Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Για την Ιωάννα μιλάτε;
Ναι μανΓια την Ιωάννα μιλάτε;
Παμε γι αλλα τοτε, μετα τη μαρτυρια 2 συναγωνιστων δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστεΌπως τα λέει ο fafoutis είναι. Την είχα επισκεφτεί κι εγώ μερικούς μήνες πριν. Τότε έπαιρνε 40€ για απλό μασάζ και 60€ αν ήθελες εκτόνωση. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα για ισπανική.
Ο χώρος ψυχρός σαν ατμόσφαιρα και παγωμένος. Ούτε ένα χαλάκι δεν έχει κάτω να πατήσεις.Ξυπόλητος πάνω στα παγωμένα πλακάκια. Μπάνιο ούτε κατά διάνοια. Ούτε καν μωρομάντηλο για να καθαριστείς μετά την "κατάθεση". Έμεινα από ντροπή που λέει και ο συναγωνιστής αλλά και επειδή ίσως σκεφτόμουν υπεραισιόδοξα ότι μπορεί να προκύψει κάτι καλό από εκεί που δεν το περιμένεις.
Μικρούλα σε ηλικία, 24 ετών. Καλό βυζί αλλά με πλαδαρότητα από την μέση και κάτω. Καμία σχέση με τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της. Αγοροκόριτσο θα τη χαρακτήριζα.
Η απειρία της στο χώρο του μασάζ είναι εμφανής πάντως.
Μου αρεσει που ο συναγωνιστηϛ λεει οτι ειναι βρωμιαρα και θελει 50 χωριϛ σεξ και καποιοι θελουν περισοτερεϛ πληροφοριεϛΌπως τα λέει ο fafoutis είναι. Την είχα επισκεφτεί κι εγώ μερικούς μήνες πριν. Τότε έπαιρνε 40€ για απλό μασάζ και 60€ αν ήθελες εκτόνωση. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα για ισπανική.
Ο χώρος ψυχρός σαν ατμόσφαιρα και παγωμένος. Ούτε ένα χαλάκι δεν έχει κάτω να πατήσεις.Ξυπόλητος πάνω στα παγωμένα πλακάκια. Μπάνιο ούτε κατά διάνοια. Ούτε καν μωρομάντηλο για να καθαριστείς μετά την "κατάθεση". Έμεινα από ντροπή που λέει και ο συναγωνιστής αλλά και επειδή ίσως σκεφτόμουν υπεραισιόδοξα ότι μπορεί να προκύψει κάτι καλό από εκεί που δεν το περιμένεις.
Μικρούλα σε ηλικία, 24 ετών. Καλό βυζί αλλά με πλαδαρότητα από την μέση και κάτω. Καμία σχέση με τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της. Αγοροκόριτσο θα τη χαρακτήριζα.
Η απειρία της στο χώρο του μασάζ είναι εμφανής πάντως.
. Έυα που ήπιαν παλιά νέα Σμύρνη Παλαιολόγου πάνω από το Benetton
Μακρια, ειναι μια που ηταν στο παλαιο φαληρο, σε νέο χώρο. Τσαμπα η βόλτα
καταρχάς νέα Σμύρνη η Φάληρο?και το νέο καταφύγιο η ερώτικη φωλιά που είναι?οκ φωτό ψεύτικες δώστε καμία πληροφορία σχετικά με εμφάνιση.. υπηρεσίες..τιμή..το 35 που γράφει τι περιλαμβάνει? Όταν γράφεις μακριά τι εννοείς?από το σπίτι σού?η μένουμε μακριά γιατί η κυρία είναι φόλα..
Μακρια, ειναι μια που ηταν στο παλαιο φαληρο, σε νέο χώρο. Τσαμπα η βόλτα
Όταν γράφεις μακριά τι εννοείς?από το σπίτι σού?
Ακριβώς
Όταν είδα το χάλι που επικρατεί ζήτησα συγνώμη και έφυγα. Τόσο απλά. Εσύ δηλαδή θα έμενες από ντροπή
Μου αρεσει που ο συναγωνιστηϛ λεει οτι ειναι βρωμιαρα και θελει 50 χωριϛ σεξ και καποιοι θελουν περισοτερεϛ πληροφοριεϛ
Φίλε μου νομίζω πως θες με ξένα κόλλυβα να κάνεις μνημόσυνο. Αν θες παραπάνω πληροφορίες πήγαινε μόνος σου να δεις και να δοκιμάσεις και άσε εμάς να κοιτάμε τις τουαλέτες. Καλή ανάστασηόχι... αλλά δεν βρίσκω το λόγο από την στιγμή που ΔΕΝ σου άρεσε να.... κάνεις και έξτρα ψαχτική... Δηλαδή, αν είχε γαμώ τις τουαλέτες και όλες τις ανέσεις... θα περνούσες για συνεδρία???
Φίλε μου νομίζω πως θες με ξένα κόλλυβα να κάνεις μνημόσυνο. Αν θες παραπάνω πληροφορίες πήγαινε μόνος σου να δεις και να δοκιμάσεις και άσε εμάς να κοιτάμε τις τουαλέτες. Καλή ανάσταση
έχεις δίκιο σε αυτό απλώς πιο πίσω καί άλλως συναγωνιστής γράφει κάποια κακά σχόλια..οκ τώρα άμα ψήνεσαι για 50αρια μόνο με φραπέ οκ δικά σου χρήματα τα κάνεις ότι θέλεις...ναι θέλω περισσότερες πληροφορίες ποιο το κακό?
ο τύπος πέταξε ένα ξερό είναι βρωμιάρα... να μην ρωτήσουμε δηλαδή τι εννοεί??
βρωμιάρα σαν άτομο? πήγε μαζί της και... βρομούσε?
βρωμιάρα σαν... χώρος σπιτιού??
κλπ κλπ...
το μόνο που έγραψε είναι πως είναι βρωμιάρα χωρίς να χαρτί να σκουπιστείς ενώ δεν πέρασε καν μαζί της...
για το οικονομικό... άλλοι δίνουν 80αρια και 100αρια για φραπέ... εμείς σε πειράξαμε που ρωτήσαμε?
anyway... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
καταρχάς νέα Σμύρνη η Φάληρο?και το νέο καταφύγιο η ερώτικη φωλιά που είναι?οκ φωτό ψεύτικες δώστε καμία πληροφορία σχετικά με εμφάνιση.. υπηρεσίες..τιμή..το 35 που γράφει τι περιλαμβάνει? Όταν γράφεις μακριά τι εννοείς?από το σπίτι σού?η μένουμε μακριά γιατί η κυρία είναι φόλα..
παιδια εχω μαθει κατι απο το πρωι και εχω στεναχωρηθει... δεν ξερω ποσοι ειχαν κανει απο osmosemassage με την μαγια.... σκοτωθηκε σε τροχαιο προχθες... εχω στεναχωρηθει πολυ... ηταν γυρω στα 30... κριμα να φευγουν νεοι ανθρωποι!!!
κριμα να συμβαινουν τετοια δυστυχως..παιδια εχω μαθει κατι απο το πρωι και εχω στεναχωρηθει... δεν ξερω ποσοι ειχαν κανει απο osmosemassage με την μαγια.... σκοτωθηκε σε τροχαιο προχθες... εχω στεναχωρηθει πολυ... ηταν γυρω στα 30... κριμα να φευγουν νεοι ανθρωποι!!!
το ανεφερε αλλο μελος,παιχτη...Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά δεν διάβασα αν έχει αναφερθεί παρά πίσω αλλά το osmose massage μάλλον έκλεισε γιατί έμαθα η κοπέλα Μαγιά η ιδιοκτήτρια από ότι ξέρω σκοτώθηκε σε τροχαίο κρίμα νέα κοπέλα