Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.036
Πόντοι
441
Εντωμεταξύ έχει τόσο χαμηλό iq που τον καταλαβαίνουμε λόγω τρόπου γραφής από το πρώτο κιόλας μήνυμα.
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΟΚΟΣ!!!!!!

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
Εντωμεταξύ έχει τόσο χαμηλό iq που τον καταλαβαίνουμε λόγω τρόπου γραφής από το πρώτο κιόλας μήνυμα.
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΟΚΟΣ!!!!!!
και ο deadpool που εχει το ιδιο ability(αθανατος) βλακακος ητανε.Ξερεις γιατι? αν ειχε και undead και intelligence θα ταν cheat

Kaulotzitzikas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
3
Like
609
Πόντοι
81
Γεια σας ρε παλικάρια !
Ερώτηση:
Μπορείτε να προτείνετε μια η οποία είναι δοκιμασμένη επιλογή που σας άφησε ικανοποιημένους να την φέρω δώρο στην γυναίκα μου και να κάνει λεσβιακό?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
Τοσα χρονια μονο βιζιτες και λαδομαγαζα αλλα ποτε μου δε δοκιμασα ολα αυτα τα γραφεια που προσφερουν μασαζ στο χωρο σου.Ολο για καταλογους διαβαζω,συν τη μαλακια,συν τη πιπα,συν τη μπριζολα και στο τελος σου βγαινει συνολικα μαζι με ξενοδοχειο κοντα 200 ευρω.Και ρωτω αξιζει τελικα?Επισης απο αυτα που εχω διαβασει ειναι για μια πιστολια. 150 και 200 ευρω για μια πιστολια,δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.Με τρωει ο κωλος μου τελευταια ομως και θελω να δοκιμασω εστω μια φορα.Θα το ψαξω καλα παντως,πριν παρω και θα ενημερωσω το νημα.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
Τοσα χρονια μονο βιζιτες και λαδομαγαζα αλλα ποτε μου δε δοκιμασα ολα αυτα τα γραφεια που προσφερουν μασαζ στο χωρο σου.Ολο για καταλογους διαβαζω,συν τη μαλακια,συν τη πιπα,συν τη μπριζολα και στο τελος σου βγαινει συνολικα μαζι με ξενοδοχειο κοντα 200 ευρω.Και ρωτω αξιζει τελικα?Επισης απο αυτα που εχω διαβασει ειναι για μια πιστολια. 150 και 200 ευρω για μια πιστολια,δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.Με τρωει ο κωλος μου τελευταια ομως και θελω να δοκιμασω εστω μια φορα.Θα το ψαξω καλα παντως,πριν παρω και θα ενημερωσω το νημα.
ειναι η παραμυθα ρε φιλε που κοστιζει παραπανω. το αματουρι που το παρασερνεις εσυ, ξερεις....μουφα αλλα τη γουσταρουμε την παραμυθα

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
ειναι η παραμυθα ρε φιλε που κοστιζει παραπανω. το αματουρι που το παρασερνεις εσυ, ξερεις....μουφα αλλα τη γουσταρουμε την παραμυθα
εχω καταλαβει τι παιζει,αλλα δυστυχως δεν γινεται και σωστη ενημερωση.Τα νηματα αυτα γεμιζουν με εκπροσωπους του καθε γραφειου,σου γραφει ενα καρο μαλακιες με μπριζολες και καταπιοματα και στο τελος καταληγεις με μια στεγνη ξενερωτη μαλακια την οποια πληρωνεις 50 ευρω. Θελει ψαξιμο καλο,για να καταληξω.

Geokaras48

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
209
Πόντοι
20
Το παραμύθι πάντα κοστίζει παραπάνω.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
εχω καταλαβει τι παιζει,αλλα δυστυχως δεν γινεται και σωστη ενημερωση.Τα νηματα αυτα γεμιζουν με εκπροσωπους του καθε γραφειου,σου γραφει ενα καρο μαλακιες με μπριζολες και καταπιοματα και στο τελος καταληγεις με μια στεγνη ξενερωτη μαλακια την οποια πληρωνεις 50 ευρω. Θελει ψαξιμο καλο,για να καταληξω.
σε νιωθω αλλα το λες σε μενα που μπαινω να τσεκαρω/χαβαλεδιασω και καταληγω 2 στις 3 να τσακωνομαι γιαυτο το λογο.που κιαυτο χαβαλε εχει αλλα ενεργοποιηθειτε λιγο, καντε κανα ριπορτ και σεις ,οι εποχες δυσκολες και πρεπει να κανουμε και μπουγαδα για να μαστε πιο ουσιαστικοι

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
σε νιωθω αλλα το λες σε μενα που μπαινω να τσεκαρω/χαβαλεδιασω και καταληγω 2 στις 3 να τσακωνομαι γιαυτο το λογο.που κιαυτο χαβαλε εχει αλλα ενεργοποιηθειτε λιγο, καντε κανα ριπορτ και σεις ,οι εποχες δυσκολες και πρεπει να κανουμε και μπουγαδα για να μαστε πιο ουσιαστικοι
ο μεγαλυτερος ντετεκτιβ σε αυτα ηταν ο αλπουλα,καθε μερα εβρισκε και απο 1-2.εγω δεν ασχολουμαι με τον χωρο και δε ξερω,αλλα αμα δειτε κανεναν ενημερωστε με να τον κανω report και 'γω.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
μια Αγγελικη που βλεπω στο ινστα απο massaua massage athens τι λεει? στις φωτος ειναι μουνετο δυνατο παντως.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
ο μεγαλυτερος ντετεκτιβ σε αυτα ηταν ο αλπουλα,καθε μερα εβρισκε και απο 1-2.εγω δεν ασχολουμαι με τον χωρο και δε ξερω,αλλα αμα δειτε κανεναν ενημερωστε με να τον κανω report και 'γω.
αυτος ηταν αλλη κατασταση... δεν εκανε μπουγαδα, εξοντωνε τον ανταγωνισμο...κακο παραδειγμα εφερες

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
μια Αγγελικη που βλεπω στο ινστα απο massaua massage athens τι λεει? στις φωτος ειναι μουνετο δυνατο παντως.
ισχυει, την εχω τσεκαρει και γω. μου θυμιζει μια ξενη που χε φερει καπου περσι το deluxe, μια σοφια νομιζω, ελπιζω να μην ειναι αυτη

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
αυτος ηταν αλλη κατασταση... δεν εκανε μπουγαδα, εξοντωνε τον ανταγωνισμο...κακο παραδειγμα εφερες
δεν το ειχα ψαξει εξονυχιστηκα το πραμα,απλα δωθε κειθε εβλεπα να στελνει κοσμο.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
ισχυει, την εχω τσεκαρει και γω. μου θυμιζει μια ξενη που χε φερει καπου περσι το deluxe, μια σοφια νομιζω, ελπιζω να μην ειναι αυτη
σε αυτες τις φωτογραφιες που ανεβαζουν φαινεται πολυ ωραια,αλλα αμα απο υπηρεσιες ειναι του κωλου,τι να το κανεις...

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
δεν το ειχα ψαξει εξονυχιστηκα το πραμα,απλα δωθε κειθε εβλεπα να στελνει κοσμο.
οταν δεχτηκε το αποτελειωτικο χτυπημα δεν ημουν ενεργος, το εχασα, στειλε στον @The Saint* αμα τον πετυχεις πουθενα να σου πει, εχει και υλικο αλληλοξεφτιλισματος με εναν αλλο τυπο που καναν expose ο ενας τον αλλο

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
σε αυτες τις φωτογραφιες που ανεβαζουν φαινεται πολυ ωραια,αλλα αμα απο υπηρεσιες ειναι του κωλου,τι να το κανεις...
η τυπισα που σου λεω απο deluxe ηταν ξενη,καλα καλα αγγλικα δε μιλαγε. εδω πλασαρουν Αγγελικη, αρα Ελληνιδα, αρα με το γεια σας θα καταλαβαινες αν ειναι αυτη η απλα μοιαζουν λιγο

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20
Κορυφαίο μασάζ η Έρικα. Β μέρος μέχρι φραπέ. 1 κλικ μεγαλύτερη από τις φωτό.
Φίλε μου,πως γίνεται η επικοινωνία με ατικα?βαιμπερ δεν βλέπω να έχουν...την Έρικα που λες,δεν την έχουν φωτό στο site...

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Φίλε μου,πως γίνεται η επικοινωνία με ατικα?βαιμπερ δεν βλέπω να έχουν...την Έρικα που λες,δεν την έχουν φωτό στο site...
WhatsApp. Ζήτα φωτο και θα δεις όλες τις κοπέλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρα απο το φραπέ επιτρέπει πιασίματα?
Όχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom