Ζηταει και αυτη αρκετα αλλα αρκετα ομορφη.. απο μασαζ καμια επαφή..εχουν αναφερει πολλοι οτι προχωραει, πρωην βιζιτου ειναι εξαλλου. απλα ζηταει πολλα +
Εγω Ευα σκεφτομαι να δοκιμασω σε καποια φαση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)
Marios2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα φιλε, η Χριστινα με το τατουαζ στο χερι που δειχνουν στο whatsapp stories τους? Ομορφη φαινεται σκεφτομουν να την δοκιμασω. Φραπεδακι καλο?Συνάντηση κολλητού με Χριστίνα από Deluxe.
Φωτογραφίες σχετικά κοντά με την πραγματικότητα.
Η κοπέλα είναι από Ρουμανία κ πιο αδύνατη από τις φωτογραφίες.
Φοράει σιδεράκια.
Μασαζ μέτριο κόστος 60 ευρώ η μία ώρα. Φτάνει μόνο χέρι κ θέλει συν 40. Δεν δέχεται χαιδεματα.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
στο ψητο καλη η παθητικο αματουρι?(αυτο φοβαμαι)Ζηταει και αυτη αρκετα αλλα αρκετα ομορφη.. απο μασαζ καμια επαφή..
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.359
- Πόντοι
- 206
το massaua είναι στα ΔΕΝ πάντως! μην ακούτε τους προμότορες
Η Μαρία σε ξεζουμίζει. Δοκιμάστηκε και ήταν εξαιρετική στο καλαμάκι. Το ίδιο και η Νικολέτα που τη πήρε φίλος. Αυτή που είναι στα ΔΕΝ είναι η Ελίνατο massaua είναι στα ΔΕΝ πάντως! μην ακούτε τους προμότορες
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
H Μαρια μοιαζει 50+ χρονων ρε φιλε...Η Μαρία σε ξεζουμίζει. Δοκιμάστηκε και ήταν εξαιρετική στο καλαμάκι. Το ίδιο και η Νικολέτα που τη πήρε φίλος. Αυτή που είναι στα ΔΕΝ είναι η Ελίνα
πρεπει να τα πλησιαζει, και ειναι αρκετα παχουλουλαH Μαρια μοιαζει 50+ χρονων ρε φιλε...
Σου στέλνουν και αυτοί μέσω viber φωτογραφίες αν ζητήσω?Η Μαρία σε ξεζουμίζει. Δοκιμάστηκε και ήταν εξαιρετική στο καλαμάκι. Το ίδιο και η Νικολέτα που τη πήρε φίλος. Αυτή που είναι στα ΔΕΝ είναι η Ελίνα
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.359
- Πόντοι
- 206
Ναι, σου στέλνουν μέσω whatsappΣου στέλνουν και αυτοί μέσω viber φωτογραφίες αν ζητήσω?
δεν έχω whatsapp. Αν έχεις φωτό αυτής της Μαρίας που αναφέρεις οτι προχωράει και θέλεις και δεν βαριέσαι μέσω pm, σε ευχαριστώ!Ναι, σου στέλνουν μέσω whatsapp
Μερακλής ακουγεσαι , δοκιμασε και την κυρα χρυσα αν ειναι, συνομήλικες ειναι..δεν έχω whatsapp. Αν έχεις φωτό αυτής της Μαρίας που αναφέρεις οτι προχωράει και θέλεις και δεν βαριέσαι μέσω pm, σε ευχαριστώ!
Vogito13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2023
- Like
- 308
- Πόντοι
- 20
Ποιες είναι αυτές ρε μυστες να τις δοκιμάσω και εγώ?? Δεν θα με χάλαγε ένα μασαζάκιΜερακλής ακουγεσαι , δοκιμασε και την κυρα χρυσα αν ειναι, συνομήλικες ειναι..
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
απ το μυστη?Ποιες είναι αυτές ρε μυστες να τις δοκιμάσω και εγώ?? Δεν θα με χάλαγε ένα μασαζάκι
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Σε έπικοινωνια που ειχα της ειπα για φωτο μου εστειλε αυτο οτι να ναιLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ξερουμε κατι? εμπειρία κανεις?? pm παρακαλω
Προσφέρουμε μασάζ χαλαρωτικό που είναι στα 60 και to body to body 80 το exotic 100 Ερχόμαστε στο δικό σας χώρο ή συνέδρια είναι 1 ώρα .
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
γραφειο, θα σου πει οτι εχει 2 τυπισες, θα σου στειλει διαφορετικης φωτο μιας.απατη μυριζειΣε έπικοινωνια που ειχα της ειπα για φωτο μου εστειλε αυτο οτι να ναι
Προσφέρουμε μασάζ χαλαρωτικό που είναι στα 60 και to body to body 80 το exotic 100 Ερχόμαστε στο δικό σας χώρο ή συνέδρια είναι 1 ώρα .
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Δεν στελνει καθολουγραφειο, θα σου πει οτι εχει 2 τυπισες, θα σου στειλει διαφορετικης φωτο μιας.απατη μυριζει
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Στο athens massage ζητανε και 40 ευρω για απλο μασαζ ολοι αλλοι 20-25 παιρνουν ελεοςΔοκιμες το ΣΚ που μας περασε:
- Ευα απο massageathenshome - πολυ καλο μασαζ, αλλα με πετσετα και για κανενα λογο κατι παραπανω
- Ζετα απο deluxe - ειπε πως ειναι 23, μετριο μασαζ, σωματαρα αλλα ζητησε 100 (συνολο) για χερι και 150 για καλαμακι - προφανως ειπα οχι και στα δυο
Εχεις δει κανεις τελευταια την Ανδρομαχη απο Joy σε καποιο αλλο μαγαζι? Γιατι εχω καιρο να την βρω διαθεσιμη
Kaulotzitzikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 609
- Πόντοι
- 81
Σαν πρόγραμμα καλό είναι.Σε έπικοινωνια που ειχα της ειπα για φωτο μου εστειλε αυτο οτι να ναι
Αλλά το γεγονός ότι δεν έχει ούτε μια φωτογραφία μυριζομαι ότι έρχεται μπακαλιάρος σαφρακιασμενος για massage...
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
Μακρια,απατη και μαλλον απο πισω ειναι το μελος που τους πρωτοανεφερε,γιατι μολις εγραψα εδω πως ειναι γραφειο με μπλοκαραν στο ινσταΔεν στελνει καθολου
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
τη φωτο που ειχα στο προφιλ στο ινστα την εχω δει σε αγγελιες εδωΜακρια,απατη και μαλλον απο πισω ειναι το μελος που τους πρωτοανεφερε,γιατι μολις εγραψα εδω πως ειναι γραφειο με μπλοκαραν στο ινστα
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Maria
Browse listings and information of seller Maria
kanesex.com
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
Το συνηθες ειναι γραφειο να πλασαρεται ως ανεξαρτητη.εδω ειπαν με τη μια γραφειο, εχουν λεει 2 κοπελες και επεμεναν ενω μου στειλαν μια.Περιεργα πραγματα, βρωμανετη φωτο που ειχα στο προφιλ στο ινστα την εχω δει σε αγγελιες εδω
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Maria
Browse listings and information of seller Mariakanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις