Βέβαιαααααα αξίζει..πιο παλιά ζητούσε +60€ για φραπέ χωρίς ρούχα.Εννοειται δεν τα έδωσα και δεν την ξανά είδα.Η στελλιτσα αξιζει?
... ψιλό βαριέται να ξέρεις,δεν δείχνει να το απολαμβάνει το όλο θέμα.
Βέβαιαααααα αξίζει..πιο παλιά ζητούσε +60€ για φραπέ χωρίς ρούχα.Εννοειται δεν τα έδωσα και δεν την ξανά είδα.Η στελλιτσα αξιζει?
Μηπως δνν ειχατε χημεια?πιστευεις..με ενα.μποντι του μποτνι..να.προχωρουσε σε μπριζολα?Βέβαιαααααα αξίζει..πιο παλιά ζητούσε +60€ για φραπέ χωρίς ρούχα.Εννοειται δεν τα έδωσα και δεν την ξανά είδα.
... ψιλό βαριέται να ξέρεις,δεν δείχνει να το απολαμβάνει το όλο θέμα.
τυπε μια ενημερωση και εδω αν μπορειςμε ρωτατε μεσω μηνυματων να σασ πω κατι παραπανω.
εχω τηλεφωνα απλα τωρα ειμαι γραφειο δε τα χω μαζι μου.
παντωσ να ξερετε οτι τισ βρηκα μεσω εφημεριδας χρυση ευκαιρια στη στηλη ''φυσιοθεραπευτες προσφορα''
θα τηλεφωνειτε μια-μια και θα λετε γεια σας τηλεφωνο για το μασαζ-χαλαρωτικο θελω.....εκεινη θα σας πει τα δικα της οτι κανει μια ωρα κτλ...εσεις θα τη ρωτησετε εκτονωση περιλαμβανει η τιμη?(εκτονωση=να σου βαρεσει μαλακια ή να παρει πιπα)οποια σας πει τιμη 50 ευρω σιγουρα θα πει ναι....οποτε κατα 80% πεφτει και γαμησι.
εγω οταν τηλεφωνω ρωταω τα παντα υψος κιλα ηλικια και απαντανε ολες.
επιλεγω αλλοδαπες οχι ελληνιδες ξενερωτες
τηλ θα σας δωσω οταν παω σπιτι
Ρωτας ή το λες??Τελικά το πριβέ είναι της χρυσας
Τύπε εσύ θέλεις ενημέρωση για ένα post που γράφτηκε 16 χρόνια πρίν !!!τυπε μια ενημερωση και εδω αν μπορεις
Τον ανακάλυψε η Γυναίκα του και πιθανόν του έκοψε τα αρχίδιαΚαι αυτός που το έγραψε έχει να μπει από το 2008
Μου στείλανε φωτογραφίες με φίλτρα και με την χρυσαΡωτας ή το λες??
Κανει μπαμ απτον τρόπο γραφής ότι το prive massage είναι το ίδιο με το vip massage. Το ξυπνοπουλι η Χρύσα καταλαβε ότι δεν πουλαει το vip πμεον και είπε να μας κοροιδέψει λίγο με αλλαγή ονόματος. Νομίζει ότι είναι πιο έξυπνη απο εμας , όπως και οι περισσότερες εδω μέσα.Μου στείλανε φωτογραφίες με φίλτρα και με την χρυσα
Κανει μπαμ απτον τρόπο γραφής ότι το prive massage είναι το ίδιο με το vip massage. Το ξυπνοπουλι η Χρύσα καταλαβε ότι δεν πουλαει το vip πμεον και είπε να μας κοροιδέψει λίγο με αλλαγή ονόματος. Νομίζει ότι είναι πιο έξυπνη απο εμας , όπως και οι περισσότερες εδω μέσα.
Επειδή υπάρχουν μερικοι αγαπουληδες που τρωνε κουτόχορτο , νομιζουν ότι είμαστε ολοι ιδιοι. Ελεοςςςςς
ΞεκάθαραΤελικά το πριβέ είναι της χρυσας
Δώσε πόνο ΧρύσαΑξιότιμα και αξιαγάπητα μέλη του φόρουμ
Να σας ενημερώσουμε ότι από Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου
Το νέο γραφείο μασάζ στο χώρος σας ξεκινάει κανονικά
Προσφέροντας σας όλα τα είδη μασάζ
Τιμή γνωριμίας - προσφορά στα 50 ευρώ ανά ώρα για όλους , από 60 ευρώ !
Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2022
ΑΡΧΙΚΗ - PRIVE MASSAGE
PRIVE MASSAGE Επαγγελματικές Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Massage σε όλη την Αθήνα και τον πειραιά . Ερχόμαστε όπου και αν βρίσκεστε εντος 90 λεπτών . Προσφέρουμε υπηρεσίες massage στο σπίτι σας , στο γραφείο , στο ξενοδοχείο και στο σκάφος . με ενα τηλέφωνημα στο 698 3741658 ή ενα μήνυμα στο...privemassage.gr
Οι φωτό από τις κοπέλες θα στέλνονται μέσω της εφαρμογής Viber στο κινητό σας στο τηλεφωνικό αριθμό
698 37 41 658
Δύναμη το κορμιΜαριάννα - Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα
Η Μαριάννα είναι μια έμπειρη, ευχάριστη και επικοινωνιακή θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον που θα σας χαλαρώσει με τις ικανότητές της! Κλείστε ένα ραντεβού και αφεθείτε στα χέρια της!www.osmosemassage.gr
Τι θωρηκτά βυζιά έχει αυτή....δεν διάβασα πίσω κάτι όμως