Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 736
Καλωςσηρθες!! Δεν μπορουμε να σου στειλουμε προσωπικο μηνυμα!
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
Καλωςσηρθες!! Δεν μπορουμε να σου στειλουμε προσωπικο μηνυμα!
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
Είπαμε δημοσίευση του 22Καλωςσηρθες!! Δεν μπορουμε να σου στειλουμε προσωπικο μηνυμα!
Ωχχχ ωχχχ! Ζηταω αφεση αμαρτιων!!Είπαμε δημοσίευση του 22
Έλα από Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου κ ένα πιστοποιητικό α38Ωχχχ ωχχχ! Ζηταω αφεση αμαρτιων!!
Επισης εξεταση αιματος, σπερματος και ουρων!!Έλα από Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου κ ένα πιστοποιητικό α38
Τπτ από αυτά δεν χρειάζονται..Επισης εξεταση αιματος, σπερματος και ουρων!!
Δυστυχως απεβιωσε προ ολιγων ημερων! Θα σου φερω ληξιαρχικη πραξη του θανατου του!Τπτ από αυτά δεν χρειάζονται..
Μια βεβαίωση μόνο από τον πάπα της ενορίας σου ότι είσαι ακόμα εν ζωή!
..κ λίγα Κολυβά σε παρακαλώΔυστυχως απεβιωσε προ ολιγων ημερων! Θα σου φερω ληξιαρχικη πραξη του θανατου του!
Ναι ναι βεβαια σταρακι!..κ λίγα Κολυβά σε παρακαλώ
Ευχαριστω
Είσαι πολύ καλός επιφυλάσσομαιΝαι ναι βεβαια σταρακι!
το ονομα της κοπελας απο την μολδαβια;;;;;ρε μαγκες τι παιζει με το gmassage ?
η κωνσταντινα το μελαχρινο ειναι κανονικη γυναικα η τραβελι ?
το διαβασα κ εχω παθει κοκομπλοκο ? σοβαρα απαντηστε μ , εκανε χαβαλε ο μυστης... ??
γιατι τη πηδηξα απο κωλο στα 4 αρχες του μηνα..
πηρα σημερα μια νεα που φερανε απ το ιδιο ιδευμα
35 μολδαβη περασα πολυ ωραια αφησα μονος μ 110 ε συνολο
τα πηρε ολα στομα σκουπα χουβερ...
για μπριζολιασμα , με χαλασε που δεν ειχε μεγαλα βυζια....
καλωσηρθες παλι απο το 25ο προοφιλ σου ψευτη ψυχακιαρε μαγκες τι παιζει με το gmassage ?
η κωνσταντινα το μελαχρινο ειναι κανονικη γυναικα η τραβελι ?
το διαβασα κ εχω παθει κοκομπλοκο ? σοβαρα απαντηστε μ , εκανε χαβαλε ο μυστης... ??
γιατι τη πηδηξα απο κωλο στα 4 αρχες του μηνα..
πηρα σημερα μια νεα που φερανε απ το ιδιο ιδευμα
35 μολδαβη περασα πολυ ωραια αφησα μονος μ 110 ε συνολο
τα πηρε ολα στομα σκουπα χουβερ...
για μπριζολιασμα , με χαλασε που δεν ειχε μεγαλα βυζια....
DL για deluxe massage μου κάνει και ο καφες με λούσι μάλλον χαλια εμπειρια είναι (πάει καιρος που την ειχα παρει καμμία τριετια ) ειδικα όταν έχει ινεσα ζετα βαλερια και ροστερ της ιδιας σειρας που είναι δύναμη..ζετα δοκιμάστηκε και ειναι τρομερη.ινεσα σταθερή δύναμη δυο μετρα καλονη με ένα χερι τρομερό.παντως βλεπω νέα άτομα μορφονιες και στο DL και στα αδερφακια του Yourmassage και joy .Καλησπέρα σε ολα τα μελη , παρακολουθω το thread , και πηρα την αποφαση να καταθέσω και εγω τις λίγες προς το παρόν εμπειρίες .Πρόσφατη εμπειρία ( πριν 2 βδομάδες ) με λούσι απο DL , μιλφ προς cougar φάση μασάζ 5/10 , χωρίς πετσέτα , φραπές μόνο και δεν θα ελεγα και γλυκος ..... μέτριος ... μέτρια εμπειρία
Σε κάποιο από αυτά , από τις ημεδαπές (όχι λατίνες) παίζει σίγουρα μπριζόλα, εγγυημένα, χωρίς συνθηματικά, προϋπηρεσία, εξτραδάκια , γνωριμίες και τα @@ μας κουνιούνται ;νέα άτομα μορφονιες και στο DL και στα αδερφακια του Yourmassage και joy .
Ποια βαλέρια λες φίλε μου; Στο deluxe δεν νομίζω να μου την έχουν στείλει ποτέ σε φώτο. Γίνεται να μου την στείλεις σε πμ;DL για deluxe massage μου κάνει και ο καφες με λούσι μάλλον χαλια εμπειρια είναι (πάει καιρος που την ειχα παρει καμμία τριετια ) ειδικα όταν έχει ινεσα ζετα βαλερια και ροστερ της ιδιας σειρας που είναι δύναμη..ζετα δοκιμάστηκε και ειναι τρομερη.ινεσα σταθερή δύναμη δυο μετρα καλονη με ένα χερι τρομερό.παντως βλεπω νέα άτομα μορφονιες και στο DL και στα αδερφακια του Yourmassage και joy .
Ζέτα πρώην dream grils αυτή δεν είναι;Ποια βαλέρια λες φίλε μου; Στο deluxe δεν νομίζω να μου την έχουν στείλει ποτέ σε φώτο. Γίνεται να μου την στείλεις σε πμ;
Επίσης Ζέτα λες την μιλφ ε;