντεβου που λετε ηταν στις 18:30,ξερετε τι ωρα με πηραν να μου πουν οτι ακυρωνεται???? Στις 18:40!!! Ευτυχως εχω καμποσα βιζιτογραφεια στο κινητο και εκλεισα μια η οποια θα ερθει σε 40 λεπτα. Απαραδεκτοι εντελως στο massaua.
Φίλε δεν ξέρω αν είσαι καινούργιος στο χώρο του μασάζ αλλά αν δεν το γνωρίζεις να σε ενημερώσω για να στο ακυρώσει το γραφείο παίχτηκε μαλακία με την θεραπεύτρια του τύπου να ξεχάστηκε ή να τους το ακύρωσε η θεραπεύτρια.
πολλές φορές συμβαίνουν αυτά από διάφορα γραφεία όταν θέλουμε πιτσιρίκες να μας έρχονται μην περιμένετε επαγγελματισμό... και ούτε μπορείς να κρίνεις τα γραφεία τα γραφεία λεφτά θέλου γιατί να στο ακυρώσουν;;
Μου έχει συμβεί ίδιο περιστατικό από το Delux αλλά δεν κατηγόρησα ούτε μπήκα να γράψω ότι το γραφείο με απογοήτευσε καθώς έχω μυαλό να καταλάβω ότι ευθύνεται η κοπέλα που διάλεξα για την ακύρωση
εγώ που έχω ψωνίσει από Massaua μία χαρά εξελίχθηκαν τα ραντεβού μου
* Να γράφεις Κρητικές για τις κοπέλες που δοκιμάζεις αυτό έχει αξία και νόημα και όχι επειδή σου ακύρωσαν ένα ραντεβού που ευθύνεται η θεραπεύτρια
το γραφείο πότε δεν θα ρίξει την ευθύνη στην θεραπεύτρια αν δεν υπάρχει ουσιώδης λόγος τι θα σου πει συγνώμη αλλά εμείς της στείλαμε το ραντεβού μας απάντησε οκ αλλά σε εσάς δεν ήρθε και εμείς δεν μπορούμε να την βρούμε στο τηλέφωνο τι μπορούν να κάνουν εκεί;;