Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα και συγκεκριμενα τεταρτη ηταν ντελουξΖέτα/Τινα έχει κανείς εικόνα σε πιο πήγε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγραψα οτι μπορει να κανω και λαθος, αλλα μετα απο αρκετα χιλιομετρα στο κατ οικον και πολλες αναρτησεις και κριτικες, πρωτη φορα που πιστευω κατι τετοιο και το γραφω δημοσια. Δεν εχω διαβασει και πολλες κριτικες για την συγκεκριμενη η αληθεια ειναι. Και παλι μπορει να κανω λαθος.Κωσταντινα απο gmassage ...
Φίλε είσαι σίγουρος. Έχει συναντήσει πολλούς πιστεύω. Ο πρώτος που το λες.
ζετα μιλφ;απο που;Αναφερθηκα στην Τινα η οποια παλιοτερα ειχε ονομα Ζετα. Με το που ηρθε η Ζετα η μιλφ μεταγραφη, για να μην γινονται μπερδεματα μαλλον, το αλλαξανε σε Τινα. Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι ειναι απο τα αξιολογα πιπινς που κυκλοφορουν.
Σημερα παντως εμαθα οτι η χριστινα σταματησε.απο το συγκεκριμενο γραφειο.Ποια Κωσταντίνα δεν την βρίσκω ;;
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Έχει γούστο … αλλά μάλλον είναι έτσι .. και στο πρόσωπο φαίνεται λίγο..Δεν έχω πάρει μπριζόλα για να έχω άποψη πως μοιάζει κάτω, αλλά μέχρι να διαβάσω το ποστ σου δεν είχα καμία αμφιβολία πως είναι γυναίκα.
Λίγο η σχετικά μπάσα φωνή, λίγο το 1.75μ, λίγο τα τατουάζ παντού, λίγο πως μοιάζει να χει προυπηρεσία αλλού..
Έχε γούστο
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
μόνο με το όνομα δεν τη βρίσκεις. Υπάρχουν 10αδες στο insta με αυτό το όνομαΣυνάδελφοι, έχεις κάποιος άποψη για την emili στο instagram? Είναι λέει από Ουκρανία. Προσφέρει μασαζ και χέρι - οχι σεξ.
Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό...;;με τα παρελκόμενα μαζί;;δεν το ξέρω το συγκεκριμένο άθλημα καλά....μην πάω στα τυφλά!!
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Πάρε Χριστίνα από gmassage που φουλάρειΈχετε να μου προτείνετε κάτι καλό...;;με τα παρελκόμενα μαζί;;δεν το ξέρω το συγκεκριμένο άθλημα καλά....μην πάω στα τυφλά!!
Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Κάποιος φίλος έγραψε ότι σταμάτησε από εκειΠάρε Χριστίνα από gmassage που φουλάρει
μόνο με το όνομα δεν τη βρίσκεις. Υπάρχουν 10αδες στο insta με αυτό το όνομα
Αναφέρομαι σε μια συγκεκριμένη emili. 150 ευρω το κόστος για 1μισή ώρα. Πριν κλείσω μαζί της, είπα να ρωτήσω αν εχει βρεθει κανείς μαζί της. Είναι η emili_osc.μόνο με το όνομα δεν τη βρίσκεις. Υπάρχουν 10αδες στο insta με αυτό το όνομα
Δεν την εχω δει τη γυναικα, αλλα με προβληματιζει το οτι παρα το παρατσουκλι της "Δρακουμελ", καποιοι καθονται και ζητανε τηλεφωνο. Δηλαδη ακουνε να λενε μια γυναικα Δρακουμελ και σκεφτονται: "εγω αυτη θελω να τη γαμησω;"'Αστο φίλε...ένα σπίτι αχούρι βασικά , η τύπισσα κουτσαίνει πλέον . Μόνο τα βυζιά αξίζουν...και όλα αυτά με 50 ευρώ...ταρίφα όλες....πρέπει να πεινάσουν
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Τώρα κάνεις πλάκα έτσι;;;Δεν την εχω δει τη γυναικα, αλλα με προβληματιζει το οτι παρα το παρατσουκλι της "Δρακουμελ", καποιοι καθονται και ζητανε τηλεφωνο. Δηλαδη ακουνε να λενε μια γυναικα Δρακουμελ και σκεφτονται: "εγω αυτη θελω να τη γαμησω;"
Εδώ ψάχνονται κ ζητάνε τηλέφωνα από κωλογριες με μασελες κ ακρατια που από το πολύ πάχος πρέπει να πετάς αλεύρι να βρεις την τρύπα αυτή μόνο σου έκανε εντύπωση;
Και όμως φίλε υπάρχουν.... Μετά απορούμε γιατί οι τιμές έχουν εκτοξευθεί αφού η κάθε 'Δρακουμελ' βρίσκει πελατεία ακόμαΔεν την εχω δει τη γυναικα, αλλα με προβληματιζει το οτι παρα το παρατσουκλι της "Δρακουμελ", καποιοι καθονται και ζητανε τηλεφωνο. Δηλαδη ακουνε να λενε μια γυναικα Δρακουμελ και σκεφτονται: "εγω αυτη θελω να τη γαμησω;"
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
μέχρι και χθες δούλευε εκεί, μάλλον με άλλη Χριστίνα την μπερδεύειςΚάποιος φίλος έγραψε ότι σταμάτησε από εκει
Πιτσιρθκα από Ουκρανία που προσφέρει από όσα λέει body to body massage 1 ώρα 100€ αλλά χωρίς σεξ και καλαμάκι. Μόνο εκτόνωση με χέρι και χωρίς να αφήνει να αγγίξεις χαμηλά. Και από όσο φαίνεται από φωτό δεν λέει κ κάτι το ιδιαίτερο.Συνάδελφοι, έχεις κάποιος άποψη για την emili στο instagram? Είναι λέει από Ουκρανία. Προσφέρει μασαζ και χέρι - οχι σεξ.
Ποιο ειναι το instΠιτσιρθκα από Ουκρανία που προσφέρει από όσα λέει body to body massage 1 ώρα 100€ αλλά χωρίς σεξ και καλαμάκι. Μόνο εκτόνωση με χέρι και χωρίς να αφήνει να αγγίξεις χαμηλά. Και από όσο φαίνεται από φωτό δεν λέει κ κάτι το ιδιαίτερο.
emili_oscΠοιο ειναι το inst
Τι φαση, ολες οι φωτο της ειναι με string και εντέλως σεξυ, και λεει οτι την ρωτανε αν κανει εξτρα με απορια....emili_osc
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
η κοπελα ειναι νουμεροΤι φαση, ολες οι φωτο της ειναι με string και εντέλως σεξυ, και λεει οτι την ρωτανε αν κανει εξτρα με απορια....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις