Διαγραμμένο μέλος 215612
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Καλά αφού είναι τόσο δύσκολο πάω πάσο!!!!
Δες ποια σου αρέσει, ρώτα μας, να σου πούμε τι ψάρια πιάνει. Έτσι γενικά τι να σου απαντήσω.Καλά αφού είναι τόσο δύσκολο πάω πάσο!!!!
Τα έχω ξαναγράψει πιο πίσω. Οι περισσότερες κοπέλες που έχει στις φωτογραφίες δεν εργάζονται πια εκεί.Έχει κανείς εμπειρία να μας πει για massage now πολλές κοπέλες και κάποιες αναφέρουν για Nure Β to B αν υπάρχουν extra και ποιες ? Ευχαριστώ
Στο παρασύνθημα πως ήταν το κορίτσι;Κριτική εδώ για callia massage.
Ξενοδοχείο στο κέντρο,το bill.
Αισχος οι υπηρεσίες τους,πως πάτε εκεί μέσα δεν καταλαβαίνω.Περιμενα στη ρεσεψιόν πόση ώρα,ούτε ένα νερό.Τελικα ανέβηκα πάνω και βρήκα την κοπέλα σε δωμάτιο.
Η Δανάη είναι μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα γύρω στα τριάντα,με φοβερή σώματαρα γυμνασμενη,όσο μπορούσα να καταλάβω.Το μασάζ ήταν καλό,όσο καλό μπορεί να γίνει όταν δεν υπάρχει το ειδικό κρεβάτι.Ολα κομπλέ,η τιμή για πάνω από μία ώρα μασάζ 80 ευρώ.
Ξαναγυρναω στο ξενοδοχειακό κομμάτι,Τα νερά στο μπάνιο λίμνη,πετσέτες για το μασαζ βρήκα από την καθαρίστρια στο διάδρομο.Ποτέ ξανά σε τέτοιο κωλοχανειο,μόνο σπίτι.
Πολύ καλό μασαζΣτο παρασύνθημα πως ήταν το κορίτσι;
Και από «μασάζ»;Πολύ καλό μασαζ
@olddog όπως έχεις καταλάβει μας δουλεύει ψιλό γαζί.... Γι αυτό ίσως εστίασε στο ξενοδοχείο και όχι στην κοπέλα. Μας ενημέρωσε πάντως, για την ακρίβεια επιβαιβεωσε ότι την λένε Δανάη, ίσως αυτό τον ενδιέφερε να μάθουμε.... Κάτι που ανακοίνωσε και η ίδια στην σελίδα της στο face book...Πολύ καλό μασαζ
Καλά, θα περάσω μια βόλτα μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω. Θα πάρω μαζί και σφουγγαρίστρα για το μπάνιο.@olddog όπως έχεις καταλάβει μας δουλεύει ψιλό γαζί.... Γι αυτό ίσως εστίασε στο ξενοδοχείο και όχι στην κοπέλα. Μας ενημέρωσε πάντως, για την ακρίβεια επιβαιβεωσε ότι την λένε Δανάη, ίσως αυτό τον ενδιέφερε να μάθουμε.... Κάτι που ανακοίνωσε και η ίδια στην σελίδα της στο face book...
Και αυτός που έγραψε εδώ, είναι κάποιος παλιός δικός μας μεν, που τρώει καλά δε μάλλον απ αυτήν και την εξυπηρέτησε με το να κάνει ανακοινώσεις!!!! Κουτόχορτο νομίζουν τρώμε.... Ουστ από εδώ ρεεε.... Εμάς βρήκατε?Τα καλυτερα παντως λεει για μας το κοριτσι
Αυτο ειναι το θεμα δεννπανε να γαμησουν πανε να πιασουν τη κουβεντα για το φορουμ αλλα προβληματα δεν εχουν δεη δεν πληρωνουνΚαι αυτός που έγραψε εδώ, είναι κάποιος παλιός δικός μας μεν, που τρώει καλά δε μάλλον απ αυτήν και την εξυπηρέτησε με το να κάνει ανακοινώσεις!!!! Κουτόχορτο νομίζουν τρώμε.... Ουστ από εδώ ρεεε.... Εμάς βρήκατε?
Olddog σκάει την Τρίτη, μύτη, στο bill, κάπως έτσι....Καλά, θα περάσω μια βόλτα μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω. Θα πάρω μαζί και σφουγγαρίστρα για το μπάνιο.
Olddog σκάει την Τρίτη, μύτη, στο bill, κάπως έτσι....
3 σελιδες πιο πισω...6945943062 Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια
Είμαι 100% Ελληνίδα και όχι στο περίπου είμαι 25 χρονών θα βρίσκουμε στην όμορφη Αθήνα για μερικές μέρες Αν και Εσύ ενδιαφέρεσαι να βρεθούμε κάλεσε με για λεπτομέρειες και εγώ θα φροντίσω να μην σε απογοητεύσω δεν είμαι βιαστική γιατί απλώς έχω μάθει να σέβομαι τα χρήματα του άλλου η επιλογή...kanesex.com
Καλημερα,μηπως εχει κανεις αποψη;
Κάνει μπαμ από τις φωτό ότι είναι μουφα!!!! Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πίσω γραφειο από πίσω3 σελιδες πιο πισω...