milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Καλημερα πουτσαραδες,εχετε να προτεινετε καποια για ταντρα η ρεικι μασαζ που να προχωραει και σε δευτερο ημιχρονο?
αρχαία η κυρα Ρένα
2010 ή 2011 θα ήταν τότε που δειγμάτιζε στα everest
καλό γαμήσι το ζούσε αλλά έπαιρνε πίπα με καπότα κάτι που είναι γκραν ξενερουά για μένα
μετά έκοψε και το φόρτωμα από το σταθμό και δεν πήγαινε στο ξενοδοχείο παρά μόνο στο σπίτι
έτσι όπως το πήγαινε το επόμενο βήμα θα ήταν να της κάνεις πρόταση γάμου για να την γαμήσεις
την είδα χρόνια μετά στη λαϊκή αγορά στο Μαρούσι πίσω από το νεκροταφειο, κούναγε κάτι αγγούρια
για να τ αγοράσει
μια χαρά κρατιέται και εξακολουθεί να βάζει αγγελίες στο μασαζ κατ'οίκον στη χ.ε με 3-4 διαφορετικά κινητά
μου την θύμισε η σημερινή που μίλησα στο τηλέφωνο είχε το ίδιο στυλ αλλά το αρνήθηκε ότι είναι η Ρένα
βέβαια με τις εκδιδόμενες δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος ...
αρχαία η κυρα Ρένα
2010 ή 2011 θα ήταν τότε που δειγμάτιζε στα everest
καλό γαμήσι το ζούσε αλλά έπαιρνε πίπα με καπότα κάτι που είναι γκραν ξενερουά για μένα
μετά έκοψε και το φόρτωμα από το σταθμό και δεν πήγαινε στο ξενοδοχείο παρά μόνο στο σπίτι
έτσι όπως το πήγαινε το επόμενο βήμα θα ήταν να της κάνεις πρόταση γάμου για να την γαμήσεις
την είδα χρόνια μετά στη λαϊκή αγορά στο Μαρούσι πίσω από το νεκροταφειο, κούναγε κάτι αγγούρια
για να τ αγοράσει
μια χαρά κρατιέται και εξακολουθεί να βάζει αγγελίες στο μασαζ κατ'οίκον στη χ.ε με 3-4 διαφορετικά κινητά
μου την θύμισε η σημερινή που μίλησα στο τηλέφωνο είχε το ίδιο στυλ αλλά το αρνήθηκε ότι είναι η Ρένα
βέβαια με τις εκδιδόμενες δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος ...
κοντό μαλλί είχε αλλά καστανόξανθιά με κοντό μαλλί ???
Η κιουρία λέει ότι κάνει μασάζ με σεξ στα 50 Ευρώ και κάθεται 1μιση ώρα.
Όσο αντέχεις γαμάς και κατά δήλωση της είναι μελαχρινή 40+ 170-64 κιλά.
Το στυλάκι και ο τρόπος μου θυμίζει μια Ρένα που δειγμάτιζε το κορμί της πριν το φόρτωμα στο Εverest Αμαρουσίου.
Την ρώτησα αν είναι εκείνη και αρνήθηκε και ότι την λένε Ελένη .
Ξέρουμε κάτι συναγωνιστές?
Η Ρένα πάντως για τα χοντράδια ήταν μια χαρά!
άνοιξε και μας περιμένει
φρέσκια αγγελία της κυρίας Ιωάννας από το Ελληνικό
είναι 44 ετών 1,62 55 κιλά μελαχρινή
κάνει μασάζ στο σπίτι της ορισμένες ώρες την ημέρα
αλλά πάει και ξενοδοχείο, όμως πρέπει να πας να την φορτώσεις από το σπίτι της
το μασάζ στοιχίζει 15Ε το μισάωρο/30Ε η ώρα
σκέτη πίπα 30 ευρώ
γαμήσι μιας ώρας 50 ευρώ
δεν πάει με παντρεμένους γιατί σέβεται
Εγω πηρα σημερα και μου λεει: δεν ειναι για μασαζ η αγγελια εκανα λαθος γιατι ημουν πληγωμενη!!!!! Αν ενδιαφερεσαι για καφε και γνωριμια ευχαριστως να βρεθουμε
τι ναι αυτο τυπε μουΚαλημερα πουτσαραδες,εχετε να προτεινετε καποια για ταντρα η ρεικι μασαζ που να προχωραει και σε δευτερο ημιχρονο?
Καταδρομικη προ ολιγων ημερων λοιπον στην ορεξατη απο το τηλ. Μαγκυ/Ζωη/Μαντω (τα 3 ονοματα που χρησιμοποιει...η μηπως εχει κι αλλα??) Χωρος αρκετα μεγαλος στην Β.Σοφιας, προγραμματα μισης και μιας ωρας με 40 εως 50 ευρω για happy end και πιπα εως φουλ προγραμμα χωρις λοκω. Εντυπωσεις μετριες καθως η κοπελα γυρω στα 35 εχει συμπαθητικο παρουσιαστικο, διαθεση να γδυθει κατα τη διαρκεια του μασαζ και εκπληκτικες 3-4αρες βυζαρες φυσικες. Ομως το μασαζ της ειναι αρκετα διεκπεραιωτικο, συμφωνησα για προγραμμα μιας ωρας με 40 και μολις που καθισα 35' γτ ημουν μπουκωμενος και τελειωσα σχετικα ευκολα. Μπανιο επειικως τραγικο με αμφιβολη πετσετα, τεσπα κλεισαμε με σουρεαλ ατακα οταν θελησα μετα την πιπα και την χειρομαλαξη να τελειωσω στα βυζια της και μου ειπε ...''οχι στα παιδια'' what HappyBounce_4K8GSO HappyBounce_4K8GSO HappyBounce_4K8GSO
Καταδρομικη προ ολιγων ημερων λοιπον στην ορεξατη απο το τηλ. Μαγκυ/Ζωη/Μαντω (τα 3 ονοματα που χρησιμοποιει...η μηπως εχει κι αλλα??) Χωρος αρκετα μεγαλος στην Β.Σοφιας, προγραμματα μισης και μιας ωρας με 40 εως 50 ευρω για happy end και πιπα εως φουλ προγραμμα χωρις λοκω. Εντυπωσεις μετριες καθως η κοπελα γυρω στα 35 εχει συμπαθητικο παρουσιαστικο, διαθεση να γδυθει κατα τη διαρκεια του μασαζ και εκπληκτικες 3-4αρες βυζαρες φυσικες. Ομως το μασαζ της ειναι αρκετα διεκπεραιωτικο, συμφωνησα για προγραμμα μιας ωρας με 40 και μολις που καθισα 35' γτ ημουν μπουκωμενος και τελειωσα σχετικα ευκολα. Μπανιο επειικως τραγικο με αμφιβολη πετσετα, τεσπα κλεισαμε με σουρεαλ ατακα οταν θελησα μετα την πιπα και την χειρομαλαξη να τελειωσω στα βυζια της και μου ειπε ...''οχι στα παιδια'' what HappyBounce_4K8GSO HappyBounce_4K8GSO HappyBounce_4K8GSO
καλυτερα να φερνουμε δικια μας πετσετα σε μη εππαγελματιες
..προφανώς και δεν έχει αναφερθεί(ευθέως)....Έχει αναφερθεί πάρα πίσω ότι από osmose προχωράνε όλες οι κοπέλες σε χανττζομπ και από ντελουξ αρκετές
Στραβωμαρα έχεις; γράφει ο πιο πάνω όλες...