Πίπες κύριοι.
Πίπες…
Κάποιες γνωρίζουν μασάζ και έχουν θητεύσει σε κέντρα αποκατάστασης κτλ. Για τα εξτραδάκια το γυρίζουν στο αισθησιακό και όχι με όλους. Αν η κοπέλα δει λιγούρη ούτε μασάζ δεν κάνει. Τρίβει λίγο και τελειώνει το ραντεβού χλιαρά. Τι να τον κάνει για πελάτη αν είναι στη μια ώρα να ακούει συνέχεια για εκτόνωση και χαϊδέματα, όταν έχει αποφασίσει ότι δεν θα προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες.
Υπάρχουν ακόμα αστεράκια. Θέλει ψάξιμο. Από τα 40-50 που δοκίμασα στη σεζόν, 3-4 άξιζαν. Αυτό είναι το ποσοστό.
Γενικά
1)Τα γραφεία παρακολουθούν και όπως παρατηρώ γράφουν κιόλας.
2) Αγαπητή
@TEA γνωρίζω το εκπληκτικό πρόγραμμα που προσφέρεις, εσύ και οι συνεργάτιδές σου, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να διαβάζω τα ομολογουμένως όμορφα ποστ σου στο θρεντ σου.
3)Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνεται ότι σκοπός είναι το καλό μασάζ και μετά ότι έρθει. Φραπές, καλαμάκια και μπριζόλες αν μπουν σε προτεραιότητα χαλάνε την μαγεία. Το άθλημα είναι για δυνατούς παίχτες και γερά πορτοφόλια.
Γερά πορτοφόλια όχι γιατί θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλο ποσό στη θεραπεύτρια για τις έξτρα υπηρεσίες αλλά γιατί θα περάσουν πολλές μέχρι να βρεθεί η μια, η καλή, η Κάλι της καταστροφής με τα μαγικά χέρια.
Μπασταρδεύτηκε πολύ ο χώρος. Ερωτικές υπηρεσίες με τιμοκατάλογο +++, κυρίες χωρίς λάδια, νεαρές με durex, “πρώην” call girls, δεσποινίδες από τους κερχανάδες. Φταίνε βέβαια και οι πελάτες. Εμείς οι πελάτες. Δεν βγάζω την ουρά μου απ´ έξω. Έχω ταΐσει και εγώ φρουτάκια ουυυυυ.
Πάθος βλέπεις.
Έμαθα όμως.