MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.229
- Πόντοι
- 4.365
Βλακας ειναι, το πα και γω.Ποιοι τον στειλανε δεν καταλαβαΟ βλακας που στείλανε προσφατα είναι, το παιζει και αεράτος με 10 μερες εγγραφής.. οκκκκ
Βλακας ειναι, το πα και γω.Ποιοι τον στειλανε δεν καταλαβαΟ βλακας που στείλανε προσφατα είναι, το παιζει και αεράτος με 10 μερες εγγραφής.. οκκκκ
Σωστος τι 200 ρε παμε καλα ουτε για αστειο εγω οσο και μουναρα να ειναι + 20 ο φραπες και αυτό ειναιΈχει χαθεί η μπάλα
Νεφέλη από deluxe ζήτησε 200€ σύνολο να μείνει με εσώρουχα και μόνο φραπέ....
Φυσικά πήρε τα μεζεα μου και έφυγε με το 60αρι...
Όσο κι αν ήμουν με την μαλαπερδα κάγκελο αλλά καλύτερα να την παίξω εγώ και να γλιτώσω τα χρήματα....
Τόσα δεν δίνω σε καμία τους
Συμφωνώ απόλυτα....Σωστος τι 200 ρε παμε καλα ουτε για αστειο εγω οσο και μουναρα να ειναι + 20 ο φραπες και αυτό ειναι
με 200 κανουμε πάρτυ . σιγα μην τα δωσουμε να μας την παιξει μια αλβανιδα βρε ουστ
Καλημέρα φίλε, το έγραψα και παραπάνω η Χριστίνα δηλώνει Ρουμάνα αλλά μάλλον είναι Αλβανίδα. Αυτή την εντύπωση έχω.Για την Χριστιάννα δεν γνωρίζω δεν την έχω πάρει. Για τα ποσά που γράφω είμαι σίγουρος. Μου είχε ζητήσει +100 ευρώ για φραπέ και τελικά έμεινα στο μασάζ.Καλησπέρα φίλε μου. Είσαι σίγουρος για τα ποσά που γράφεις ; Ειδικά για Χριστίνα αυτή δεν ειναι Αλβανίδα. Είναι Ρουμάνα και για φραπέ ζητάει 20,30€. Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Υπάρχει επίσης και η Χριστιανα που ούτε αυτή είναι Αλβανίδα. Ελληνίδα είναι και αυτή σου λέει στο τέλος δώσε μου ότι θες. Δεν έχει Αλβανίδα Χριστίνα.
Καλώς τον βλάκα τον κλώνο που το παίζει και παλιός με 107 μηνύματα σε 3 χρόνια!Και ξυπνησες 14/4 να μας ανοίξεις τα ματια βλακακο… καλυτερη συνεχεια εύχομαι
Αποφασίστε βλάκες που είμαι προμότορας στο Massaua ή στο Deluxe;Αφεντικο σιγα μην εισαι με τετοιο iq.. ενας καινουργιος κεφτές που βοηθαει να εχουν ντόρο τα γραφεί,ισως.. τραβά τωρα, βλεπεις δε νομιζω οτι βοηθάς το νήμα. Την επομενη φορα αν ερθεις-ερθετε πιο έξυπνα ισως.. ανοίγεις λογ/σμο αραξε κανα μηνα-2 και θα εισαι πιο αποτελεσματικός στη δουλεια σου..
Σπουδαίε βλάκα ακόμα να σεο Jamal από το secret να ηρεμήσεις;Βλακας ειναι, το πα και γω.Ποιοι τον στειλανε δεν καταλαβα
Μαθε καμια καινουρια λεξη και σκουπισε τις χλεπες απ τη μουρη σου ομοφοβικο σκουπιδι.Τικ τοκ, τικ τοκΣπουδαίε βλάκα ακόμα να σεο Jamal από το secret να ηρεμήσεις;
Αργά ή γρόγηρα πάντα μαθαίνουμε ποιοί στέλνουν τον κάθε προμότορα.Βλακας ειναι, το πα και γω.Ποιοι τον στειλανε δεν καταλαβα
Πώς ρωτάς διακριτικά δηλαδή;φιλος το σιλκ γενικα εχει και πολυ καλο τηλ κεντρο εαν ρωτήσεις διακριτικα και οχι χύμα θα σε καθοδηγησουν σε πιο ασφαλες επιλογές .....
χειρότερα!τα 200 e από ότι γράφει ο συναγωνιστής είναι για μασαζ + φραπέ + καλαμάκι χωρίς πρ δεν αναφέρει μπριζόλα...
Δε θυμαμαι τόσοι που ειναι. ενας απο τους τελευταίους που ειχαν μπαναρει εννοω..Βλακας ειναι, το πα και γω.Ποιοι τον στειλανε δεν καταλαβα
λες για τον κλωνο του σκουπιδιου sexy captain, το qbathens που σκοτωνομουνα απο οταν εσπασε εξαιτιας του η Κων/να?Δε θυμαμαι τόσοι που ειναι. ενας απο τους τελευταίους που ειχαν μπαναρει εννοω..
Οχι 2 αλλους.. αυτο δεν το παρακολούθησα να σου πω την αληθεια.. ο ιδιος με τον τωρινό με αλλο nickname θεωρωλες για τον κλωνο του σκουπιδιου sexy captain, το qbathens που σκοτωνομουνα απο οταν εσπασε εξαιτιας του η Κων/να?
εαν ειναι ανετη , πετσετα , και οτι εσυ θες κατι παραπανω απο ενα απλο χέρι ..Πώς ρωτάς διακριτικά δηλαδή;
ΔώραΆβα από Λουξ... Μου φαίνεται τνη είχα πάρει και από το Art με άλλο όνομα... Μέτριο μασάζ και εξωφρενικό τιμοκατάλογο. Μαύρο από εμένα... Δεν παίζουν αυτά τα λεφτά πιά.
Εγώ δεν τρελάθηκα τόσο στο μασάζ τηςΈχει δοκιμάσει κανείς την Εύη από το Τζόι?? Μου είπαν ότι κάνει πολύ καλό μασάζ και θέλω να επιβεβαιώσω