You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
πως ειναι η κοπέλα? ομορφη? πηρες υπόσχεση?Nελλυ απο Αρτ, χωρις πετσετα μεν χωρις καν φραπε δε.
Τιμιο μασαζ, ΑΡΤ πεταμενα λεφτα κατα τα αλλα(και απαραδεκτη τηλεφωνητρια), ειναι στα δεν
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
περιπου οτι βλεπεις στις φωτο ειναι.τι εννοεις υποσχεση?πως ειναι η κοπέλα? ομορφη? πηρες υπόσχεση?
alfred1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2020
- Like
- 295
- Πόντοι
- 20
Νέλλη όταν ήταν στο royal προχωρούσε φουλ, εφόσον κάποιος ενεδιδε στα υπερβολικά ποσά που ζητούσε.
Όμορφη είναι,κοντουλα,δύστροπη στην συμπεριφορά με τάσεις αρπακτικού.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
Δεν την ηξερα απο royal(δεν εχω ψωνισει απο κει γενικα) η ιδια μου ειπε οτι δουλεψε μονο 1 μερα εκειΝέλλη όταν ήταν στο royal προχωρούσε φουλ, εφόσον κάποιος ενεδιδε στα υπερβολικά ποσά που ζητούσε.
Έχουμε καμία άκρη ενεργή ακόμη; που την βρίσκουμε την κοπέλα;Αναστασία από prive ! Λοιπόν το κορίτσι είναι φρέσκο ηλικία περίπου 22-23 ομορφούλα καλό σώμα όσο μπόρεσα να δω!!! Εδώ σταματάνε τα καλά!!! Είναι αρχάρια και αυτό φαίνεται αμέσως!! Προσπαθεί στο μασάζ αλλά δεν !!! Στα υπόλοιπα θα πω ότι δεν έβγαλε τίποτα μόνο το μπουφάν! Χρειάζεται πολλά χιλιόμετρα ακόμα
alfred1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2020
- Like
- 295
- Πόντοι
- 20
Δουλεψε για πολύ περισσότερο καιρό εκεί.Δεν την ηξερα απο royal(δεν εχω ψωνισει απο κει γενικα) η ιδια μου ειπε οτι δουλεψε μονο 1 μερα εκει
Τουλάχιστον 6 μήνες.
Την πήρα 2 φορές.
Ζήτησε εξωφρενικά ποσά για σεξ, τα οποία κάποιοι απ' ότι έμαθα, δυστυχώς,της τα έδωσαν.
Με κάνα 300αρι πάει μέχρι τέρμα.
Το θέμα είναι αν αξίζει να τα δώσει κάποιος.
Νομίζω πως όχι, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη.
αρα τωρα ειναι στο αρτ? αξιζει σαν γκομενα?Δουλεψε για πολύ περισσότερο καιρό εκεί.
Τουλάχιστον 6 μήνες.
Την πήρα 2 φορές.
Ζήτησε εξωφρενικά ποσά για σεξ, τα οποία κάποιοι απ' ότι έμαθα, δυστυχώς,της τα έδωσαν.
Με κάνα 300αρι πάει μέχρι τέρμα.
Το θέμα είναι αν αξίζει να τα δώσει κάποιος.
Νομίζω πως όχι, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη.
αλλες απο αρτ?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Πράγματι.. λαδοκόρη από το παρελκθόν, είχαμε βρεθεί το 2017 . Εχει αλλάξει κινητό από τότε και γι'αυτό δεν μου θύμιζε κάτι το καινούριο της τηλέφωνο.Δεν γνωρίζω βέβαια σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να έχεις αφήσει τηλέφωνο ή άλλα στοιχεία σε λαδοκόρη στο παρελθόν,
Κρίμα που δεν "έτυχε" σε μένα που ψάχνω χρόνια για Κινέζα Μαρία να μου κάνει μασαζοφραπέ....
Καλή Ανάσταση σε όλους!
Για το "κρίμα" που γράφεις ...έλα πμ
Royal art είναι ίδια αλυσίδα;Νέλλη όταν ήταν στο royal προχωρούσε φουλ, εφόσον κάποιος ενεδιδε στα υπερβολικά ποσά που ζητούσε.
Εν τω μεταξύ έχουμε μπερδεύτει πολύ
Η κάθε μία από δαυτες δουλεύει σε δύο τρία site ταυτόχρονα.
Πώς γίνεται αυτό δε έχω καταλάβει
Amerikanakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2021
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Full, με 300 ευρώ και χωρίς προφυλακτικό.Νέλλη όταν ήταν στο royal προχωρούσε φουλ, εφόσον κάποιος ενεδιδε στα υπερβολικά ποσά που ζητούσε.
alfred1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2020
- Like
- 295
- Πόντοι
- 20
Αν αντέχει η τσέπη σου το πνίγει.Και δε μου λες η Νέλλη το πνίγει το κουνέλι ;;;
Αξίζει όμως;
Ιδού η απορία.
Amerikanakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2021
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
το θέμα είναι να βρεις κορίτσι της διπλανής πόρτας που δεν το κάνει αυτό με όλους που δεν φεύγει από σένα και πάει στον άλλον που δεν το κάνει καν αυτό αν δεν την πληρώσεις πολλά λεφτά, που δεν κοιτάει την ώρα μπορεί να κάτσει και δύο, τρεις και τέσσερις ώρες μπορεί να είναι σαν η κοπέλα σου μπορείτε να πάτε έφαγητό.για 300 ευρω(αν ισχυει) προφανως και δεν αξιζει καμια λαδοκορη
Με 300 ευρω γαμας πορνσταρ/2ωρο με 4 χυσιματα με cg υψηλου επιπεδου
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
H Nελλυ ειναι ολαυτα που περιγραφεις αν της δωσεις την 300ρου λες με αλλα λογια?το θέμα είναι να βρεις κορίτσι της διπλανής πόρτας που δεν το κάνει αυτό με όλους που δεν φεύγει από σένα και πάει στον άλλον που δεν το κάνει καν αυτό αν δεν την πληρώσεις πολλά λεφτά, που δεν κοιτάει την ώρα μπορεί να κάτσει και δύο, τρεις και τέσσερις ώρες μπορεί να είναι σαν η κοπέλα σου μπορείτε να πάτε έφαγητό.
ilias_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Φίλε θα μπορούσες να στείλεις πμΡε παληκάρια.. ακουστε τι μου έτυχε σημερα το πρωι.
Δεχτηκα μηνυμα στο κινητο (viber) με ευχές για καλό Πάσχα από μια Μαρία κινέζα που κάνει μασαζοφραπε με 70€ συν το ξενοδοχείο
Φυσικα εκτός από τις ευχες που ήταν πρόσχημα προφανώς, με ρωτούσε αν θέλω μασαζ.
Γνωρίζει κανείς τι φρούτο είναι η λέγάμενη;
ΥΓ : αναρωτιέμαι ακόμα που βρήκε το κινητό μου
Ευχαριστω
ilias_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κάποιος την Ιωάννα από royal massage αξίζει;
Φτάνει φουλ ;
Φτάνει φουλ ;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Σε άτομα με μηδενική συνεισφορά στην μασαζοκοινότητα , η απάντησή μου είναι όχι.Φίλε θα μπορούσες να στείλεις πμ
Ευχαριστω
25 μηνυματα όλα κι όλα και μόνο ζητάς πληροφορίες.
Και τώρα που παρατηρώ καλύτερα τα μηνύματά σου, 99% είσαι κλωνοaccount του sakis_1984, Nickname με το ίδιο format (ονομα στα greeklish κατω παύλα και ίδια χρονολογία) Γράφεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο,, ρωτάς ακριβώς τα ίδια πράγγματα και με την ίδια διατύπωση.
Τελευταία τροποποίηση:
wasted years
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.054
- Πόντοι
- 1.011
Αν είναι αυτό να κοστίσει ο κούκος αηδόνι άστο καλύτερατο θέμα είναι να βρεις κορίτσι της διπλανής πόρτας που δεν το κάνει αυτό με όλους που δεν φεύγει από σένα και πάει στον άλλον που δεν το κάνει καν αυτό αν δεν την πληρώσεις πολλά λεφτά, που δεν κοιτάει την ώρα μπορεί να κάτσει και δύο, τρεις και τέσσερις ώρες μπορεί να είναι σαν η κοπέλα σου μπορείτε να πάτε έφαγητό.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που λέμε...Και εννοώ όπως γράφτηκε παραπάνω ότι αν είναι έτσι καλώ ένα call girl και κάνω στα σίγουρα ότι είναι να κάνω
Από το να καλώ εδώ μάσα κατ οίκον και να βγαίνουν κατάλογοι με υπερκοστολογηση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63