Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
μου το είπε η ίδια
σε ερώτηση για τις υπηρεσίες μου ξεκαθάρισε ότι τα κάνει όλα
απλά το κωλαράκι δεν το δίνει με την πρώτη γιατί θέλει να γνωριστεί καλύτερα με τον πελάτη
επίσης δεν θέλει να κάνει κατάχρηση στο πρωκτικό, για ευνόητους λόγους φαντάζομαι

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
εχουμε κανενα νεωτερο απο την κυρια Ιωαννα?
Της τηλεφωνησα σήμερα από άλλο κινητο και μου είπε ότι δεν μπορεί να κλείσει ραντεβού σήμερα αλλά από Δευτέρα
Έχει κλείσει ραντεβού με έναν κύριο το Σάββατο και έχει αγωνία πως θα εξελιχθεί
Επίσης μου είπε ότι τα 3 πρώτα ραντεβού που έκανε εντελώς ερασιτεχνικά πήγαν πολύ καλά και οι πελάτες της το ευχαριστήθηκαν, το ίδιο και εκείνη.

Δεν ξέρω αν είναι γκάου ή με δούλευε ψιλό γαζί.
Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος λύγισα και με πιάσαν τα γέλια με αυτά που μου έλεγε

jamesmoras

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
2
Πόντοι
0
Exei  μαριλια  και  λενα  για ποια  αποτις δυο λετε?   υπαρχει και τριτη μαριλενα?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Exei  μαριλια  και  λενα  για ποια  αποτις δυο λετε?  υπαρχει και τριτη μαριλενα?
Για δες και Αλεξανδρα! Μου ειπαν προσφερει φραπε αλλα θελει τροπο. Η Λενα το επαιζε δυσκολη οποτε ακυρο απο εμενα. Υπαρχει και καινουργια Μαριλενα χωρις φωτο που δοκιμασε ο gregor

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Της τηλεφωνησα σήμερα από άλλο κινητο και μου είπε ότι δεν μπορεί να κλείσει ραντεβού σήμερα αλλά από Δευτέρα
Επίσης μου είπε ότι τα 3 πρώτα ραντεβού που έκανε εντελώς ερασιτεχνικά πήγαν πολύ καλά και οι πελάτες της το ευχαριστήθηκαν, το ίδιο και εκείνη.

Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος λύγισα και με πιάσαν τα γέλια με αυτά που μου έλεγε
εγω την πηρα τηλ χθες καιμου ειπε οτι με 30 ευρω μασαζ και σεξ!!!!!!!! σημερα την πηρα απο αλλο κινητο και μου ειπε οτι δεν εχει ουτε εκτονωση το προγραμμα.....βεβαια το τελευταιο το ειπε με τροπο μη πειστικο....του τυπου....εκτονωσηηηηηηη???? χμμμμμμμμ τι να σου πω.......οχι δεν εχει....παιζει να ειναι γκαου...πρεπει να γραψει λιγα χλμ και να κατασταλαξει στις υπηρεσιες της

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

φαινεται οτι ειναι καινούργια στο χωρο και βγαζει κατι το ερασιτεχνικό......ζεστάθηκε και η τσεπη της,οπότε ολα καλά........ας περιμενουμε απο κανεναν κασκαντερ να μας δωσει περισσότερες πληροφορίες.......

Υ.Γ Αυτη ειναι που είπες στο guru οτι κανει και πρωκτικο? μπερδευτηκα........

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
εγω την πηρα τηλ χθες καιμου ειπε οτι με 30 ευρω μασαζ και σεξ!!!!!!!! σημερα την πηρα απο αλλο κινητο και μου ειπε οτι δεν εχει ουτε εκτονωση το προγραμμα.....βεβαια το τελευταιο το ειπε με τροπο μη πειστικο....του τυπου....εκτονωσηηηηηηη???? χμμμμμμμμ τι να σου πω.......οχι δεν εχει....παιζει να ειναι γκαου...πρεπει να γραψει λιγα χλμ και να κατασταλαξει στις υπηρεσιες της
Εγω πηρα σημερα και μου λεει: δεν ειναι για μασαζ η αγγελια εκανα λαθος γιατι ημουν πληγωμενη!!!!! Αν ενδιαφερεσαι για καφε και γνωριμια ευχαριστως να βρεθουμε

ALPHAJW

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά στο deluxe massage τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του μασάζ ?
Όλες οι κοπέλες προσφέρουν το κάτι παραπάνω και αν ναι με τι κόστος ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω πηρα σημερα και μου λεει: δεν ειναι για μασαζ η αγγελια εκανα λαθος γιατι ημουν πληγωμενη!!!!! Αν ενδιαφερεσαι για καφε και γνωριμια ευχαριστως να βρεθουμε

:new_shocked: :new_shocked: :hmm:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Περιμενεις απαντηση δημοσια???

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
κλαμαααααααααααα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
κλαμαααααααααααα

την πήρα πριν απο λίγο........απο την φωνη φαίνεται νεα.Μου ειπε οτι δεν ενδιαφερεται πλεον.......πάντως,δεν ξερω αν το προσέξατε,η αγγελία εχει και σταθερό τηλέφωνο.......!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Διαβασε λιγες σελιδες πιο πισω εχει αναφερθει κατι για τα κοριτσια του deluxe

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom